@lehmann69
- 2000
September 2026
Een locatie beoordeeld · 21 dagen geleden
Sitecode: 71922
Wat een heerlijke plek, mooie plekken met of zonder prive sanitair. Door de indeling voelt het klein en gezellig maar het is best groot. Genoeg en keurig sanitair, direct aan het bos met duidelijk aangegeven routes. Dichtbij Ootmarsum, leuk dorpje met een leuk openluchtmuseum wat zeker de moeite waard is. Hele vriendelijke, hardwerkende eigenaar(s) en het eten in hun gezellige eetcafe wat top 👌 Komen zeker nog eens terug.
Een locatie beoordeeld · 24 dagen geleden
De naam alleen al sprak ons aan.. Want lanterfanten daar houden wij van in onze vakantie. Wat een prachtige ruime plekken en wat een weidsuitzicht. Nou de douche is al door iedereen beoordeeld maar die is ook werkelijk TOP. Maar ook de wasmachine's, afwasplek en verzorging en loosplek zijn spik en span. Gefiets in de omgeving, veel rustpunten tegen gekomen, en ook het centrum van Hardenberg is leuk om te bezoeken. Leuke winkels en eettentjes.
Een locatie beoordeeld · 27 dagen geleden
Grote camping waar ze niet moeilijk doen. Plek genoeg en sanitair ook. Alles prima netjes in orde. Één heel groot veld was afgesloten omdat het stiller werd, logisch. Jammer dat wij op een veld stonden waar je niet van het prachtige uitzicht kon genieten, maar tijdens de wandeling zag je alleen maar mooie uitzichten. Door de verschillende veldjes voelt het niet zo groot als dat het is.
Een locatie beoordeeld · 27 dagen geleden
Hele fijne camperplek gerunt door hele aardige hardwerkende mensen die ondanks " hun dorpsfeest" alles nog steeds prima in de gaten hielden en zorgde dat alles er constant spik en span bij stond. wij hebben zeker geen last gehad van het in het dorp en komen hier zeker nog eens terug. Tip: Kasteel Vorden echt fantastisch👌
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Wat een mooie kleinschallige camping. Ruime plekken. Hartelijk ontvangst met een heel leuk informatie tasje waar je echt wat aan hebt. Mooie fiets en wandelroutes. Sanitair keurig schoon met heerlijke douches en altijd leuk om een partijtje jeu de boules te doen.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Super plek. Ruime plaatsen en alles wordt goed aangegeven. keurig schoon sanitair. Loopafstand naar het mooie vestingstadje zelf. Mooie omgeving om te fietsen. Een echte aanrader👌
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Voor de derde keer naar Op de Akkers geweest in Zuid-Scharwoude. Superleuk dat zij ook Pods verhuren, waardoor mijn vriendin zonder camper, gezellig mee kon genieten van onze camperweekendjes. Top plek, leuke dingen te doen in de buurt zoals bijvoorbeeld De Broekerveiling. Die mag je niet missen als je daar bent.
Juli 2026
Wat een heerlijke plek. Wij stonden op de achterste camperplek en hadden vrij uitzicht over het veld met schaapjes. Ondanks dat het best een grote camping is leek het wel of wij er alleen waren. Wat een oase van rust. Met de camper op de kampeerplekken mag ook, zijn mooie ruime plekken en iets meer onder de mensen. Sanitair keurig netjes. Hartelijk ontvangst en iedereen is even aardig. Leuke omgeving om te fietsen. Komen zeker nog eens terug.
Weer zo een plek die je eigenlijk geheim wilt houden, maar waarvan de eigenaren wel een super compliment verdienen👍 Dus toch maar een review voor ze.. Wat een fantastische camping, alles is perfect geregeld en ziet er spik en span uit. Prachtige omgeving om te fietsen. Komen zeker snel nog een keer om het museum te bezoeken en appeltaart te eten. Kwamen tijd te kort. Wij met de camper, onze vrienden in het gastenverblijf, ook die was perfect 👌
Juni 2026
Wat een heerlijke plek. Dichtbij horeca en supermarkt. I.v.m. de warmte niet gefietst in de omgeving dus verder weinig gezien maar heerlijk genoten van het verfrissende windje op de camperplaats. Genoten van de kinderen die plezier hadden in het naastgelegen zwembad. Het is dat wij de hond bij ons hadden anders hadden wij daar ook een duikje genomen. Laat je niet afschrikken door codes en apps. Iedereen helpt elkaar op weg als het je niet lukt 😉