@lahnskipper
- 2014
- Bürstner T 728
- 2009
De locatie is eigenlijk niet zo slecht, ware het niet dat er constant auto's en brommers langskomen. Ik snap niet waarom er niets aan gedaan wordt. Het is angstaanjagend hoe mensen hier te hard rijden in een 30 km/u-zone. Ze racen tegen elkaar, zelfs op zondagmiddag. Ze rijden niet alleen hard, ze laten ook zien wie de meeste lawaai maakt. Inclusief opzettelijk veroorzaakte misfires.
De verhoging van € 11 naar € 20 is op zijn zachtst gezegd schandalig. Zelfs als het een bezoek aan het Rheinbad omvat. Ik kom naar Wesel om een parkeerplaats te vinden voor een of meerdere overnachtingen, niet om het Rheinbad te bezoeken. Ik wil dus niet gedwongen worden te betalen voor een dienst die ik toch niet gebruik. Tot nu toe heb ik de parkeerplaats minstens vier keer per jaar gebruikt. Einde.
Dit is mijn derde keer hier alleen dit jaar. De autoraces en de luide bromfietsen zijn altijd vervelend geweest. Ik heb de afgelopen tien jaar al deze ongemakken verdragen. Maar wat vanavond door 4 à 5 jongeren werd geoefend, zorgde ervoor dat ik morgen, in tegenstelling tot mijn oorspronkelijke plan, toch doorging met rijden. Tot nu toe, om 22.45 uur, zijn drie keer de stekkers uit de elektriciteitscentrale getrokken. Ik kom niet terug.
Helaas was de plaats (aankomst op 3 september, 11.00 uur) gesloten vanwege een groot evenement. Het is jammer dat als je naar de plek op internet gaat, je er geen informatie over krijgt. Ik ben overgestapt naar Schacht-Audorf. Toen ik het telefonisch vroeg, kreeg ik te horen dat de zaak op 10 september 2024 weer open zou gaan.
Ik had de plek graag 5 sterren willen geven, maar dat is vanwege het betalingssysteem niet mogelijk. Ik ben blij met de locatie en de nabijheid van het centrum. Vroeger, toen je nog met munten kon betalen, was alles prima. Sinds ik ben overgestapt op kaartbetalingen, heb ik elke keer problemen gehad. Ik volgde de instructies op het display, mijn kaart werd herkend, de pincode werd als correct beschouwd en herkend. Plotseling wordt het proces afgebroken. Waarom, nee hallo
De plaats verdient eigenlijk 5 sterren als het onmogelijke toegangssysteem er niet was. Het lichtdisplay gaf mij aan dat de plaats volledig bezet was. Er waren feitelijk 14 plaatsen beschikbaar. Zelfs 's avonds, nadat er wat kampeerders waren vertrokken en nieuwe kampeerders vrije plekken hadden ingenomen, kon je nog 1 vrije plek op het display zien, terwijl er eigenlijk 15 vrije plekken waren. Zelfs op zondagochtend om 7.30 uur. dezelfde weergave.
Prima plek voor één nacht. Geen V+E, wel stroom tegen kleine vergoeding. Geniet van een heerlijke maaltijd en het parkeertarief wordt kwijtgescholden. Als de plaats V+E had, zouden vijf sterren verschuldigd zijn.
De stoel kost nu EUR 16,00 (16-06-2023). Voor deze prijs voor deze plek is nog steeds redelijk.
Deze prachtige parkeerplaats wint niet alleen met zijn geweldige uitzicht op de Rijn, maar vooral met de terreinwachter en zijn zeer vriendelijke vertegenwoordiger. Voor mij is de plaats een constante geworden en ik rij er meerdere keren per jaar naartoe.
Mooie parkeerplaats met alles wat een WoMo-bestuurder nodig had. Daar is het heel stil voor. Voor gezinnen met kinderen is de boerderij een echte aanrader. Ik was hier niet voor de laatste keer.
Vandaag zijn we hier voor de zoveelste keer enthousiast. Ruimte en keuken inspireren ons steeds opnieuw. In de toekomst zullen we ons reisschema blijven ontwerpen om te stoppen bij de Danilo Grill.
