@lambers12!

Leuke plek, super netjes Aan het hek even bellen en er word open gedaan en je kan een plek zoeken, goede wifi 3mooie wc/doush hokken alles 2x Keuken ,bbq ,zit/ligplekken Einde van de straat winkeltjes Via achter mooie beek met looproute en een grote speelgelegenheid
Leuke plek schoon heelijk zwembad en centraal van alles wel met huf betalen dus even pinnen dit kan bij de pier ballatonmeer en daar is het reuzenrad lekker eten winkeltjes en boodschapjes er zijn 2 stranden om te zwemmen makkelijk te voet te bereiken Als je aan de ingang eruit gaat staan links en recht steppen te leen ideaal als je meer wilt zien

Mooie grote camping aan superleuk meer vol vertier voor jong en oud leuke resaurantjes camping mooi omheint met electrische hekken een keuken nette toilets en doeshen Winkels en binnenstad op loopafstand
Superleuk! Tegenover de kerk is de ingang lijkt smal maar voor een camper 7,5 perfect te doen Wc en douch superluxe met jetstralen een wasmachine Koelkasten gevuld met drinken en eetwaar voor prima prijs Je mag alles gebruiken bbq magnetron kookstel Lekker warm zwembad met constant de zon met ligbedden Het lijkt klein maar als je door poort bent is het heel groot met veel speelmogelijk heden

je hebt lekker veel ruimte ,naast winkels op loopafstand, goed sanitair lekker eten op heerlijk terras naar een heerlijk zwembad wij haden geen kronen maar met euro betalen was geen probleem

super!! alles aanwezig ,leuk winkeltje waar veel te koop is mooi uitzicht aan het water met pasen kreeg je een chocolade paashaasje lief

op 2 min van het strand leuke glijbaan eten niet duur perfect voor een nacht de slagboom was kapot(scheelde ons het parkeergeld 2 euro per uur) dus alleen 5 euro betaald voor stoom wc/douche gratis losen water en water vullen