• Camperlocaties

• tiktok

@legato

Betrouwbare reviewer

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Vijf sterren, vooral omdat het rustig is, prachtige omgeving en zoals het voor campers ooit bedoeld is.Geen voorzieningen, zelfvoorzienend zijn. Zou fijn zijn als meer gemeenten in Nederland dit toestaan voor 1 of 2 nachten.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

waren hier 15 april en een heel rustige nacht gehad. eerst ouderwets lekker gegeten bij Ron en Kees. warme groente( waar krijg je dat nog?)salade enz. zelfs stroom was aanwezig en mocht je gebruiken terwijl wij ook zonder kunnen. een aanrader!

Een locatie beoordeeld—ongeveer 6 jaar geleden

Mooi aan de rivier gelegen met uitzicht op de kerk die in de avond is verlicht. Inderdaad veel vogels die ons NIET wakker hielden . Wel handig om te weten dat je alleen met muntstukken kunt betalen. Het staat niet op de App informatie . Op korte loop afstand van het centrum.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Vriendelijke ontvangst . Met spraakvertaling werd gecommuniceerd. Mochten overal staan met gevolg dat vlak voor ons mooie plekje een grote Huurcamper met Polen kwam staan die doodleuk een grote tafel 1 m van onze schuifdeur plaatste en met twee gezinnen ging eten ,s avonds om 10 uur. Wij moesten maar achter ons busje gaan zitten .brutaliteit ten top. Ze begrepen niet dat wij dat onprettig vonden.

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Prima plaats . Leuk stadje . Vlakbij wellness automaat werkte weer ,dus €5 betalen.

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Gratis! Dan ben je blij met grote plaats, sani zuil, veel winkels waar gratis schone wc's zijn en zuil met kluisjes (gratis) waar je tel, tablets enz gratis kan opladen . Kom daar in Nederland eens om.

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Voor niets gaat hier de zon op . En voor niets kan je dat zien aan de waterkant. Heerlijk! Invalide toilet is altijd open . Warm water . Bij de haven zijn toiletten open , schoon , ook op zondag en verwarmd en warm water. Als je van bootjes houdt is dit een prima plek om daar van te genieten. Maak een rondwandeling langs de mooie houten huizen.

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Uitzicht op meer en bergen is rustgevend . Overdag hoor je het geluid van de boven gelegen weg goed. Aardige eigenaar . Hebben camper 12 dagen achter gelaten en de prijs was € 6 per dag. Dat per mail geregeld vanuit Nederland . Heel veel minder dan bij de andere campings in de buurt. Bus en tram geven prima verbinding met Bergen.

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Wat wil je nog meer op een camperplaats ? Je zou toch zelfvoorzienend moeten zijn met je camper! Daarom is het extra wat je hier krijgt en gratis nog wel een super bonus. Rustig, vogels, zwembad met douche .het zijn wel 8 stroomafsluitingen.

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Mooi uitzicht . Leuke rondwandeling . In dit seizoen is alleen invalide wc open. Prima en schoon. Kan voorstellen dat in hoogseizoen de CP wordt afgesloten. Het is nl een parkeerplaats voor dagrecreatie .

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Rustig was het . We stonden alleen. Hadden in het boek gekeken. Eigen bijdrage overviel ons wel, hadden echt geen los cash geld. Met regen zou ik niet aanraden om beneden op het veld te staan. Uiteraard heel fijn dat mensen hun eigendom ter beschikking stellen .

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Prima plaats. Wel uitkijken met veel regen. Het is grasland en de grond loopt af waar je kunt staan. De wandeling naar zee is veel langer dan wordt aangegeven . Na half uur lopen waren we op de helft . Wel mooi om te doen . Maar trek er twee uur voor uit .

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

Overdag veel geluidshinder van de weg. Vooral als je vooraan staat om van uitzicht over water te genieten. Eigenaren hebben camping kortgeleden overgenomen. Vriendelijke mensen, maar er zijn wel veel regels. Keurig, nieuw sanitair. Gratis bus naar Potsdam. Bij vertrek bleek dat wij 6 kWh stroom zouden hebben verbruikt en moesten bij betalen. Wij rijden in een kleine buscamper en hebben alleen een koelbox. Dit verbruik is onmogelijk voor ons. Mijn man betaalde en daarna tankten we weinig water. Direct kwam eigenaar, dat was niet de bedoeling zonder vooraf te vragen. Direct daarbij vertelde hij ook dat wij met een ASCi korting daar gestaan hadden en wel 30% minder betaalde dan normaal. Op deze manier gaan die mensen het niet redden. Het strandje was een modderpoel tussen het riet en rustig was het ook niet door het geluid van de auto's' die vlak onder de staanplaatsen langs reden. Nog nooit hebben wij zo veel klantonvriendelijkheid meegemaakt.

