@leo-antoon
- 2008
12 juli hier gestaan prachtige plaats niks op aan te merken. voor degene die het belangrijk vinden een douche en toilet te hebben die kun je vinden bij de sluis. daar is een openbare douche en wc wat willen we nog meer op een gratis cp

komen vandaag aan bij de ooit zo'n gezellige cp.wat is het rustig ja 12,- exclusief voorzieningen niet voor alle camperaars meer te betalen. zal de gemeente aan het eind van de streep nu echt veel meer geld overhouden!!! denk het niet. ook jammer voor de middenstand.
Inmiddels 10,- water/wc apart betalen. geen stroom. heel druk met auto's. "jammer" is het zeker niet waard. ik ben doorgereden.
inmiddels een prachtig toilet gebouw waar je de cassete van de wc camper kunt legen. Overnachten nog steeds verboden.
wij stonden hier 27-juli-2021. mooie plaats op het gras. er zijn op een prullenbak na geen voorzieningen. maar wij hebben 2 cassette mee. dus geen nood. Prachtige wandel en fiets mogelijkheden. Bezoek kasteel de moeite waard. de plek is gratis hoe mooi is dat. Deze plek is voor de echte camperaars we hebben immers alles zelf.
mooie cp prachtig dorpje. de prijs is inmiddels € 7,50 en € 2,50 voor stroom

prachtige plaats wel eenzaam
je kunt hier vanaf de boot prima overnachten wc legen water tanken alles gratis. ook mooi uitzicht op het water
Het tarief klopt niet de prijs is 220 sek zonder stroom. met stroom 280 sek 100 sek is voor 3 uur parkeren. de plek is goed maar voor deze prijs geen aanrader. Voor deze prijs sta je bijna tegen elkaar. ik heb aangegeven dat dit camping prijzen zijn. Ik ben daarom naar een camping gegaan 100 sek en 30 sek voor stroom alle voorzieningen erbij incl. warme douche. in prachtig natuurgebied. bij Vasterljung Sandvik camping N 58°47,47.10 O 17°24,37.73
Ik vind deze plek prima! begrijp ook niet dat mensen deze plek laag waarderen. Volgens mij geen echte camperaars maar vijf sterren camping figuren. idd is de wc niet schoon maar die hebben we zelf.
mooie camperplaats er is een servicestation vlakbij het zwembad bij het grote wittehuis het straatje in. Er hoeven geen munten gehaald te worden bij het zwembad. water kost € 0,10 per 10 liter. toilet legen gratis mazr als je de cassette wil omspoelen kun je ook vanaf € 0,10 betalen.
Super mooie plaats gratis inclusief wifi, ook gratis stroom en water naar verbruik.
Leuke plaats vlak bij skilift de prijs is inclusief Elektriciteit en gebruik van douche en toilet € 13,50 350 kr. Stroom 3 amp. De coordinaten kloppen inderdaad niet.
Prachtige CP met uitzicht op meer. Wc en douche schoon. Mogelijkheid tot afwassen. Elektrische en sauna bij prijs inbegrepen. € 25,- per nacht, camper en 2 personen.
Aan de camperplaats ontbreekt niets. Een goede CP voor doorreis of bezoek aan Santander. Waar je vanuit Somo met de boot heen kunt. De winkels en de boot liggen op ongeveer 3 km afstand. Dus voor mensen die slecht ter been zijn vervelend.