@leny-pleuntje

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

21-8-25. geweldige mini-camping. schitterend sanitair, leuke hardwerkende eigenaars. prima plek, komen we zéker nog eens terug !

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

met de plek is niets mis maar om op het terrein te komen is vréselijk !! als je zoals wij, je inlogcode op je telefoon hebt en de zon schijnt op de inlog-paal, is het zo goed als ónmogelijk om binnen te komen ! owee als als vervolgens durft te bellen !! je wordt te woord gestaan door een afschuwelijke boze madam die je behandelt alsof je een kleuter bent en je werkelijk tot 3 x toe afsnauwd als je na haar " uitleg " zegt dat het helaas niet werkt

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

super super super ! prachtige plek prima sanitair uiterst vriendelijke en behulpzame eigenaars. kortom 5 sterren waard !!!

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

gewéldige plek! prachtig sanitair prima ruime plaats uitstekend Wifi zeer vriendelijke uitbaters, leuk terras prima landwinkel !: kortom: een van de beste cp tot nu toe !!

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

4-7-25 de beste en een van de mooiste cp waar we gestaan hebben. prachtig sanitair, prima Wifi, aardige uitbaters, leuk fiets-terras, geweldige landswinkel. etc. kortom : een súper aanrader !!!