@laguinguette
Prima plek. Sanitair wat verouderd , maar een heerlijke douche met muntje. Straatje over en je staat op het strand. Wij hebben absoluut geen last gehad van de trein.
Sanitair is echt tip top in orde, modern en schoon. Camping ligt centraal in het dorp. wil je boodschappen doen kan dat om de hoek, ook op zondag ochtend. Fijne plek, wel duur.
Wij hebben hier heerlijk geslapen, de weg is 's nachts rustig. We twijfelden over gebruik WC omdat het een openbaar toilet is, maar deze was brandschoon. Er hangt WC-papier, zeep en papieren handdoekjes bij de wasbak. Afstand tot het stadje is ook in de avond fijn om te lopen.
De camping is vooral op vaste plekken gericht. Ligt prachtig in het bos. Als ik de vorige reviews lees, niets dan goeds over de beheerder. Wij hebben hem als meewerkend ervaren, maar alleen omdat we zelf erg meegaand waren. Hij houdt alles strikt in de gaten en geeft z’n mening. Hij vraagt bij vertrek om een positieve review op een zogenaamde grappige manier. Wij waren er niet zo gecharmeerd van.
Er is stroom bij de prijs inbegrepen. Zeer vriendelijke ontvangst, neemt de moeite om terug te bellen, nadat hij aanvankelijk dacht dat hij ‘komplett’ was (er ging iemand weg). Afwasplek, douche en toilet aanwezig, keurig en schoon.
Wat een geweldig plek, uitzicht op de velden en heerlijk gegeten bij het restaurant. En inderdaad geen luxe plek, maar als je iets bijzonders wilt is dit aan te bevelen.
Ik sluit me aan bij alle positieve berichten. Gastvrij ontvangst. Alles is tiptop in orde! Ik moet wel zeggen dat het wel heel erg luxe was.
Makkelijk aanmelden via de app, Sanitair is super. Heerlijke douche. Het dorp is schattig. Mooie plek om te overnachten.
Afgelopen week hier overnacht en het was heerlijk. Gastvrij ontvangst. Goed sanitair. Mooie omgeving.