@l.schanne

Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden

8 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

2019
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
Het veld is grind en vlak. Genereus. Veel ruimte en stil. Met dank aan de gemeenschap voor het gratis verblijf.
Adres verkeerd, ik ben een Finkenhäuschen heeft gelijk. Locatie 49.81941 N, 8.913590 E. Gravel. Schaduw door bomen. Rustige locatie.
Parkeren op de doorgaande weg. Niet geschikt voor overnachting. Geen voorzieningen.
Parkeren voor auto's. Voorwaardelijk geschikt voor Womo <6m. Geasfalteerd. Esdoornbomen zorgen voor schaduw. Geen levering en afvoer of elektriciteit. Locatie leuk op de Wiesent. Gedurende de dag een beetje luid vanwege naburige straat. Stil 's nachts. 'S Morgens vanaf 05.30 uur geparkeerde auto's. Centrum 3 minuten lopen.
2018
Een locatie beoordeeld · bijna 8 jaar geleden
Conclusie: goed uitgeruste standplaats op de camping, maar te duur. Men heeft het permanente gevoel om vrijgesteld te zijn. We vertrekken daarom voortijdig.
Een locatie beoordeeld · bijna 8 jaar geleden
Locatie en faciliteiten goed ... Maar ondanks de hoge basisprijs (ongeveer 30 € per dag) extra kosten voor: drinkwater 1 € toiletcassette legen 2 € elektriciteit 3,50 € douche € 1,50. Hij vliegt weg bij gebruik van een 1400 W-stofzuiger in de zekeringkast (geen stofzuigen mogelijk). Als je lang haar hebt, is het met de vage waterstraal van de douche ook moeilijk om de shampoo uit het haar te halen
Praktische plaats. V / E en elektrisch zijn beschikbaar. Op fijn grind. Stil 's nachts. Bebouwde kom.