@labello

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Nu is de prijs weer verhoogd en kost nu € 17. Elektriciteit is nu inbegrepen, maar de capaciteit van de stroomzuil is niet eens genoeg om een waterkoker van stroom te voorzien. € 17 is gewoon te veel voor deze onverzorgde plek. Jammer dat sommige uitbaters er geen genoeg van krijgen.

Een zeer verzorgde parkeerplaats met alles wat je nodig hebt!

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Veel parkeerexploitanten kunnen hier een lesje uit leren. Je betaalt 5 euro per nacht en krijgt dan 3,30 euro korting in het zwembad/sauna. Zo stil en met veel ruimte staan voor 1,70 euro is onverslaanbaar. Uitstekend ! V/E en elektriciteit zijn beschikbaar. Het kan niet beter!

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Wegens bouwwerkzaamheden is de parkeerplaats tot eind mei 2022 gesloten!

Naar mijn mening is deze pitch veel te duur. In 2016 kostte het 11 euro per nacht en ik zie geen reden waarom de prijs bijna verviervoudigd is. Dit is echt woeker. Het is jammer dat de coronacrisis en de daarbij behorende binnenlandse reizen zo uitgebuit worden.

Naar mijn mening is deze pitch veel te duur. In 2016 kostte het nog 13 euro per nacht en ik zie geen reden waarom de prijs meer dan verdrievoudigd is. Dit is echt woeker. Het is jammer dat de coronacrisis en de daarbij behorende binnenlandse reizen zo uitgebuit worden.

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

Sitecode: 19722

Na Corona was de ruimte aanvankelijk erg vol, maar vanwege de afstandsregels was dit probleemloos. De plaats is erg handig voor een wandeling door Bad Harzburg, een fietstocht naar Goslar of gewoon voor wandelingen door de prachtige Harz. Met 13,50 euro is de prijs vrij hoog voor de grindruimte. 10 euro zou passend zijn, denk ik. We komen zeker nog eens terug!

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

De plaats is erg goed voor een overnachting omdat het dicht bij de snelweg ligt. We waren nogal teleurgesteld over het eten, maar we konden onszelf troosten door de parkeerkosten in rekening te brengen. De porties waren gewoon te klein voor de niet onaanzienlijke prijzen. We komen terug, maar we zullen waarschijnlijk niet meer eten.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Alles gaat goed. Veel recreatie- en sportmogelijkheden in de omgeving. De parkeerplaatsen zijn gemarkeerd en sommige hebben zeer verschillende afmetingen. Sanitaire voorzieningen etc. zijn absoluut prima en de plaats wordt professioneel beheerd. Tijdens ons verblijf was de plaats zo nu en dan volgeboekt. Geen ruimte over. We komen zeker terug.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

De locatie is onverslaanbaar. Zandstrand zover je kunt zien. De gastronomie (vooral de pizza) is goed en de Duitse exploitanten van de plaats zijn erg aardig en behulpzaam. Chemische toiletten kun je hier niet weggooien, anders is alles wat je nodig hebt aanwezig, zij het wat gemakkelijker dan op de gebruikelijke parkeerplaatsen! We waren erg blij op het veld en zullen altijd teruggaan.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Zeer vriendelijk personeel en beschikbaar wat je nodig hebt (restaurant, kleine winkel, douche, WiFi, elektriciteit, enz.). Perfect om Valencia per trein te bezoeken.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Optimale plek om veilig te staan en Barcelona te bezoeken met de trein. Alles op V / E en WiFi zijn beschikbaar. Helaas is kaartbetaling niet mogelijk op de baan, tenminste wanneer we wilden betalen.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Alles gaat goed. Je hoeft alleen maar rond de industriële haven te lopen om bij de mooie stad met zijn veelbelovende heuvels te komen. Er is een zeer goed gesorteerde supermarkt in de directe omgeving van het plein. De politie komt binnen om 8 uur en maakt iedereen wakker die niet meteen uit de auto komt. Niet voor uitslapers.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

De plaats is prima, alleen de oplossing van de ingang en uitgang is slecht opgelost. Hier is de juiste procedure: 1. Rijd naar de slagboom; 2. Koop het kaartje bij de machine en voer het kenteken van het voertuig in 3. De slagboom gaat open. Bij de uitgang: 1. Rijd voor de slagboom; 2. Betaal het ticket (creditcard vereist vreemd genoeg een wachtwoord) 3. Barrière gaat open na betaling. We vonden het erg ingewikkeld. In de winter kost de plaats slechts 5 euro, dus er is geen reden om te klagen. Je hebt korte afstanden naar de zee en de haven.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Super overnachtingsplaats en de leuke plaats Vienne aan de Rhône is zeer gemakkelijk te voet bereikbaar. Het uitzicht vanaf de berg (kerk) is erg mooi en aan te bevelen. De parkeerplaats is erg stil!

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Het is goed dat de plaats uiteindelijk geld kost en, zoals in het verleden gezien, tot 9 plaatsen niet worden gebruikt als permanente parkeerplaatsen door de lokale bevolking. Super opgelost door de gemeente Emmendingen! We komen toch wel. Als u een camper kunt betalen, kunt u ook 7 euro per nacht betalen (meestal 3,50 euro per persoon)! We komen nu liever naar het mooie plein.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Zeer goede plek om te verblijven, alleen in het weekend kan er wat lawaai zijn als er jeugdevenementen zijn in de nabijgelegen hal (niet Goldberghalle). Het grootste nadeel: een camper met een Mainz-kenteken (MZ) gebruikt de ruimte als een lang parkeren op planken en aangesloten op de elektriciteit. Zo is een van de 4 plaatsen permanent verloren. Jammer!

Deze plaats is momenteel gevuld met bouwmachines en is eigenlijk niet bruikbaar. Misschien is het beter als de bouwplaats in de hal is voltooid.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Zeer mooie plaats, maar we verlieten de plaats uit angst voor dreigende overstroming weer. Er was continue regen en dat was te gevaarlijk voor ons na overleg met de lokale bevolking. In de zomer is het absoluut geweldig en de plaats is erg mooi. We zullen zeker terugkomen. Vers water was niet in orde!

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Voor een nacht is deze plek absoluut prima. De ongeveer 2,5 km afstand plaats Schiltach is zeer bezienswaardig!

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Sitecode: 19022

Mooie rustige plek met uitzicht op de Neckar. Leuke kleine restaurants met lucht en klein eten zoals curryworst en pizza. De operator is vriendelijk en behulpzaam. Momenteel is er geen stroomaansluiting mogelijk na een overstroming. We komen vaker terug! Voor kampeerders die groot willen winkelen of uitgaan, is dit niet de plek.

De plaats is perfect voor sightseeing. U betaalt 2,50 euro per dag inclusief de volgende nacht. Levering en afvoer, evenals elektriciteit bestaat niet. De plaats is enorm en je krijgt dus altijd een parkeerplaats.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Deze recentie bevat geen tekst.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Sitecode: 19022

Deze recentie bevat geen tekst.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Zeer mooie plek, rustig en veilig. Tijdens ons verblijf waren we de enige buitenlanders, alle andere kampeerders waren uit Italië.