@lefilou63
Na jaren wilden we weer eens op deze parkeerplaats stoppen. De meeste plekken zijn donker en slecht geordend onder de hoge brug. Zonde, want we hebben altijd genoten van een stop in dit mooie stadje. Vandaag zijn we snel weer verder gegaan.
Eind augustus verbleven we op deze prachtige camping bij Mariánské Lázně. Ik moest in de buurt boodschappen doen en het uiterst vriendelijke personeel bij de receptie hielp me enorm door te tolken voor de nodige telefoontjes. De toiletten waren ook superschoon en al met al waren we zeer tevreden. We komen graag terug!
Leuke kleine en rustige parkeerplaats aan de rand van Nogent. Heeft alles wat je nodig hebt. Wij voelen ons hier heel goed verzorgd.
Sitecode: 1970
Zeer mooie parkeerplaats aan de rivier met uitzicht op het kasteel. Volg niet de opgegeven coördinaten, maar navigeer naar Place Jean Moulin!!
Vandaag stonden we voor een keten met een bordje: “Geen toegang, geen restaurants meer”! Blijkbaar is de ruimte niet meer beschikbaar, wat jammer is. Wij vonden het altijd leuk om daar op de terugweg te staan.
Leuke plek aan de rand van de stad, op loopafstand van het stadscentrum en de talloze grotten van de wijnstad. Dank aan de stad voor deze ruimte!
Eenvoudige maar fijne parkeerplaats onderweg van/naar het zuiden. Op het meer dat er direct voor ligt, kunt u prachtige wandelingen maken, soms via houten loopbruggen. Prachtige plek met goede restaurants (Le Tonneaux) die de gast verwennen. Altijd mijn plezier.
Parkeerplaats is aan te raden, maar € 5,- per dag voor elektriciteit is al flink. Er geldt ook een toeristenbelasting van € 0,90 per persoon. De kleine gemeenschappen beginnen nu toeristenbelasting te heffen. Jammer, het kost ‘slechts’ 90 cent per persoon, maar het laat wel een rommeltje achter!
Deze prachtige plek bezocht om vandaag weer te verblijven. Eten in het restaurant was erg goed, vriendelijke service. We komen graag terug!
Altijd erg leuk. Zowel het stadje als de cp. Kom hier 20 jaar met plezier.