@lee-en-gee
- 1996
nul sterren er is niets. geen bordje met camper loosplek. wel een put in de grond maar is niet duidelijk of je daar grijs water kunt lozen
hier 10/11/2025 gestaan, eigenlijk gesloten, maar toch gastvrij ontvangen. heerlijke wijnen mogen proeven ( bij afname van 12 flessen overnachting gratis) Wij konden de verleiding niet weerstaan dus niet betaald voor de overnachting 😜
zeer mooie Cp/camping, net sanitair, prachtig uitzicht, in de toekomst nog de mogelijkheid om in het meer te zwemmen. Super gastvrij, eigenaar spreekt Nederlands Frans Duits Engels. Als we zes sterren hadden kunnen geven dan hadden zij die gekregen.
mooie plek, 4 sterren voor het uitzicht, maar de prijs is 380 kronen ipv 280.
inmiddels is de prijs opgeschroefd naar 400 kronen(incl elektriciteit) het wc gebouw wordt niet alleen door de campinggasten gebruikt, maar ook door cruiseschip passagiers die de wc van hun eigen hut niet kunnen halen.
wat een fijn verblijf was dat, ook nog getuigen geweest van de geboorte van een kalfje. Wij komen zeker nog eens terug. het is dat vijf sterren het maximum is anders had ik er zes gegeven.
Sitecode: 82031
fijne camper plaats 2 nachten gestaan, wijnproeverij is gezellig, de hapjes uit de streek heerlijk. sanitair is prima. Familie bedrijf, heel erg aardig en behulpzaam als ik 6 sterren had kunnen geven waren ze dat ook waard geweest!
te duur, en parkeerautomaat is inderdaad hannesen. nu pakt hij alleen briefgeld, als je combineert met muntgeld, neemt hij muntgeld in maar rekent dit niet (€10 teveel betaald en geen telefoonnummer of service bureau om verhaal te halen). gepast betalen, je krijgt een geld terug.
prima camping voor campers. prijs ook in verhouding, voor seizoen €15 pp. er is wel degelijk van alles voor kinderen te doen. klim en klauter toestellen en bolder rotsen. gezellige bar waarin eenvoudige maaltijden te bestellen zijn. mooi sanitair gebouw en prachtige plek om chemisch toilet te legen, grijs water te lozen en schoon water in te nemen. aan de rand van het dorp
perfecte plek om te overnachten
Sitecode: 102049
prachtig plekje, rustig, schoon toilet, fijn om gebruik te maken van picknickhuisje, mooie duin nabij om te wandelen.
in het voor seizoen geen aanrader, er staan auto’s op de camper plaatsen en boten op gestald. weinig ruimte. 195 kroon te duur voor deze plek.
prima plek, vreemd dat camperaars deze plek niet kunnen vinden. rustige plaats idd makkelijk met de pont naar het centrum. pont met de groene vlag is gratis, altijd lekker voor Nederlanders 😜
mooie camping, schoon sanitair 330kr voor camper twee personen + stroom. je hoort wel de weg op de camping, maar als je bij het water gaat staan ( als er een plekje is) valt het mee.
in het industriegebied. zag er verlaten uit, zo op het oog niet fijn om te staan. wij zijn doorgereden
als wilt slapen, hier niet staan, veel overlast van jongeren
mooie plek, aardige beheerder. behulpzaam €14,- zonder stroom. Hebben hier 10/6 gestaan
Rustige plek bij beekje, wel erg schuin. Je kan er goed komen ook met een grote camper
Zeer vriendelijke beheerder,mooie plek, geweldige wandeling naar de zee. Zeker een aanrader !!!
Mooie plek, aardig personeel, prima voorzienigen
Mooie plek, heerlijk rustig.
Mooie plek, dicht bij het meer, sanitair simpel
Lekker plek, dicht bij het water. Aardige mensen. En goedkoop restaurant !
Geweldige plek, eigenlijk wil ik het stil houden en voor me zelf houden. Aardige mensen, geweldig restaurant. Wel wat de pot schaft, maar dat is geen straf. Lekker zwembadje. Kom hier zeker terug!!
Sitecode: 20586
De prijs klopt niet, de prijs in het hoogseizoen is € 54,- voor een camper en twee personen.
Wat een perfecte plek!! Schoon, netjes en veilig. Leuk stadje in de buurt. En hele aardige en behulpzamen eigenaar. Als ik een 11 kon geven, dan hadden ze die van mij gehad!!