@lidewijw
Inderdaad een heerlijke camping met alles wat je maar wenst: mooi gelegen in het bos met ruime plekken, net en verwarmd sanitair met fijne douches, broodjesservice en op loopafstand van het dorp en met diverse wandelmogelijkheden vanaf de camping. Een toplocatie dus 👍
Prima camping, mooie ruime plekken en uitstekend sanitair. Late aankomst mogelijk. Kampvuur kan ook, helaas niet met regen 🤷♂️
Prachtige ruime camping, met camper op aanraden van vrienden aan het water gestaan met uitzicht op weiland met paarden. Top sanitair en op vrijdagavond een foodtruck.
Prima grote camping met een apart veldje voor passanten voor 38 €/nacht. Net sanitair, douches alleen met muntjes van 1,5 euro. Ook een wasmachine en mogelijkheid grijs water en chemisch toilet te lozen. En een cafetaria met broodjesservice. Maar het hoogtepunt is toch wel het fraaie meertje met zelfs een zandstrand en een apart FKK gedeelte. Heerlijk met warm weer 😊.
Prima plek zonder voorzieningen als je een keer heerlijk en relaxed wilt uiteten en niet verder wilt rijden. Je mag op de medewerkersparking op grind staan met fraai uitzicht. Het restaurant heeft een groene michelinster, een fraai terras en serveert mooie gerechten. In het weekend is er zelfs specifiek fine-dining maar daar moet je echt voor reserveren. Ligt bovendien niet ver van de snelweg. Wij hoefden voor de plek niets te betalen 😊.
Een prachtige grote en ruime familiecamping met zwembad en zwemvijver en voldoende top sanitair met wasmachines en droger. Ook gezellig restaurantje, broodjesservice en kinder activiteiten. Zelfs 4 keer daags bus naar Cesky Krumlow. Wel: heel veel Nederlanders en matig Wifi door groot aantal gebruikers … Wij betaalden 40 €/nacht.
Hier 1 nacht gestaan voor 16 € op mooi en ruim vlak grasveld. Douche en toilet idd in containers maar ook in hoofdgebouw. Matig wifi. Er is een bus naar Chesky Krumlow, maar al om 8.45 en dan pas weer om 13.15. Reden voor ons toch maar met de camper naar CK te gaan. Contant betalen.
Fraaie terrassen camping met vriendelijke eigenaar voor 44 €/nacht. Prima sanitair en douches en ook een zwembadje en een wasmachine. Bij de receptie is een klein winkeltje met oa. lokale wijn. Op zondag en maandag helaas geen broodjes service.
Prima camperplek om Graz te verkennen voor 34€/nacht en van alle gemakken voorzien incl top sanitair en douches en voorzieningen voor schoon/grijs water ed. Plekken wel relatief dicht naast elkaar, op gras. Ernaast een groot zwembad waar je gratis toegang toe hebt. Er vlak bij is een bushalte met frequente verbinding naar het centrum. Wel contant betalen.
Kwamen hier op een zaterdag in juli maar parking helemaal vol en zijn doorgereden. Wellicht beter door de week …
Wij kwamen hier op een zondag in juli: super druk want veel raft bootjes stoppen hier en worden uit het water gehaald. Werden zelfs door receptie gesuggereerd door te rijden! Dus in hoogseizoen mijden …
Nog steeds een perfecte camping! Wel 46 €/nacht. Relatief kleine plek maar dat is ook het enige minpuntje. Top sanitair en in de ochtend komt de bakker langs. Er vlak naast de thermen waar je heerlijk kunt zwemmen en relaxen (incl uitgebreide sauna) met 10% korting op een dagkaart of met een kaart vanaf 15.30u of alleen in de avond. Wij hebben genoten!
Fijne plek om een paar nachten te blijven: plaats op grind met gras er naast, in zon en in schaduw. Net sanitair, wasmachine voor iets meer dan 4 €, ook droger beschikbaar. Wifi alleen bij receptie en contant betalen! Met bus voor 2 € in hartje Maribor, lekkere pizzeria aan de voet van de nabijgelegen kabelbaan.
