@leenenchris
Juli 2026
Zeer mooi domein, groot maar zeer rustig. Zeer proper, nog nooit gezien. Zeer fijn en verzorgd zwembad met 19 de eeuws karakter. Goede staanplaatsen voor camper. (27 euro ⚡️in (juli). Fijne eigenaars, brengen ‘s morgens brood rond. Goede fiets en wandelmogelijkheden. Winkels deden wij met de (niet-elektrische) fiets, 25 min trappen. Wij komen hier zeker terug. Restaurant aanwezig maar hebben we niet kunnen testen.
4 foto's toegevoegd · 3 maanden geleden

Mooie camping, mooi sanitair en proper. Gek dat niemand de drukke langsliggende baan vermeldt. Prima fietsstreek. Slagboom gaat open voor auto’s maar niet voor fietsen, je moet naar buiten stappen om de code in te geven. Ook naar het mooie sanitairgebouw gaan, gaat moeilijk langs de nauwe slagboomdoorgang. Hier is niet over nagedacht. De geiten zijn schattig, maar brengen helaas veel vliegen met zich mee. Dicht bij grote winkels. Restaurantje ok.
Nette camping met proper sanitair. zeer goede ontvangst! De ‘S’ plaatsen die we boekten waren wel zeer hellend, dus overgestapt naar ‘L’ plaats, volledig id schaduw. Twee mooie zwembaden en restaurant dat we niet bezocht hebben. Helaas voor ons geen wandel-of fietsmogelijkheden in de nabije omgeving. winkels op 10’ fietsen. Zeer geschikt voor families, minder voor sportieve koppels. De (grote) baan is ‘s nachts hoorbaar, maar niet storend.
gezellige camping. Rustig. Ongeveer 21 euro voor camper, stroom en 2 personen. Leuk zwembad. Vriendelijke ontvangst. Oud sanitair maar zeker ok.
Goede camping. Goede ontvangst en alle voorzieningen voor een doorrij camping. Dicht bij de grote baan, dus overdag wel lawaai, maar ‘s nachts zeker ok. Winkels vlakbij.
Dit is geen camperplaats maar een gewone parking aan de rand van de stad. Staat vol met auto’s, dus zijn we verder gereden naar de zeer goede Mulicipal een beetje verder.
Mei 2026
2 foto's toegevoegd · 4 maanden geleden

Goede staanplaatsen, ik kwam met de camper. Goede ontvangst en reservatie per telefoon. Camping ligt vlak aan het water. Er is een winkeltje en restaurant met beperkte kaart: pizza, friet,…Zeer beperkt en ouder sanitair, ik telde 5 toiletten en evenveel douches. Prijs op CC is misleidend. Ik betaalde pp ong 47 euro per nacht: camper + auto en stroom en taks, niet aan het water. Pizzeria en andere eetgelegenheden in de buurt. Mooie omgeving!
Sitecode: 20691
Mooie camping, vriendelijke ontvangst. Restaurant met gevarieerd menu en dagmenu. Beperkte leuke animatie-activiteiten zoals bvb een marktje, wijnproeven….Goede staanplaatsen, niet altijd even horizontaal. Wel een drukke baan langs de camping. sanitair is netjes, maar m.i. niet echt voldoende in aantal als de camping vol is. Boodschappen doen gaat het best met de auto in de supermarkt op 4 km of in Narbonne.