@lamadriguera
Sitecode: 195853
Een heel mooie en rustige plek met gedeeltelijke schaduw voor het parkeren van een camper, elektriciteit en kleine maar prima toiletten, aangezien het slechts een parkeerplaats is. Direct aan het strand! Ik kan het van harte aanbevelen.
Rustige plek, schone en aangename toiletten, maar weinig in aantal. De afvoer van de toiletten is een schande: een put met een pijp in de grond, geen water om door te spoelen. Zoiets heb ik nog nooit gezien. Grijswater wordt geloosd in een open veld vlakbij de ingang, direct op de grond. Pluspunten: een prachtig strand en een klein zwembad met ligstoelen voor wie geen zand wil. Er is een erg leuk restaurant tegenover het strand.
Grote camping met staanplaatsen van verschillende groottes; het is het beste om even rond te lopen en de meest geschikte plek te kiezen. Er is een toeristenbelasting (ACSI), maar daar komen nog toeristenbelasting en een toegangsprijs bovenop. Totaal: €38 per dag.
Zeer schone camping, alles brandschoon, toiletten en douches, keuken en de staanplaatsen zijn erg mooi met elektriciteit. Er is een ASCII-korting beschikbaar. De camping is erg groot en het meer ligt vlakbij met een kleine aanlegsteiger voor zeil- en motorboten. Er is een restaurant en een grill. Het personeel is super attent en vriendelijk.
Uitstekende gratis parkeergelegenheid met water en wateraansluiting. Zeer dicht bij het historische centrum van Treviso, rustig gelegen. Het ligt naast een voetbalstadion dat gesloten was toen ik er was.
We hebben er vier zeer rustige dagen doorgebracht. De douches waren brandschoon met voldoende warm water, net als de wasruimte. Het grote zwembad heeft drie gedeeltes: een voor volwassenen, een voor kleine kinderen en een ander met een waterglijbaan voor zowel kinderen als volwassenen. Er is een goed gesorteerde supermarkt met redelijke prijzen en een zeer comfortabel restaurant met een bar. We hebben echt genoten van de rust, maar ik kan me voorstellen dat het er in het hoogseizoen erg druk is.