@leoprodeo

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Wat onderkomen allemaal. Dan is 35 euro, te veel. Helaas geen alternatief dichtbij. juni 2025.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Wat een leuke camping. Kleine veldjes waardoor je de grootte niet merkt. Enkele plaatsen met uitzicht op zee. Klein cafétje voor een hapje of een drankje. Vriendelijke ontvangst en uitleg. Geen 5 sterren omdat het sanitair wat verouderd is, wel schoon.

Kampeer voorzieningen zijn beperkt tot een wc en een douche, water inname beschikbaar. Maar het eten is fantastisch, zeer smakelijk en betaalbaar.

Wat een leuke plek. Hard werkende moeder en zoon heten je welkom en wijzen de weg. Zon, schaduw, zicht op het meer, kies maar. Basic sanitair maar erg schoon. Veel locals die ook van kamperen in de natuur houden. 20 euro zonder, 25 euro met stroom. 5 euro voor gebruik van de wasmachine.

Oké camping van de Zweedse caravan club. Veel vaste gasten. Goede voorzieningen. Wij betaalden 300 Sek, zonder stroom.

Wij zijn ook aan de overkant gaan staan. Stonden twee Zweedse caravans bij de picknick tafels. Heerlijke plek. Geluid van de weg valt mee en 's avonds is de weg gewoon erg stil.

Prachtige plek. Droogtoilet gevonden in het bos.

Tarieven zijn opgelopen. Betaalde 6 - 6-'23, 430 sek voor een nacht met stroom. Blijft een mooie plek. Heeft alle voorzieningen, oud maar schoon.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Prachtige CP. prijs is inmiddels, 05-2023, SEK200.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

prijs is inmiddels verhoogd naar SEK 280, zonder elektrischiteit.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Fraai uitzicht over de haven. Alle voorzieningen aanwezig. Wel ff zoeken waar ze zijn.

Wat een leuke plek. Langs de bosrand. Genoeg te wandelen en te fietsen. Hartelijke ontvangst en kraak helder sanitair. Alle benodigde faciliteiten, stroom, water innemen en lozen, wc, douche, inclusief voor 15 euro. koopje. Wij komen zeker terug.

We werden geweigerd vanwege ons hondje. Kon alleen, als zij in de camper zou verblijven. Hadden ze zo afgesproken met elkaar. Meer reden kon de dienstdoende beheerder niet geven. Zijn maar weer vertrokken. Jammer, blijft een mooie plek.

Per 15 september gesloten . In maart zijn we weer welkom. Graag de info aanpassen.

Wat een heerlijke plek om een paar dagen te zijn. Alle faciliteiten. niet duur. 15 euro, zonder El. Konden gratis van de wasmachine gebruik maken. Strandje op loop afstand. Heerlijk in de natuur.

seizoen 2020 gesloten voor toeristische kampeerders vanwege Corona. Alleen seizoensplaatsen. Wij stonden tevergeefs aan de ingang. Helaas, altijd een genoegen om daar te zijn. Misschien volgend jaar weer.

Parkeer terrein van het nationale park Rogen na 10 km gruisweg. Droogtoilet en grill/schuil hut, verder geen voorzieningen. Wandel mogelijkheden in de omringende natuur. Muggen viel mee 11-8-'20. Wij stonden alleen. Overweldigende stilte en rust.

Keurige camping, vriendelijke ontvangst. Door corona de enige NL bezoekers. Alle benodigde voorzieningen.

Prachtige plek. Om zuinig op te zijn. Bij het schuilhutje gestaan en genoten van de rust en het uitzicht. Ruimte voor ongeveer 5 anderen, maar alleen gestaan.

Fantastische plek met direct uitzicht op het slot en het Vättern. Voorzieningen, toilet, douche, water en lozen zijn aanwezig maar even verder op, bij de passanten haven. Je loopt zo naar de winkels van het stadscentrum en andere toeristische bezienswaardigheden. Half oktober toch nog enkele andere campers. Zal in de zomer wel erg druk zijn.

Als de camping per 1-10 is gesloten, zijn er geen voorzieningen meer open om gebruik van te maken. Je betaalt dus voor een plek met stroom, water innemen en casette en grijswater storten. Ook sta je veilig achter een slagboom. 16 euro, je mag zelf bepalen of je dat (te) duur vind. Ik vond het royaal betaald voor wat de plek biedt.

Keurige camping met alle voorzieningen. De omgeving, Maasduinen, lenen zich om eindeloos te wandelen of te fietsen. Dagelijks broodjes te bestellen. Wij komen zeker nog eens terug. Zondagsrust voor de beheerder.

Eenvoudige camping met voldoende faciliteiten. Geen stortput voor grijswater. Was bij ons bezoek, begin juli, erg rustig.