Hier prima 1 nacht op mooi gras onder bomen gestaan op een ruim campingveld voor 38 euro. Vriendelijke gastvrouw. Top sanitair. Wasmachine aanwezig. Nabije weg geeft enige overlast. Let op: 1. op zondag alle winkels in de buurt dicht 2. contant betalen
Prima kleine camping met inderdaad zeer vriendelijke eigenaar. Alle ruimte op gras. Net sanitair, douche zonder omkleedruimte. Wasmachine aanwezig. Klein zwembadje om af te koelen. Let op: contant betalen! Slechts 28 €/nacht.
Een bijzondere, kleine terrassen camping met vriendelijk onthaal. Vlakbij (onder) de kabelbaan naar Velika Planina maar eerst wel nog 300m met een helling van 14 % omhoog! Basic sanitair met maar 1 douche. Gezellig restaurantje voor diner en ontbijt. Mooi startpunt voor wandelingen. Wij betaalden 37 € voor 1 nacht.
Fantastische wine estate met nette ontvangst. Aan de prijs (63 €/n) maar dan heb je wel iets bijzonders: er 2 nachten gestaan en van het 8 gangen wijnspijs diner genoten (88 € pp). Fraaie gerechtjes en bijzondere wijnen, soms vonden wij de pairing minder maar ja, daar zijn we fijnproevers voor 🤷♂️. Mooie plek op gras tussen de wijnranken. Prima sanitair, fijn zwembad, wifi en goede wasmachine (wel 9,50 €). Ontbijt mogelijk, ook broodjesservice.
Hier langs gewandeld, zag er fraai uit. Prima plek om wandeltochten te maken!
Prima camping om Ljubljana te bezoeken. Wij hadden vooraf via de website gereserveerd voor 2 nachten in zone B, 65 €/nacht. Ruime plek met gras. Prima modern sanitair. Ook een restaurant waar je heerlijk kunt eten. Je kunt met korting naar zwembad ernaast (maar nog steeds 7€ pp). Wasmachine aanwezig. Elke 10-20 min bus naar centrum tegenover camping voor 1,30 €!
Op zich prima camperplek vlakbij zee voor 24 € en extra 5 € voor electriciteit en sanitair (1 aparte toilet/douche voor heren en 1 voor dames). Ging goed tot 22u toen de club er achter op hard ging … met muziek tot 02u. Was op een vrijdagavond, misschien andere avonden beter. Aan zee een barretje, gras en kiezels maar goed te zwemmen en zo af te koelen!
Fraaie grote camping met verkoeling door rivier en 2 zwembaden: een kinderbad en een dieper bad. Kregen vorige week zonder reservering de laatste plek, moest wel voor 3 nachten. Wifi, broodjes service en restaurant/bar. Top sanitair. Wasmachines en drogers voor 7 €. In juli/aug gratis shuttlebus naar Bled. Aan de prijs: ca 52 €/nacht maar tja: is hoogseizoen in toeristisch Bled 🤷♂️
Waren hier vandaag rond 16.30u maar dat was veel te laat. Camping was vol, teruggereden naar River Camping Bled en daar net het lastste plekje gescoord!
Mooie kleine camping waar we op gras stonden. Niet goedkoop: net geen 50 euro maar … er is een klein zwembadje waar je zowaar een paar slagen in kunt zwemmen en vooral kunt afkoelen 💦. Net sanitair, mogelijkheid water bij te vullen en te lozen, een wasmachine en een foodtruck waar je broodjes kunt bestellen maar ook een heerlijke wienerschnitzel met frietjes en preiselbeeren 👍. Duidelijk ook een wintercamping: met sauna en ski opslag 🎿.
Prima camping met ruime groene plekken en veel vogels voor 40 euro per nacht voor 2 personen. Tiptop sanitair met ruime douches, keurige afvalscheiding en WiFi. Ook een wasmachine (3,50 euro, doet er wel 2.5 uur over) en een droger. Om water bij te vullen misten wij de juiste koppeling. Als extra: een biergarten en vietnamees restaurantje waar je heerlijk kunt eten. En: wij zagen zelfs rond 22.30u vuurvliegjes! Receptie sluit rond 18u.
