@lekkerdikhuis74
Geweldige bediening, lekker eten. Je voelt meteen thuis. De parkeerplaats is ruim en open, met een aangrenzend weiland. Voelt erg safe.
Prachtige plek aan zee. Zeer vriendelijke en gastvrije gastvrouw. Broodjes via het restaurant mogelijk en je kunt er ook lunchen en dineren. Aanrader!
Prima locatie om Berat te gaan bekijken. Modern sanitair. Aardige eigenaar die vorig jaar is gestart met de deze camperplaats. De boel moet nog wel een beetje aangroeien.
Mooie ligging in het bos. Aardige lui. BBQ is gewoon een heel erg leuk idee. Moet je een keer gedaan hebben. Vlak bij zee, 10 minuten lopen. Sanitair is ons iets te Eco. Met name de douches mogen wel iets vaker schoongemaakt worden. Wat best wel lastig is omdat een groot deel hout is. Maar alles bij elkaar een leuke ervaring!
Wat een verassing is dit zeg! En dat voor 25 euro per nacht. Hoewel de omgeving ons tegenviel is deze locatie werkelijk prachtig met een zwembad en een mooi restaurant.
Super aardige ontvangst. Een heel mooi plekje aan het water. Fantastisch uitzicht. Sanitair verouderd maar voldoet. Vanuit daar de ferry naar Kotor. En makkelijk te fietsen totaal 20 km vanuit deze locatie. Je zou het niet zeggen maar de fietstocht is vrij vlak.
Zeer mooi ligging. Sanitair oké. Camping zelf is niet zo bijzonder maar de prachtige ligging maakt alles goed. Recht aan zee. Op de camping is ook een mini-market aanwezig. Op loop/fiets afstand naar Trogir
Gastvrije ontvangst. Prima staanplaats. Sanitair oké. Met een lange trap naar het strand en daar kun je ook een watertaxi pakken naar Dubrovnik. Afstand 11-12 km.
Mooie plek met prima sanitair. Leuk restaurant aan het meer. Met de fiets naar station (2km) en dan verder met de trein naar Zagreb (15 min). Ideaal!
Prima camping met een goed restaurant met een fantastisch terras aan het meer! Mooier wordt het uitzicht niet. Niet heel veel plaatsen voor campers maar de plek is verder prima. Je kunt er goed fietsen langs het meer. Echt heel erg mooi! Douches op de camping iets minder. toiletten prima. Broodjes te bestellen op de camping.
Hele fijne camping, met Nederlandse eigenaren. Mooie plek ook leuk om te fietsen. Een leuke bar voor een drankje. Receptie vriendelijke en gastvrije ontvangst. Prima sanitair. Let op de toegangsweg naar de camping via een brug is voor maximaal 2,80 mtr hoog! Via een omweg kun je wel op de camping komen. Op de site van de camping staat beschreven hoe je dan moet rijden.
prima doorreiscamping. goed sanitair en heel erg goedkoop. 18 euro voor twee personen. opvallend goede snackbar op de camping.
zeer vriendelijke ontvangst. hele mooie ligging. leuk barretje met een kleine kaart. gratis bus voor de deur. 10 min naar de trein naar Marseille. sanitair mag wel iets beter. je kunt er geen chemisch toilet legen.
hele fijne camping. niet te groot. leuk restaurant en een mooie ligging! aanrader!
prima camping in een mooie omgeving. we hadden een mooie plek (53) voor een camper langer dan 7 m. restaurant aanwezig.
echt heel goed! hoe kan het voor 18 euro per nacht. stroom en douchen gratis. alles zeer netjes en een lekkere snackbar. prima voor de de doorreis.