@legionnaire
Lid van Campercontact sinds 2020
2020
Zeer mooie plek aan de samenvloeiing van de Schiltach en de Kinzig. Helaas is er een verbod door de stad Schiltach, dat de eigenaren verbiedt elektriciteit en water te leveren voor een donatie aan de DRK. Maximaal 24 uur parkeertijd
De plaats wordt aanbevolen. Prijs en aanbieding komen overeen. V + E is enigszins gescheiden van het plein, maar nog steeds erg gemakkelijk te bereiken. Registratie in het hotel. Broodjes kunnen besteld worden. De nabijgelegen straat is overdag lawaaierig, we hebben het 's nachts niet opgemerkt.
Helaas werd de plaats in juni erg verwaarloosd.
Een heerlijke plek, prima prijs als je drie dagen staat € 25,00. Ondanks veel kampeerders. De enige druppel melancholie op een avond was de luidruchtige jeugd. Waren we soms niet jong? Waarschijnlijk stiller?
8 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

2 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

Heel praktisch als je aankomt of vertrekt via de bruggen.
Rustige plek, ondanks het aantal campers. Helaas heb je maar op een paar plaatsen elektriciteit. In de haven kun je eten, brood kopen, ijs, etc. Altijd blij, na aankomst twee tot drie dagen.
Ruimte is erg goedkoop na aankomst of voor vertrek. De parkeerkaartautomaat heeft zijn valkuilen. Je moet je eigen waterslang gebruiken, zoals op alle plaatsen. Ik heb hier slechte dingen gezien.
Zeer vriendelijke telefoniste! Het vieren van Midsommar is hier iets heel leuks. Een erg goedkope plek, schoon en goed onderhouden. De eigenaar komt elke dag langs en vraagt of alles in orde is en of je vragen hebt.