Een gratis plek met ook nog gratis stroom en water, met dank aan een grote outdoor zaak! Voor maar 8 plekken stroom en vlak aan de weg die wel wat herrie geeft. Voor 19u arriveren wanneer de slagboom dicht gaat. En de winkel houdt momenteel outdoor textiel uitverkoop. Wij hebben er redelijk gescoord!
Prima lokatie om Heidelberg te verkennen voor 25 euro per nacht. Met de tram of bus ben je er zo. Modern sanitair met 2 moderne ruime douches waar je een 50 ct muntje voor nodig hebt. Er naast een rustige biergarten die om 22u sluit en waar je geen last van hebt. Wij kwamen vroeg aan maar dat was achteraf niet nodig: beide nachten waren er nog plaatsen over!
Hier 1 nacht gestaan voor 35,50 euro om vrienden in Kalkar te ontmoeten. Via de website is niet voor 1 nacht te boeken maar is wel mogelijk bij aankomst. Prima plek op gras en net sanitair. Er is een bar en restaurantje maar die waren dicht toen wij er waren.
Hier een nacht prima geslapen. Zeer vriendelijke eigenaren: ondanks late aankomst konden we een heerlijke schnitzel eten en de volgende ochtend een uitstekend ontbijtje. Sanitair netjes maar douche met muntjes is onhandig als je net geen 50 ct muntstuk hebt 🤷♂️
Mooi terrein met ruime plekken en net sanitair met geluid van tjiftjaf en zanglijster … maar helaas ook van de (snel) weg …
Prachtig natuurkampeerterrein, midden in het bos met ruime plekken en ‘s nachts inderdaad pikdonker: de sterren fonkelen aan de hemel. Prima sanitair. Mooi startpunt voor wandelingen, oa naar het boomkruinpad.
Prima grote camping met plek op grint naast gras. Modern schoon sanitair met gratis douche. Aan rivier gelegen waarin je kunt zwemmen. Met uitgebreid restaurant op camping. Enige minpuntje: Wifi alleen bij restaurant. Inchecken ook met self service.
Gezien de kosten en de massaliteit, hebben wij een nachtje in een hotel doorgebracht, was voor ons een beter alternatief!
Hier mooi een nacht gestaan om de vakantie in Noorwegen en Zweden af te sluiten alvorens de dag erna de boot uit Gotenborg naar Kiel te nemen. Fraaie plek met uitzicht op meer, prima sanitair en douches (all in), sauna, broodjesservice en kajak/kano verhuur. Wij zwommen nog even heerlijk in het meer, terwijl kinderen krabbetjes aan het vangen waren. Kosten: 57 euro voor 2 pers incl stroom en douche, aan de prijs maar wel begrijpelijk.
Wij vonden dit te primitief en keuken zag er sjofel uit, brandgevaarlijk. Zijn doorgereden.
Prima camping met midden grasveld voor passanten. Net sanitair maar slechte wifi. Wel een cafetaria waar wij van de dagschotel genoten. Mogelijkheid toilet te lozen, niet om grijs water te lozen of schoon water aan te vullen. Blaffende honden vielen mee. Kosten: voor 2 pers met stroom 390 NOK
Leuke camping aan het water in een mooi gebied met bijzonder gastvrije beheerders met persoonlijke aandacht. Er zijn heerlijk warme croissants te bestellen via een handige app en er is zelfs een sauna! Echt vakantie 😄. Schoon sanitair en prima wifi. Voorbeeldige afvalscheiding. Wij kwamen op de gok maar aan te raden van tevoren te reserveren 🙏
Fijne camping met plekken op gravel en stukje gras. Prima sanitair alhoewel weinig voor zo’n camping met hutten. Wasmachine en droger, zeker handig na een bezoek aan de Olav mijn. Prima wifi. Ook toilet afvoer, geen grijs water afvoer. Handig vroeg aan te komen. Dorp is inderdaad te belopen via brug achter het terrein. Kosten: voor 2 pers met stroom 380 NOK.
Hier een nacht gestaan om Alesund te bezoeken (wat tegen viel): nette plek op grind en prima sanitair. Bushalte op redelijke afstand (aan andere kant van snelweg). Tip: Aksa met camper op en van uitzicht/wandeling genieten. Kosten voor 2 pers met stroom: 370 NOK.
