• Camperlocaties

• tiktok

@kwekebos

Lid van Campercontact sinds 2020

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Drukke camping met veel vaste staanplaatsen. Kleine plekken voor passanten. De faciliteiten zijn goed. De prijs is exorbitant voor wat je er voor krijgt. Voor een hond rekenen ze €3 en electriciteit €7, voor de camper €14 en twee volwassenen €15. Bovendien moest je een document ondertekenen dat in het Spaans was opgesteld, er was geen Engelse vertaling, dus dat heb ik niet gedaan. Werd uiteindelijk geaccepteerd.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Als het kon 0 sterren.Hebben bij de receptie 15min gewacht en toen ging de receptionist naar buiten en kwam niet meer terug. Daarna kwam er een receptioniste en die begon gelijk te telefoneren. Na 10 min keek ze naar mij en haalde haar schouders op. wij hebben nog nooit zo'n slechte ontvangst gehad. Wij zijn toen weg gegaan.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Prima camping vooral voor kinderen en als je van dieren houdt. Ruime faciliteiten. Voor echtpaar met camper plus hond €34. Aanmerkelijk duurder dan aangegeven op de campercontact app.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Kleine plaatsen op grasveldje voor passanten. Niet vlak en grote afstand tot de faciliteiten. Wij betaalden voor 2 personen met electriciteit voor 1 nacht €33,- . Veel teveel voor wat je krijgt. Wij gingen af op de vele positieve reviews en begrijpen niet waar deze vandaan komen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Vriendelijke ontvangst. Duidelijk nog in opbouw op een mooie rustige locatie. Geen gemarkeerde plaatsen op een weiland. Mooi terrein, zeker wanneer je een hond bij je hebt. Industrieterrein met supermarkt op ca 5km.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Let op! in de app van CC staat een prijs van €20. Wij(2 pers) moesten €40 betalen. Voor de plaats €20 en dan €10pp. Op mijn aandringen dat dit niet goed moest zijn en dat de 2 pers bij de plaats waren inbegrepen, was dat volgens de receptioniste niet zo. Wij zijn daarop weggegaan en kan dus geen oordeel vellen over de camping.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Wanneer je op zoek bent naar rust en geen faciliteiten met rennende kinderen en iedere dag activiteiten, moet je zeker hier niet zijn.

Een locatie beoordeeld—bijna 6 jaar geleden

Mooie camping.gelegen langs een beekje. Schitterende omgeving; volop mogelijkheden om te wandelen, te fietsen en de hond uit te laten. Zeer schone faciliteiten. Inschrijven veel papierwerk en duurt lang. Veel vaste plaatsen en meer gericht op caravans dan campers. Het was er niet druk, vandaar dat wij er met de camper konden staan.

Een locatie beoordeeld—bijna 6 jaar geleden

camping gesloten ondanks bericht op campercontact app dat de camping geopend was.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Mooie omgeving, ruime plaatsen. prima voor uitlaten van de hond en goed WiFi. 2xToilet en douche ineen, is een beetje mager voor het aantal staanplaatsen.

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Jesse, een behulpzame en praatgraage man. Mooie en rustige plek. Loslopende herder, die het uitstekend kon vinden met onze herder. Die van ons wou zelfs niet meer mee verder op vakantie! Warm en koud water aanwezig en douchen bij de boer voor €4. Electra aansluiting op meer dan 25mtr. Aantal plaatsen is tenminste 10, zoniet meer en aanmerkelijk meer dan de vermelde 3 in de app.

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Vriendelijke ontvangst. Rustige plek met prachtig uitzicht. Je hoeft de camping niet af om uren te kunnen wandelen in een schitterend natuurgebied. Douche, toilet, vuil water afvoer, cassette legen,; gedateerd misschien , maar alles werkt prima. WiFi is zelfs uitmuntend...........en dat voor €15/pn. Waar zeuren de mensen over.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Sitecode: 20537

Mooi en rustig gelegen camping. Ruime plekken en vriendelijke, behulpzame eigenaars. Echter moeten ze echt de faciliteiten mee laten groeien met het aantal plaatsen. Nu een tweede veld maar slechts twee toiletten en douches in TOTAAL voor mannen EN vrouwen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Prachtige camperplaats met ruime plekken en schitterend gelegen. Iedere ochtend een vers eitje om de dag mee te beginnen. Limburgsep hartelijkheid. €12 Voor camper plus 2 personen per nacht, all-in zonder verborgen extra's. Een absolute aanrader.

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

Prachtig gelegen, kleine plekken en niet vlak. Veel geld voor wat je krijgt, 30 pounds voor echtpaar plus hond en electra.

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

Grote camping met tig plaatsen. Goede uitlaat mogelijkheden hond. Slechte faciliteiten.o

Een locatie beoordeeld—bijna 9 jaar geleden

Landelijke camping met vriendelijke eigenaren en moderne faciliteiten. Een verademing na al die mega campings.