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

Relaxte camping . Zelf plaats zoeken, prima WiFi , sanitair en rust. Bus voor de deur en dagkaart is aanrader als je 2 keer heen en weer wilt. Op de fiets rechtstreeks naar binnenstad in half uur.

Sitecode: 20387

Prima CP op loopafstand van centrum . Vlakbij rivier . Groene omgeving .wc , douche ruimte . In zomer ook voor dagtoeristen. Stad heeft goede restaurants.

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

CP met levendig uitzicht. Vriendelijke vrijwilligers die het geld ophalen. In vergelijk met camping met Asci tarief nog best prijzig.

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

Mooie verharde plaatsen met grasveldjes ertussen. Ligt in wijk waar nu veel kantoren enz worden gebouwd .Zonder milieu sticker te bereiken als je de goede weg neemt. Mooie fietsroute door het groen, langs beek naar de binnenstad .

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

Prima plaats voor een meer dan redelijk bedrag. Rustig, bomen en ruime plaatsen .

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Prima plaats, leuk stadje. Rustige nacht, doodstil, terwijl er heel wat campers stonden en het station vlakbij was. Prima restaurants in de buurt.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Dat je zo gratis en voor niks kan staan is te prijzen. Waterkraan. Maak de buitenkant even schoon voordat je schoonwater tankt. Mooi grasveld met banken. Loop naar het stadje met de bakker aan de linker kant. Daar aten wij de heerlijkste noten croissant ooit. Kunnen Nederlandse bakkers nog iets van leren. En niet duur! Loop ook de kerk even binnen . Orgelmuziek !

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Reden hier ook naar toe met het idee een rustige mooie camperplek te vinden. Niemand aanwezig, wel een briefje dat je een plek kon zoeken. Het was een heel mooi park maar voor campers niet echt geschikt . Er stond trouwens verder niemand. Schrap deze plaats voor campers. Kleine tentjes kunnen mooi staan.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

veilige plaats. zeer vriendelijker medewerkster, hing de was voor mij op. wel duur als je ook Electrabel neemt .Prima Wi-Fi .

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Drukke stad. 9 gratis camperplaatsen maar je kunt gewoon aanschuiven op de normale autoplaatsen . Voor €2 sta je dan van 4 uur tot de volgende dag 10 uur. Veel controle op betaling. Hele nacht hoor je auto's van de weg. Wij hebben daar veel last van gehad. Niemand schrijft daar iets over, maar als je van stilte houdt moet je daar niet gaan staan.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Prima gratis plek.Wij stonden onderaan en hoorden of roken niets van de rioolzuiveringsinstallaties . In de nacht rustig , wel hinder van de enorme lampen die daar schijnen. Historisch stadje enig en lopen over de oude muur geeft inzicht over hoe het ooit was.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Mooie plaats. Maar een 10 vind ik wat overdreven om te geven. Wel heel aardige ontvangst met een drankje naar keuze. Jammer dat er geen brood was . Had ik wel op gerekend na alle lofprijzingen .

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Met de neus naar de pier sta je schitterend . Bij de jachthaven kijk je tegen een hek aan. Er kunnen veel campers staan . Met westenwind geen last van de weg.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Mooie plaats onder bomen. Met bus naar de stad . Makkelijk! Wel geluid van langsrijdende auto's. Vooral in nacht van zaterdag op zondag.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Langs de waterkant sta je het mooist. De officiële plaats is wel handig voor de nacht . De nacht van vrijdag op zaterdag was het een aan en af rijden van gewone auto's langs de waterkant . Heel veel lawaai .

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Heel fijn dat je hier zelf een plekje mag zoeken. Niet tussen de heggetjes maar tussen en onder alle soorten bomen. Prima sanitair . Natuurlijk is de vloer bij het sanitair zo vuil. Komt doordat je veel aarde binnen loopt. Als je een beetje sociaal bent zorg je dat je na het douchen de vloer schoon achter laat. Dan blijft alles langer aantrekkelijk . Het stadje is met een mooie boulevard prachtig

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Schitterende plaats. Vooral op beneden plek .de berggeiten lopen onder en boven je op de rotsen . Een plek waar het 's nachts echt donker is afgezien van het vuurtorenlicht. Geen voorzieningen maar dat is het fijne van met camper onder weg zijn. Zelfvoorzienend!

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Schitterend hier! Wat wil je nog meer als camperaar. Met een camper ben je toch zelfvoorzienend? Het uitzicht , het geluid van de brekende golven , waar vind je dat voor €2? Het weggetje is smal, gelukkig maar. Je moet er iets voor over hebben om niet hutje mutje keurig tussen twee heggetjes te staan.

