@l.schanne

2012
7m
Halfintegraal
Bezit

Het veld is grind en vlak. Genereus. Veel ruimte en stil. Met dank aan de gemeenschap voor het gratis verblijf.

Adres verkeerd, ik ben een Finkenhäuschen heeft gelijk. Locatie 49.81941 N, 8.913590 E. Gravel. Schaduw door bomen. Rustige locatie.

Parkeren op de doorgaande weg. Niet geschikt voor overnachting. Geen voorzieningen.

Parkeren voor auto's. Voorwaardelijk geschikt voor Womo <6m. Geasfalteerd. Esdoornbomen zorgen voor schaduw. Geen levering en afvoer of elektriciteit. Locatie leuk op de Wiesent. Gedurende de dag een beetje luid vanwege naburige straat. Stil 's nachts. 'S Morgens vanaf 05.30 uur geparkeerde auto's. Centrum 3 minuten lopen.

Conclusie: goed uitgeruste standplaats op de camping, maar te duur. Men heeft het permanente gevoel om vrijgesteld te zijn. We vertrekken daarom voortijdig.

Locatie en faciliteiten goed ... Maar ondanks de hoge basisprijs (ongeveer 30 € per dag) extra kosten voor: drinkwater 1 € toiletcassette legen 2 € elektriciteit 3,50 € douche € 1,50. Hij vliegt weg bij gebruik van een 1400 W-stofzuiger in de zekeringkast (geen stofzuigen mogelijk). Als je lang haar hebt, is het met de vage waterstraal van de douche ook moeilijk om de shampoo uit het haar te halen

Praktische plaats. V / E en elektrisch zijn beschikbaar. Op fijn grind. Stil 's nachts. Bebouwde kom.

Nu in november is het aangenaam verblijven op deze camperplaats. Niet druk. Sanitair zeer schoon. Mooie sauna. Vriendelijke mensen bij de receptie. 18 euro voor de camper en 2 personen. Komen graag terug.

De verwijdering gaat in bestaande vierkant roestig mangat afdekplaten, die moeten zijn. Zie foto.

De versterkte SP is gesloten. VE betonnen voorbij. Gravel plaats aan de andere kant van de weg, zonder verpakking. Stand 2017/11/09.

Niets veranderd ten opzichte van de vorige verslagen. Rustig. Vliegveld in de buurt stoort nauwelijks.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

De plaats is super: Als gevolg van de nauwe positie in een soort ravijn schaduwrijke en koel en zeer rustig, goed gestructureerd, vriendelijk personeel dat Duits spreekt, sanitair modern en schoon. De 2H4 treinkaartje wordt aanbevolen voor rail, metro en bus. Let op: De reis van de kust tot aan de plaats is bochtig, smal en beperkt tot een spoorweg onderdoorgang op een hoogte van 3,0 m.

Zeer goede camperplaats.

Acceptabel voor € 5. Goed voor een overnachting. 10 stroomaansluitingen op twee 100 meter afstand van elkaar. Zuilen zijn niet genoeg. Voordeel: centrale locatie in de stad.

Een plek om je goed te voelen. schoon. Concurrerende prijs. Voor ons is een favoriet.

Wij komen hier opnieuw en opnieuw. Daarmee is alles gezegd.

Ruime camping met 2 camperplaatsen. De onderste rij direct aan het meer. Zeer geanimeerd. Goede infrastructuur.

Wat je nodig hebt is er. En relatief rustig.

Water o,50, stroom 0,50/kWh. Afvalwater en chemische toiletten gratis. Plaats gratis. Prima voor bezoek aan de thermen.

Het is een relatief rustige mix-parking in een mooie omgeving aan de prachtige rivier de Ahr. In andere apps wordt deze plaats omschreven als camperplaats, maar dat is onjuist. Geen water en sanitaire voorzieningen. Geen elektriciteit. Geen afvalcontainers, alleen glascontainers. Geen loosput voor chemische toiletten. De plaatsen zijn net groot genoeg voor campers van 6m.

Goede plek. Snelweg permanent te horen. Maar draaglijk. Elektriciteit €2 per dag, 4€ per dag stageld. Alles moet worden betaald op de tennisbaan of in de donatie box. Lozen gratis. Water: 1 € voor meer dan 100 l.

Goed uitgeruste en goed gelegen camperplaats. Maar vaak volledig bezet. Voor lange campers is er onvoldoende manoeuvreerruimte.

Schaduwrijke camperplaats, ondergrond grind en grasstenen. €10 per dag, stroom inbegrepen. Zelfs grote campers kunnen hier geplaatst worden.

Goed uitgeruste cp, gratis.

De locatie is professioneel georganiseerd. U betaalt wat u gebruikt. De douches zijn kleine badkamers met toilet en wastafel. Zeer modern en goed onderhouden. Naar mijn mening een zeer goede locatie. De beste plek om te staan vergeleken met de andere locaties van het dorp.

SP asfalt aan de rand van de parkeerplaats van het zwembad in een parkachtige omgeving. Ook geschikt voor lange camper. Rechts op de site klein restaurant. Relatief rustig. Van 7 klok, maar komen schoolbussen. Grijswater beschikking enigszins omslachtig. Anders VE ok.

