@leo51
- Adria Anders Anders
- 2022
- Ander
- Buscamper
Super camping. Mooie grote grasplaatsen, of verhard. Prachtig sanitair. Heel vriendelijke warden, behulpzaam op alle fronten. Aanrader.
Heel mooi. Aan de voet van Ben Nevis. Samitair schoon en eenvoudig. Ook lekker douchen zonder munten of gedoe. Prachtig uitzicht.
Uitstekend. Zelf plaats uitzoeken is fijn. Lekker gedoucht.
Prima boerencamping. Alle voorzieningen aanwezig. Eenvoudig en schoon.
Prima lokatie om de eerste nacht, na de dagboot, door te brengen. Geen voorzieningen, maar dat wisten we van te voren natuurlijk. Mooi uitzicht over zee.
Sitecode: 19674
Een fantatische camping. Klein maar zeer fijn. Bijzonder vriendelijke eigenaren. Zeer schoon en mooi sanitair. Meer dan uitstekende ontbijtservice. Alles gewoon van een bijzondere klasse.
Prachtige plek. Wij zaten op de 3e rij, maar omdat het niet heel druk was toch een fantastisch uitzicht op zee en de golven. Stroomaansluitingen wel verder weg, maar goex te doen. Sanitair ok. grijs water afvoer slecht bereikbaar, mede door de regen verzadigde grond.
Goede camping om Burgos te bezoeken. We konden ons grijze water kwijt, wc legen en schoon water laden. Sanitair niet gebruikt, dat hebben we niet nodig met onze camper. Prima voor de prijs.
Dit lijkt geen camperplek meer te zijn. Geen borden die daar nog op wijzen. Slecht toegankelijk voor grotere campers.
Goede lokatie voor een nacht en om Guernica te bezoeken. Rustig, veel caravans en kampers van de lokale bevolking. Twee stoelen en een tafel buiten om te zitten en te eten zijn geen probleem. In deze tijd weinig campers op doortocht.