@lehmann69
- 2023
Prima camperplaats. Stonden 2de rij en de plekken zijn ruim genoeg. Sanitair schoon en een heerlijke douche. Afwasplek prima. Zou niet wat er mis is op deze camping. Lekker dichtbij het centrum van Cochem. Man aan de receptie was tegen mij heel vriendelijk. Diezelfde man was ook heel ONvriendelijk tegen een ander meneer die hem ook erg onaardig te woord stond. Hoe men doet hoe men ontmoet ipv klant is koning is denk het motto hier😉
Wij zijn heel hartelijk ontvangen op deze mooie camperplaatst door Rosa. Alles is tip top geregeld en ziet er keurig verzorgd en onderhouden uit. Er zijn grind en verharde gras plekken. Onze voorkeur gaat uit naar gras maar met veel regen is dat grind ook wel fijn. Heerlijke douche is 1 euro meer dan waard en stroom dmv 1 euro munten ook perfect. Zo betaald iedereen naar eigen gebruik. Centrum Weert heel dichtbij. Kortom een echte aanrader !!!
Wij stonden met de camper op het bovenste terras. Wat een prachtig uitzicht vanaf deze ruime plek. Alhoewel het uitzicht vanaf alle terrassen mooi is en de plekken overal ruim zijn. Sanitair veel en schoon. Mooi buitenzwembad en een winkeltje met van alles wat je vergeten kan zijn. Geen gebruik gemaakt van de horeca binnen, wel friet gehaald en dat was prima. Wij komen hier zeker nog eens terug
Wat een fijne plek voor campers en caravans. Het is best groot maar alles is keurig netjes in orde. Alles duidelijk aangegeven en de mensen zijn heel hartelijk. Sanitair gebouw super de luxe, aan iedereen is gedacht. Het is er heel stil, je hoort alleen de vogeltjes en er hangt een fijne sfeer. Fiets en wandelroutes zijn er genoeg in de omgeving. kortom een echte aanrader!
Dit is zo een plek die je eigenlijk geheim wilt houden, maar Daniël en Linda verdienen meer dan een goede review. Deze plek voelt direct goed als je erop rijdt, er hangt een hele fijne sfeer. Alles klopt en os schoon en verzorgd. Voor iedere kampeerder leuk en heb je zelf geen caravan, tent of camper zijn de trekkershut en safaritenten echt top👌en de recreatieruimte maakt het helemaal af. 5+++
wat een fijne camping. mooie plekken voor campers en caravans. Wij in de camper vrienden in één van de leuke huur accomodatie's.(pipowagen) Weinig van de omgeving gezien maar komen daar zeker nog eens voor terug. Overdekte afwasplek, mooi schoon sanitair en Bart, Annemarie en team zijn heel vriendelijk en enthousiast. Zij mogen trots zijn... alles is goed voor elkaar.👌
Dit is een plek die je eigenlijk geheim wilt houden. Ruime plek, schoon sanitair, heerlijk zwembad, apart reserveren, en met een leuk consept. Super enthousiaste eigenaar en al het personeel even vriendelijk. Leuk bediend door Sil in het restaurant 👌 Afval kun je wel gewoon kwijt. En water konden wij gewoon tanken. Er is een lange slang en een klein stukje overbruggen met je eigen slang. Geen vergunning voor meer sanitair maar prima zo 👍
Deze camping is gelegen op een prachtplek midden aan het groen aan een meertje en tevens heel dicht bij de stad Leeuwarden. Misschien lag het aan ons maar vuilwater konden wij niet lozen, de plek niet goed te bereiken. Wij konden niet dichterbij en het water liep de andere kant op. De eigenares stond erbij en ik vroeg hoe doen campers dat ?? Ze had geen idee en ging verder met haar schoonmaakwerk en zei verder geen woord. Beetje raar einde..
Wij hebben de afgelopen tropische dagen op de kale duinen gestaan. De buitendouche was onze beste vriend. De plekken zijn lekker ruim en alles was tip top in orde. Er lagen ivm de hitte ijsklontjes voor ons in de vriezer. Heel attent. Het ijs wat je kan kopen is ook een aanrader en van de geur van schoon gemaakt sanitair wordt iedereen toch blij? De omgeving is ook prachtig wat al begint bij "de groene tunnel" als je het klaphekje doorgaat.
Wat een heerlijke ongedwongen plek. Alles klopt en ziet er perfect uit. Sanitair super de luxe, perfecte gezellige afwasplek. Hein en Annemieke, super aardig en stralen de hele dag. Jullie mogen trots zijn op zo een mooie plek. Bedankt voor de gastvrijheid en de koekjes voor Yindra. Museum Schokland zeker de moeite waard en lekker dichtbij en Urk uiteraard ook erg leuk. Lekker stukje op de fiets.
Prima ruime camperplaats👍 Schoon sanitair en een leuke ruime gemeenschappelijke binnenruimte. Op loopafstand van supermarkt en het begin van het centrum van Giethoorn, wat zeker de moeite waard is om te bezoeken. Wandeld of met een boot. Wij hebben er gewandeld een rondvaart gedaan bij Koppers en dat was erg leuk. Helaas kun je niet reserveren maar er is veel doorstroom.
Wat een heerlijke plek aan het water. Onder de bomen wat met 28 graden goed vertoeven was. Keurig schone toiletten en douches. Hele aardige havenmeesters. En het Eetcafe Tante Sjuul by Anja is zeker de moeite waard👌de keuze is reuze👍 Het centrumpje van Heeg heeft ons verrast met veel leuke restaurantjes en terrasjes.
Wat een heerlijke plek om te verblijven. Jan en Sandra doen er alles aan om het iedereen naar zijn zin te maken. Overal is aan gedacht en alles ziet erg perfect aangelegd en onderhouden uit. Ook een mooie omgeving om te wandelen of te fietsen. Mss een leuke tip... zij hebben kadokaarten die wij voor de kerst hebben gekregen van onze dochter. Gewoon digitaal geregeld. Dus mocht je nog wat zoeken voor op je verlanglijstje😉
gezellige goed verzorgde camperplaats. Wij stonden aan de kant van de weg en die hoor je wel maar het stoorde ons helemaal niet. Andere mensen misschien wel dus let op als je zelf je plekje uitkiest. verder een hoop te doen in de buurt. fietsen en wandelen. leuke dorpjes en restaurant en supermarkt in de buurt. Alle routes liggen klaar in een mooie map. komen zeker terug.👌 1 nachtje was te kort.
hartelijk welkom door hele aardige eigenaren. mooie plekken in een mooie omgeving. prima sanitair, lekker ruim en schoon. elke dag een eitje van het huis. wij komen zeker nog eens terug.
prachtige, goed verzorgde plekken. prima sanitair. mooie omgeving en alles op fietsafstand. en natuurlijk heerlijk ijs, vla en yoghurt 👌