@kugelfisch6m

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

Uitstekende parkeergelegenheid. Natuurlijk hoor je de weg wel, maar de locatie is gunstig. 10 minuten rijden naar het stadscentrum en ongeveer 20 minuten naar het stopcontact. De parkeerplaats kost momenteel € 15 en elektriciteit voor 1 kW kost € 0,50.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

geweldige plek, steeds weer opnieuw🤩

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Prachtig gelegen parkeerplaats, zeer rustig maar kost nu € 10,- en kan alleen met een app worden betaald.

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

Zeker, de parkeerplaats heeft 's nachts niets anders dan het geluid van de zee, maar het is stil en bewaakt. Vanaf hier kunt u de tram nemen naar Alicante 👍 Vanuit zo'n prachtige stad gingen wij voor slechts € 4,80 pp naar Benidorm

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

V+E er is veel verkeer op de site, maar een goede nachtrust is daar prima

Sitecode: 20924

Rustige camping aan de rand van de stad met een busverbinding (5min) Geweldig personeel, alle voorzieningen die je nodig hebt en het restaurant was open

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

Slecht aangegeven omdat we zijn verhuisd en er staat geen bord bij de poort aan de overkant van de straat. De douches en de onderverdelingen zijn aan renovatie toe, anders ligt het in de stad en dus wat luider, maar niet ver van de stad. strand? We waren tevreden.

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

Heb er een rustige nacht doorgebracht, maar zeer oneffen terrein, verder geweldig

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

Geweldige plek met alles wat je nodig hebt. En er is een bakker in de stad die heerlijke taarten en natuurlijk stokbrood heeft.

Mooie parkeerplaats, alles is aanwezig, maar de oude stad is dood maar mooie vakwerkgebouwen

Eenvoudige plek aan de Main Geweldig en zou graag terugkomen

Geweldige plek voor de 2e keer daar Graag weer

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

zeer luid vanaf 06.00 uur, goedkoop 24 uur 8 € relatief vlakke plaatsen

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Prachtig uitzicht, zeer rustig 's nachts, oneffen terrein, prijs € 8 Plus toeristenbelasting 1€ per persoon

Lekker rustig met een biertuin 👍

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

erg rustig genoeg ruimte

Fatsoenlijke plek Ingewikkelde communicatie met de operator. 2 nummers gespecificeerd alleen de 2e werken

Rustig gelegen op het platteland. Mette-operators spreken ook Duits

Geweldig plek Nieuw gemaakt

Geweldige plek omdat we geen elektriciteit nodig hebben en we hebben daar ontbeten, de plaats was gratis

Goed gelegen parkeerplaats op weiland

Geweldige camping met de fiets ongeveer 10 km naar het stadscentrum, alle fietspaden en slechts één keer linksaf 2 notities 1. Wlan werkt niet op de hele site 2. Douchewater altijd lauw

goede parkeerplaats om de stad te verkennen V/E beschikbaar moet op verschillende plaatsen worden gedaan Het is lawaaierig vanwege de toegangsweg naar de haven Anders oke

Geweldige parkeerplaats V/E beschikbaar Prijs prestatie klopt 75kR elektriciteit 35KR Geen probleem met de fiets naar Legoland

Geweldige plek met alle voorzieningen zelfs een zwembad. 2 dingen die me stoorden 1. Zoetwaterslang was vuil, geen probleem nam het zelf. 2. Ik vond het persoonlijk erg duur voor één nacht Womo 3 personen en elektriciteit 410 Dk

Super plaats 100Kr elektriciteit 40Kr. douche en toilet incl. Grasveld en waar de stacaravan is verhard. Geweldige cadeauwinkel waar je kunt betalen of in een envelop in een brievenbus

Leuke plaats

Prettige ontvangst, alles uitgelegd, vrije stoelkeuze. Elektriciteit V/E inbegrepen

Super staanplaats heel rustig gestaan daar een nacht.

geweldige plek met een direct uitzicht op de Oostzee en een kleine heerlijke strandbar een nadeel helaas te weinig douches maar bouwen

Geweldige plek zeer schone faciliteit en op de nieuwste alles was zeer attent gratis wifi aardige eigenaren en goedkoop