Sitecode: 19282

Fantastisch om te zien hoe mooi zo'n camperplaats is. Let op: restaurant Ferpel heeft geen dagmenu meer. Het is een heel chique restaurant geworden. Na een lange wandeling was er geen eten tussen de middag.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Ligging van de camping is uniek als je van strand , bergen en wandelingen maken houdt. Keurig schoon sanitair . De eerste camping deze reis met ook zeep bij de wc. Plaatsen zijn niet allemaal even groot en de paden zijn wel smal .

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Prima camping . In het naseizoen kregen wij een grote plaats. Alleen de WiFi werkt niet op de Apple apparaten. Een goede weg naar heet strand. Naar het heel leuke stadje is het inderdaad iets omhoog lopen. Goed te doen over een gewone weg.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Goede plaats met water en lozing. Mooi uitzicht op middeleeuwse muur.

Sitecode: 20303

Camping prima, parkachtig , fietsen te leen en je kan Nederlands spreken. Om naar supermarkt te komen moet je langs weg lopen waar al snel 50 km wordt gereden en Italianen gaan niet met een bocht om je heen. Ik voelde mij totaal niet veilig . Dat vond ik een minpunt wat betreft ligging . Als je daar geen moeite mee hebt is het een aanrader.

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

De plaats is goed, maar jammer dat dit mooie complex door de gemeente is aangelegd, omdat je niemand kan bereiken op zondag. Er was geen warm water, deuren hebben wel sloten maar alle sleutels ontbreken. Wc e.d. kan dus niet op slot. Het ziet er allemaal mooi uit, maar werkt niet. Ook betalen alleen met geld, onhandig!

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Onbegrijpelijk dat hier nog niets over is geschreven. Heerlijk rustig , fantastisch uitzicht en vlakbij een bus die je naar Siena brengt . Koop de kaartjes bij een Tabaccio voor € 1.20 pp. Met de bus ben je vlakbij de oude stad. Het adres in de app is van de huisjes en BB ,even bellen is erg handig.

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Een aanrader, wat een uitzicht en verder ook alles heel mooi. sanitair, WiFi , parkachtig met bloemen en goed onderhouden tuin .ik had er wel dagen willen blijven . Rust en ruimte , ook voor tenten en vouwwagens .

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Wat een goede cp. Voor €15 incl stroom. Ruime plaatsen zodat je met een buscamper stoelen en luifel kan plaatsen. Aardig personeel . Bus vlakbij die volgens mevrouw VVV gratis is , waardoor je zo naar oude stad kan. Heerlijk gegeten bij tennisbaan tegenover andere Camper plaats. Een aanrader ! Camper op parkeerterrein tennisclub neerzetten en voor€30 krijg je 3 gangen , fles water, fles wijn .

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Prima Camping.Je kan zelf een plaats zoeken .Schoon sanitair met alle voorzieningen.Prachtige beek met watervallen .Ja die maakt geluid, zo gaat dat in de natuur. Vlak onder de weg naar de pas.

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Zo zouden alle camperplaatsen moeten zijn voor €10 , een ruime plaats, perfect sanitair, geen gedoe met kaarten of muntjes om te douchen. Alles inbegrepen of je nu met 1 of meerdere personen bent. Pont naar Texel is om de hoek , leuk voor een dagje eilandgevoel. Veel musea op het terrein . Kortom je hoeft je niet te vervelen, ook voor kinderen een aanrader.

Een locatie beoordeeld—bijna 10 jaar geleden

Mooie plaats, verhard en daarbij een stuk gras met afgescheiden heggen. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Mooi nieuw toiletgebouw. Heerlijke douche voor € 0,50. Een aanrader.

Een locatie beoordeeld—bijna 10 jaar geleden

Wat een heerlijk plekje aan de rand van een mais veld. Ruime afgescheiden plaatsen inclusief stroom voor € 6. Water kan je tappen en vuilwater lozen zonder extra kosten. Valt mij op dat de prijzen zo verschillend zijn. Dure plaatsen zijn zeker niet altijd de beste plaatsen. Hier komen wij vast nog een keertje terug.

Een locatie beoordeeld—bijna 10 jaar geleden

Prachtige plaats, aardige havenmeester, stadje goed aan te lopen met voldoende winkels. Mooie hoge bomen op terrein.

Een locatie beoordeeld—bijna 10 jaar geleden

Stonden er op zaterdagavond. Prima plek. Hoorden wel in de verte geluid van uitgaand publiek. Ook bij camperplaats geldt een samenscholingsverbod, zoals op bordjes stond te lezen. Bij meer dan drie personen geldt dat al. Stadje vlakbij, winkels ook en uitzicht op jachthaven.

Een locatie beoordeeld—bijna 10 jaar geleden

Prachtig uitzicht, prima sanitair en rustig. Enige nadeel is dat stroom €2,50 kost. Je hoeft het niet af te nemen.