Een solide plek. Je staat direct op de Lahn en betaalt het aantal mensen dat met de camper aankomt. Dat wil zeggen, ik betaal als een enkele bestuurder slechts voor één persoon en niet op veel plaatsen, WoMo vast tarief met 2 personen. Sanitaire voorzieningen waren schoon. Ik zal zeker terugkomen.
We waren hier voor de tweede keer. De stijging van de prijzen kan worden begrepen. Waarom, maar met 50 procent, als je een kleine hond hebt, sluit me volledig. Jammer, anders een leuke en ontspannende plek.
Leuke plek met alle faciliteiten. 5 minuten naar het centrum. Een beetje hard door de trein. Maar je hebt dit probleem in het hele Rijndal.
CP en restaurant zijn elke cent waard. Hier zullen we zeker weer stoppen.
We waren vanaf 22.04. tot 07.05. op deze plaats. Wat de uitrusting betreft, kan ik bevestigen dat parkeerplaats, V + E incl. Elektriciteit, voor 19 euro zeer redelijk is. Het kleine restaurant biedt een uitgebalanceerd menu. Het eten is erg lekker en het dagelijks wisselende menu wordt ten zeerste aanbevolen.
Als tussenstop op onze reis van en naar Kroatië zijn we erg opgewonden. Goed en overvloedig eten in het restaurant maken het plaatje compleet, dus we zijn geneigd hier de volledige score te geven.
De cursus biedt rechtstreeks van de locatie aan het water op. Bij laag tij, bijna de hele baai is toegankelijk. Op slechts 100 meter van het verwijderen van afval, koord en toilet opgericht. Betaling per kaart.
Sitecode: 52097
We waren vanaf de 3e naar de 4e juli hier en hebben geen negatieve ervaringen meegemaakt.
Rustige grindplaats grenzend aan de jachthaven. Lozen bij Statoil. Vers drinkwater ter plaatse. Het bedrag van NOK 100 = 10,60 euro (juni 2016) en moet worden betaald bij Statoil.
Een camping zoals het hoort. Direct aan Saltdalsfjord en meer dan genoeg ruimte rond de camper. Alle voorzieningen zijn aanwezig en in goede staat. Het personeel is erg behulpzaam en vriendelijk. Wij zijn hier voor de tweede keer en zullen zeker terug komen.
De locatie is zeer goed. Direct aan de Elbe en in 10 minuten loop je comfortabel naar de Frauenkirche. Om daarvoor € 10 stageld te vragen, is prima. 24 uur elektriciteit (10 Amp) kost 5 euro. Jammer, geen camperservice.
Een goede serviceplaats voor campers met vriendelijk personeel. Voor ons is deze camperservice de beste in de omgeving van Arnhem!
Super plaats, die in de beoordelingf alleen nog overtroffen wordt door de beheerder. Hielp ons onmiddellijk met een defect in het brandstofsysteem. Hij heeft ons naar de garage gebracht, waar het defect meteen gerepareerd werd. Hij heeft onze plaats vrijgehouden. Gewoon geweldig! Dank u.
Mooie, rustige plek naast een kleine scheepswerf. Camperservice is nieuw. Ideaal om gewoon te ontspannen.
Eenvoudig maar schoon. De sanitaire voorzieningen zijn een beetje oud, maar schoon. We betaalden met ACSI en hebben zonder elektriciteit NOK 165 betaald. We komen zeker een keer terug.
Sitecode: 11940
Een grote parkeerplaats met verlichting. Rustig. Geschikt voor de nacht. Niet meer dan dat, maar zeer goed.
Sitecode: 11992
Op deze plaats kunnen wij alleen positieve beoordelingen geven. Helaas, de supermarkt is er niet meer in de haven. Maar dit kan niet voorkomen dat we snel terug naar ons komen.
We kennen de jachthaven als schipper voor vele jaren en zijn altijd tevreden geweest. Deze tevredenheid is niet is veranderd als een camperaars. Succes en onze dank.
Mooie plaatsen op passanten haven. Eenvoudige, maar zeer schoon toiletgebouw. We komen terug.