@laurist

Sitecode: 20252

Het gebied rond het plein is prachtig. Het nodigt uit tot wandelen en klimmen. Zwemmen is ook zeker geweldig in de zomer. De prijzen zijn prima in de winter. De plaats en het sanitair zijn schoon, de vuilnisbakken worden dagelijks geleegd. We raden aan om cornettis te bestellen bij de receptie.​

Een locatie beoordeeldongeveer 5 jaar geleden

In de winter een super relaxte plek voor één nacht. We stonden er alleen, alles was schoon, geen problemen. 'S Morgens klopte een verkoper aan om ons verse vis aan te bieden.

Een locatie beoordeeldongeveer 5 jaar geleden

Een fantastisch mooie camping, die momenteel vanwege het seizoen bijna leeg staat. Het stadscentrum is met de fiets in ongeveer 15-20 minuten te bereiken. De eigenaren zijn erg vriendelijk. Alleen de prijs (€ 24, - per nacht) is wat hoog voor het laagseizoen.

Een locatie beoordeeldongeveer 5 jaar geleden

Grote parkeerplaats met uitzicht op de Etna en de zee. Het enige nadeel: de vuilnis slingert overal rond. Maar als iedereen zijn steentje bijdraagt, is het probleem hopelijk snel opgelost.

Wij waren er in november en het was geweldig. Je hebt direct zicht op de baai (de premium plaatsen zijn natuurlijk momenteel beschikbaar), het hele terrein is zeer goed onderhouden en het personeel is vriendelijk. Op de betonnen paden loop je gemakkelijk de prachtige baai af en geniet je van de geur van pijnbomen.