@kuschel1098
- 2018
- Malibu 640 LE
- 2018
- Buscamper
We waren hier in het voorseizoen. Gelukkig had ik gereserveerd, omdat de plaats volgeboekt was. We vonden het erg leuk. Het sanitair en het hele systeem worden zorgvuldig schoongehouden. Elke ochtend wordt vers brood, fruit, vlees, ... en vooral "verse vis" bezorgd. Een bar is beschikbaar. Een restaurant bestaat niet, maar er is een geweldige eetplaats op ongeveer 100 meter afstand, direct aan het strand. Briljant vonden we dat op het prachtige strand direct naast het plein voor ons - zonder extra kosten - twee strandstoelen en een parasol waren gereserveerd. De grote stad Vieste kan per fiets in 15 tot 20 minuten worden bereikt.
Zeer mooie en schone plaats, vooral ideaal voor kinderen, zeer goed restaurant. De plateause toegang tot het meer met ligweide en bar kan te voet worden bereikt over een brug in ongeveer 15 minuten. In juli volledig geboekt in het hoogseizoen en niet bepaald goedkoop. We betaalden vier nachten voor een groot perceel incl. Elektriciteit (voor twee personen, camper met aanhangwagen) iets minder dan 200 €. Nadeel vond de sanitaire stations. Er zijn er maar vier in het hele enorme gebied. Het dichtst bij ons had voor mannen slechts drie wastafels, drie douches en vier toiletten. Het was vergelijkbaar met de dames. Dit resulteerde in "wachttijden" - vooral 's morgens en' s avonds - langere wachttijden. Dit is vooral onaangenaam voor een dringende behoefte !!!
Sitecode: 19819
Passende, schone en goed gelegen parkeerplaats als tussenstop van of naar het zuiden. 15 euro per nacht voor een camper en twee personen inclusief elektriciteit. Sanitaire container vorstehen.
Leuk, maar al een beetje een gedateerde plek. Ideaal voor een bezoek aan het nabijgelegen racecircuit. Uitstekend restaurant op het plein. Zeer vriendelijk personeel. Wanneer ze zijn geboekt, hebben de laatste helaas koud douchewater, dus twee sterren korting.
Zeer moderne, nieuwe plek. Zeer vriendelijk personeel. Kies fijne en schone sanitaire voorzieningen. Busstation direct voor de ingang. Helaas is de laatste bus van Zetrum Verona naar het plein al om 20:20 uur, dan moet je een taxi checken. De plaats is ideaal als een tussenstop op weg naar of vanuit het zuiden, omdat in de buurt van de snelweg.