@lenema
De camping heeft alles wat je nodig hebt, behalve het gebrek aan elektriciteit. Maar je hebt wel de zee recht voor de deur en het prachtige stadje op loopafstand. En dat alles voor €16 per nacht...!
Een heel eenvoudige maar schone plek met zeer vriendelijk personeel. De haven en de oude stad zijn niet ver weg. Het is maar 5 minuten fietsen.
De camping heeft alles wat een haven- en zeeliefhebber zich maar kan wensen. Water en elektriciteit zijn aanwezig, hoewel sommige misschien wat ontbreken. De camping biedt een prachtig uitzicht op zee en kost € 12,50 per nacht in het hoogseizoen. De plaatsen zijn wat krap, waardoor er meer campers op de eerste rij passen. Maar er is voldoende ruimte voor een stoel naast je camper.
Een prachtige plek waar je ziet dat de operators er veel moeite in steken. Het echtpaar dat het beheert is supervriendelijk en geeft graag informatie. Vanuit de rustige plek kunt u de tulpenvelden ontdekken of naar Urk fietsen. Ga zo door en de beste wensen van Frauke en Stefan uit Wolfenbüttel
Pakket beschikbaar. Een hele rustige plek, ongeveer 15-20 minuten fietsen van het historische centrum. Gebruik het pad boven het plein en rijd niet direct de Loire op, het is hier erg hobbelig. Voor 2 nachten met 2 personen € 20,90.