@lboshuizen
- Hymer
- 2016
- Integraal
Sitecode: 19930
350 NOK voor een stukje grind met elektriciteit. Niets meer, niets minder. Overslaan, tenzij je een goede reden hebt.
Perfecte plek voor een overnachting. Schoon, rustig en goed georganiseerd. Het stadscentrum om de hoek. €26 goed besteed. Let op: ik snap de hype rond de "andere" plek onder de spoorbrug niet; druk, lawaaierig en afgelegen.
Perfect voor een overnachting. Vriendelijk, geen pretenties, zelfgebrouwen bier, siropen en eten. Ik heb deze plek aan mijn lijst toegevoegd, een handige plek voor toekomstige reizen.

Slechts een parkeerplaats, maar perfect voor een tussenstop van 1 nacht terwijl u op doorreis bent. We stopten hier op onze 1e lange etappe van Holland naar Noorwegen.
Schitterende CP voor een bezoek aan Venetië. Grote parkeerplaatsen, vriendelijk personeel, “supermarkt” met lokale & verse producten. Douches kunnen badkamers worden genoemd. Pendeldiensten naar de veerboten, maar die zijn ook op loopafstand. 15 minuten lopen S naar het strand.
Leuke en goed geplande CP. Leden van de “club” treden op als personeel; aardig, spraakzaam en behulpzaam. Bij aankomst ontvang je een kaart die tevens je sleutel is voor het hek als je gaat wandelen. 10 minuten lopen N naar een restaurant. Gedateerd maar lekker gegeten. Rugbyclub naast de CP voor extra gezelligheid als er een wedstrijd is.
Leuke plek met strand direct bereikbaar vanaf camping. Restaurant ziet er een beetje goedkoop uit, maar maaltijden zijn boven het gemiddelde. Had gemengde visschotel voor 10 €, allemaal vers en rijk. Vanwege permanente bewoners en hun "gebouwen" zijn sommige rijstroken eenrichtingsverkeer geworden. Houd er rekening mee dat als je een grotere camper hebt, je enige rijervaring nodig hebt, met name in achteruit rijden 🤪
Goed georganiseerd en vriendelijk. Breng 2 nachten door met onze hond, 2 minuten lopen naar een kiezelstrand. Als uw hond van zwemmen houdt, gebruik dan het strand aan de linkerkant, het strand aan de rechterkant "verbiedt" honden. Lekker gegeten bij de zeilclub aan de overkant van de weg. Pretentieus, maar middelmatig. Inderdaad gelegen naast de enige weg rond het meer. Blij dat er een is... Ruis nauwelijks merkbaar.
Voor een 1 nacht een prima plek. Het is gedateerd (op zijn zachtst gezegd) maar schoon en rustig. De bistro is een kleine bar waar 2 soorten hamburgers worden geserveerd.
8 gemarkeerde plekken, maar voldoende ruimte voor 16 campers. Betaal met de app (parkeergeld) aangezien de automaat alleen munten accepteert. Er is elektriciteit en een servicepunt. Niet goedkoop voor de basis, maar in Lugano is niets goedkoop. Korte, maar steile wandeling naar het stadscentrum. En ja, er is geluid; gebeurt wanneer u in een stad parkeert.
Gewoon een parkeerplaats nabij het centrum. Prijzen verhoogd tot 20 €, extra betalen voor elektriciteit. Dicht bij het midden is een leeg argument. Er zijn betere en goedkopere plekken om te parkeren tijdens een bezoek. Tenzij je echt geen opties meer hebt: sla deze over!