@lara
- 2013
wij hebben 10 dagen (vrij lang) op deze camperplek gestaan en naar volle tevredenheid. Het persoonlijk contact en de kleinschaligheid vonden wij heel leuk. Wij komen vast nog wel weer terug. Gr. Marion Fred en Luna
Voor de 2e keer3 dagen gestaan bij jullie op de camperplaats Kale Duinen. En weer naar volle tevredenheid. Vriendelijke beheerders Je loopt hier zo het mooie bosgebied in. We komen vast weer terug. Vr. Gr. Marion, Fred en Luna
wij hebben met veel plezier op jullie camperplaats gestaan. wat de privacy betreft top. Gr. Fred en Marion
Marion en Fred hebben hier 3 dagen gestaan Nieuw en schoon sanitair mooi uitzicht Aardige gastvrouw en gastheer leuke fietstochten gemaakt
28-8-2019 Wij hebben hier 5 dagen gestaan op een prachtige plek met een fantastisch uitzicht. Prima sanitair en een vriendelijke gastheer en gastvrouw. Prachtige fietsroutes in een heel mooi gebied. We komen zeker terug
24-8-2019 Wij hebben hier 3 dagen met de camper gestaan.Wat een prachtig plekje in een prachtige tuin. super kleinschalig met veel privacy. Hanneke en Frans fijne gastvrouw en gastheer We komen zeker terug. Marion én Fred
prachtige camperplek goede organisatie 10 min. lopen door de duinen naar een prachtig strand. Alleen jammer van de wilde katten die bij elke camper komen bedelen. Wij hebben voor de 2e keer weer hier gestaan. Marion en Fred
Prima camperplek vlakbij een prachtig strand. Wij hebben hier 2.5 week gestaan en komen vast nog een keer terug Marion en Fred
Wij hebben eind mei begin juni 2018 daar 2,5 week gestaan naar volle tevredenheid. Een goede camperplek, leuk plaatsje en een prachtig strand.
Wij hebben 3 dagen gestaan met de camper op Casa Rudo. Wat een prachtige camperplek met een prachtig zwembad. Heel kleinschalig en heel persoonlijk. Rudy en Dorine zijn echte honden liefhebbers en een hele goede gastvrouw en gastheer. Onze herder Lara had het goed naar haar zin. En wij ook. Een plek om terug te komen.