De locatie is een deel van een grote drukke parkeerplaats aan de rand van het dorp. Ruw grind als ondergrond. Daarom wat lawaaierig en stoffig. Sani kan alleen tussen 19 en 21u. Kost 13,- per 24 u inclusief sani en stroom. In de ochtend is er schaduw. Netto-Markt 500m. Strand 300m.

We hadden 1 nacht gepland. Het werden er 3. Dat zegt genoeg! Rustige locatie met alles onder handbereik. In de dorpswinkel zijn de dagelijkse benodigdheden te vinden, aangeboden door een vriendelijk paar beheerders. Draag stevig schoeisel voor wandelingen langs het steenachtige strand of in de bossen. Dan is het een genot!

Ultra-moderne locatie. Grind en verdicht gazon. Super sanitair en mogelijkheid voor legen chemisch toilet. Ook vuil water en vers water. Alles kost wel extra (stroom 50 Ct. Water en chemisch toilet legen € 1). Over het algemeen oké met het prijsniveau bij de Baltische Zee. Aan te raden.

Ik kan de beoordeling van mijn voorganger alleen maar bevestigen. In vergelijking met wat er rondpompen te vinden is, is de locatie super.

Camping met een aparte plaatsen voor campers onder de bomen. Elektriciteit en tv-aansluiting bij de plaats (gravel en solide weide). Sani op de locatie. Super sanitair. We bleven een dag langer dan gepland vanwege het prachtige landschap en de minder bezochte stranden. Maandag, woensdag en vrijdag wordt bij het dorp vis gerookt en verkocht. Sterk aan te bevelen!

Plaatsen op beton bij een kleine jachthaven. Vuil water moet geleegd worden in een geul. Cassettetoilet alleen legen zonder chemische toevoegingen. De betaling kan in de naastgelegen visrokerij. Vers water heb ik niet gevonden. Al met al heel rustiek, maar nog steeds acceptabel.

Relatief rustige plek met alles wat je nodig hebt. Afgezien van de sanitaire voorzieningen. Wij waren 8 dagen hier en dit was niet de laatste keer.

Ons is deze plaats niet bevallen en andere waarschijnlijk ook niet, omdat die gelijk doorreden. Stoffige grind. € 14,80 is te veel. Eventuele extra faciliteiten kan worden verkregen door het kopen van een havenkaart.

Zeer goed georganiseerde en uitgeruste plaats. Echter, op de 3 dagen van ons bezoek (half juni) vol. Ook tijdens de dag kwamen nauwelijks plaatsen beschikbaar.

Een locatie beoordeeldongeveer 11 jaar geleden

Douche in therapiecentrum met gebruik van sleutel. Vriendelijke ontvangst. Bel buiten kantooruren het telefoonnummer. Plaats voor circa 8 campers. Voor grotere campers is er mogelijk geen plaats.

Een locatie beoordeeldongeveer 11 jaar geleden

Wij waren hier in de winter op 24/02/2015. Sanitaire containers en watervoorziening vanwege het gevaar van vorst buiten dienst. Met de hulp van vriendelijke eigenaar geen probleem. Water per pot. Toiletten en grijs water ter beschikking. 9 € inclusief stroom. Rustige locatie buiten. Parkeren op asfalt / beton.

Een locatie beoordeeldongeveer 11 jaar geleden

Schoon. Goed ingericht. Bij de Thermen kun je een sleutel halen voor het afval. 20,- borg hiervoor. Horizontale plaatsen beschikbaar. Zeer mooie en moderne Thermen met een groot saunalandschap. De locatie is zeer geschikt voor een bezoek aan de sauna.

Een locatie beoordeeldongeveer 11 jaar geleden

Plaats wordt vergroot. Veel schaduw van de bomen, kan kritisch zijn bij harde wind. Alles ok.

Een locatie beoordeeldongeveer 11 jaar geleden

Op 14 januari 2015 hier overnacht. De camperlocatie wordt verder uitgebreid. Stroom alleen op het servicestation. Harde ondergrond en verlicht. De eigenlijke parking is onrustig. Eenmaal was genoeg.

Een locatie beoordeeldongeveer 11 jaar geleden

Met slagboom. Betalen aan de automaat. Vlakke, geasfalteerde ondergrond. Mogelijkheid om de camper te wassen. Goed georganiseerd.

Een locatie beoordeeldongeveer 11 jaar geleden

Wij waren hier 26-01-2015 en de site was wat onverzorgd.

Een locatie beoordeeldongeveer 11 jaar geleden

Rustige plek, midden in de stad. Romantische omgeving. Goed verlicht. De camperplekken zijn achterin op de parking. Intermarche 100m bergop. Als overnachtingsplek zeer geschikt. Veilig gevoel.

Een locatie beoordeeldongeveer 11 jaar geleden

Schoon en praktisch. Op elke plek is elektriciteit. Watertappunt ook altijd dicht bij. Buiten hoogseizoen alles inclusief. Redelijk vlakke plekken met fijn steenslag. Uit veiligheid is de poort vanaf 22.00 uur gesloten. Videobewaking. Rustig.