@langzaamaan
- 2022
Juni 2026
Leuke camping met goed sanitair. Zeer vriendelijke vrouw aan de receptie / bar. Eten was echt lekker en de omgeving van de camping was ideaal om te wandelen.
Zeer leuke stadscamping met vriendelijke eigenaar. Mooie plaatsen en zeer schone sanitaire voorzieningen. Je zit vlakbij de tramhalte richting de stad en het is ongeveer 15 minuten lopen naar de Zoo. Echt een fantastische camping om Praag te ontdekken.
Zeer nette camperplaats met verharde plaatsen en wat gras ervoor. Drank en snacks uit de automaat zijn goedkoop. Douches en toiletten in containers, maar wel zeer schoon. Stad is ongeveer een half uur lopen.
Zeer verouderde en slecht onderhouden cp. Electriciteit en water kun je afrekenen in het hotel waar je ook gebruik kunt maken van de toiletten. Voordeel is de ligging dichtbij de kloof. Ze geven bij het hotel aan dat je er bepaalde routes goed kunt lopen met de hond, maar dit was eigenlijk niet te doen. Alleen de blauwe route is aan te raden met de hond. In het hotel hebben ze een heerlijke Slowaakse keuken!
Camping met zeer vriendelijke eigenaren. De omgeving is echt super!!! De hygiëne had iets beter gekund, anders zeker 5 sterren. €29,00 per nacht voor een mooie ruime plaats met schitterend uitzicht! We willen hier zeker nog eens terugkomen.
Plaatsen aan de rand richting de rivier zijn ruim en voor het uitkiezen. Alles is zeer verouderd en de hygiëne is er matig. De dorpjes eromheen zijn vrij saai. Het restaurant biedt vrij eenvoudig eten. Staat wel los van de camping.
Het is momenteel vrij rommelig, maar ze zijn met goede vernieuwing bezig. We betaalden 720 czk voor 1 nachtje inclusief elektra, 1 hond en 1 douchemunt. Alles stond zeer dicht op elkaar en de werklieden begonnen al rond 6 uur in de ochtend met herrie maken. Verwacht wel dat het binnenkort enorm opgeknapt zal zijn.
Prima cp voor 1 nacht. Kosten 600 czk per nacht. Je kunt vuil water en toilet kosteloos legen. Stroom tegen betaling. Het is maar een paar minuten lopen naar het schitterende stadje.
Goede camperplaats voor 1 nacht. €10,00 per nacht wat op diverse manieren betaald kan worden. Stroom €1,00 voor 8 uur, er passen helaas alleen 1 euromunten in het apparaat en het is niet echt duidelijk of je er meerdere munten tegelijk in kunt gooien. Het Afrikaans restaurant ernaast is een aanrader
Mei 2026
Het uitzicht is fantastisch, maar verder heb je buiten stroom echt helemaal niets. Het is niet veel meer dan een grasveld waar je eerst boven moet zien te komen..... De prijs die erbij staat klopt absoluut niet, je betaalt 130 zloty of €30,00 per nacht. Wij houden het hier na 1 nachtje voor gezien