@leojose
Sitecode: 20025
Goede camping, ideaal om van hieruit Barcelona te bezoeken. Sanitair netjes schoon en ruime douches. Plaatsen niet duidelijk begrensd maar geen probleem. Receptie heel vriendelijk ook NL sprekend. Kaarten voor bus naar Barcelona en voor de Hop on Hop off bus te koop via receptie. Bus vertrekt vanaf de camping en brengt je weer terug. Gewoon top georganiseerd. Zwembad was open.
Kleine maar mooie camping. Goed en schoon sanitair. WiFi goed, ook restaurant is goed. Bleven hier 2 nachten. Goed geslapen, lekker rustig. Direct aan zee. Om camping te bereiken kan je beter vanuit het dorpje komen anders rij je over een smalle weg. Zwembad was in oktober nog open. Zou hier zeker weer komen.
Perfecte camping. Goede ruime plaatsen met eigen water bij ieder plaats. Service van personeel top. Sanitair top. In het najaar veel overwinteraars. Zwembad goed zou iets vroeger open mogen, is nu 11.00 uur. Restaurant bij de camping verdient geen Michelen ster maar is oké. Buiten de camping niet zoveel restaurants en in het najaar en winter maar 1 kleine supermarkt in de buurt.