@lammetjes5
- 2021
helaas op dit moment niet beschikbaar ivm kermis
staan borden Max 3 uur parkeren tussen 8-19 uur
super camping vriendelijk personeel mochten zelf een plekje uitzoeken zicht op de zee en de oude stad mooi nieuw sanitair en wasmachine ruimte , supermarkt met vers brood en restaurants aanwezig je kan makkelijk met de boot van naast de camping naar de oude stad wij hebben genoten 💖
Sitecode: 19799
mooie plek aan het strand voor dagrecreatie plek is echter ( als op de foto’s ) 1 straatje eerder FX75+J3R Capaccio, Salerno, Italië
mooie plek vriendelijke bevolking wel stijle hellingen omhoog/omlaag verder 1 nadeel het telefoon en internet bereik is 0
heerlijk gestaan niks hoeven te betalen. rond 7 uur beginnen ze te werken met veel lawaai. wc ‘s waren open. in de ochtend rondleiding gehad voor € 15,00 p.p.
plek ziet er leuk uit maar helaas op dit moment kermis dus niet beschikbaar
geweldig mooi plekje aan het water. voorzieningen zijn er niet meer maar hebben we ook niet nodig. mooi bankjes om te zitten. heerlijke en vriendelijke bakker en Aldi en intermache ( ook op zondag open ) s’nachts heerlijk donker en rustig.
weer beschikbaar ruim veld staan gezellig veel campers je loopt zo het strand op
camping ziet er leuk uit helaas maar 300 watt stroom en zwembad is niet altijd geopend nu alleen van vrijdag t/m zondag op bepaalde tijden. plekken en wegen wel krap met camper van 7,5 m
op zich een mooie plek via het bord van loospunt naar beneden ruim met uitzicht alleen af en toe veel geblaf van honden en helaas doet het stroom het niet
geen acsi Card € 25,- per nacht + € 3,- toeristenbelasting per persoon
mooie plek maar jammer dat ze bezet zijn voor camperstalling. een regeling met maximaal 24 of 48 uur zou mooi zijn.
Sitecode: 11946
borden zijn weg
automaat en camperplaats erg onduidelijk, borden voor camperplaats staan naast de weg. betalen van 9.00 tot 20.00 uur 20.00 uur tot 9.00 uur niet 1 okt tot 1 mei € 5,- 1 mei tot 1 okt € 10,-
lijkt op de foto mooier. niet geschikt voor campers van 7,5m ivm bomen die er achter staan
heel jammer dat het per 1-10 gesloten is een geweldige mooie plek
super mooie plek maar helaas dat er een voertuig van boels een plek bezet en dat de andere camper onbewoond lijken te zijn contact gehad met de gemeente ik ben benieuwd wat ze gaan doen
eigenlijk 0 sterren erg onverzorgd en vol met spullen gemeente gecontact hierover
jammer dat er mensen zijn die geen stroom gebruiken maar wel bij de stroompaal gaan staan en dat er geen spoelwater is voor de wc cassette te spoelen