Fraaie plek met hele mooie uitzichten, zowel op de inham als in de verte op de Atlantic Road. Je moet wel even van de hoofdweg af naar dat is echt de moeite waard! Zowel plaatsen op gras als op grind. Prima sanitair, wifi alleen bij het hoofdgebouw, het enige minpuntje. Kosten voor 2 pers met stroom: NOK 310.
Fraaie camping met mooie plaatsen aan het water op grind. Behulpzame eigenaar. Keurige toiletten, douches en wasmachine en droger (20 NOK elk). Ook prima faciliteiten voor grijs/schoon water. En goede Wifi. Kosten voor 2 pers en stroom: 290 NOK. Douche 10 NOK
Camping aan het water met onvriendelijke ontvangst en inderdaad verouderd sanitair en af en toe wifi bij het sanitair. Wordt pas volgend jaar vernieuwd. Wel mooie plekken op gras. Voor camping borden naar Oysand volgen, niet Melhus. Bushalte in de buurt die ca elk uur in 25 min naar hartje Trondheim gaat. Kosten voor 2 pers en stroom: 360 NOK.
Prima locatie: geen voorzieningen maar zeer fraai gelegen met een aantal campers op gras. Pad kan inderdaad glibberig zijn. Lawaai van weg viel mee. En ‘s ochtends kwamen de koeien langs!
Bizar, wij waren hier gisteren na 11 km het dal ingereden te zijn en toen stond bij de ingang een bord dat campers niet welkom zijn 😞
Hier is kamperen inmiddels verboden. Maak vooral een wandeling naar de gletsjer en het meertje maar dat is het dan ook.
Prima verzorgde camping. Stonden op een ruime plek op een gras terras met mooi uitzicht. Prima sanitair en warme douche (6 min voor 20 NOK). Wifi matig. Broodjes als je snel bent. Ideaal als je met de trein wilt want er zijn vaak alleen plekken vroeg in de ochtend of vroeg in de avond beschikbaar. Wel vroeg aankomen! Kosten 480 NOK voor 2 pers en stroom. Aan de prijs … Wassen en drogen 60 NOK elk. Ook aanvullen water en afvoer grijs water.
Fraaie simpele camping op een idyllische plek. Wel met een smalle toegangsweg. Enige minpunten: te weinig prullenbakken bij de toiletten, slechts 1 afwaspunt en water ruikt iets naar zwavel. Wij bleven er zelfs 3 nachten en zijn vanaf station Evanger met de trein naar Bergen gegaan en een andere dag naar Voss. ‘s Avonds komt de beheerder langs om af te rekenen. Kosten 2 pers en stroom: 330 NOK, douche 30 NOK
Camping met uitzicht op staafkerk maar zonder sfeer: norse ontvangst, slechts 1 afwaspunt (wel in een goed uitgeruste keuken), sanitair met overal snippers toiletpapier, ruime douches (met muntje voor 10 NOK) maar bij dames niet schoon en tenslotte een grote overvolle open vuilniscontainer. Stroomplekken op steen. Wel mogelijkheid grijs water te legen en vlak bij een winkel. Kosten 2 pers en stroom 370 NOK.
Vandaag om 13u al vol dus doorgereden 🤷♂️
Gewilde en dus volle stadscamping. Belangrijk heel vroeg aan te komen, lukte ons pas een tweede dag. Plaatsen op gravel naast gras, relatief klein. Prima sanitair en douches. Ook goede wasmachine en droger, elk voor 70 NOK. Kosten voor 2 pers en stroom: 450 NOK. Ideaal om van hier met de bus naar Stavanger te gaan.
Fraaie locatie net achter de duinen bij een zandstrand. Inchecken/betalen met een QR code. Achteraan het beste uitzicht maar ook de meeste wind. Prima sanitair en douche. Wij hadden geen last van vliegtuigen.
Na aankomst met de boot in Kristiansand hier de 1e nacht verbleven. De strandcamping in Malden was al vol. Hier nog een plekje op gravel/gras. Goed sanitair maar wel gering bij volle camping. Kosten: 400 NOK voor 2 pers en electra. Douche apart betalen. Volgende dag wel even terug naar Malden want dat is echt een leuk plaatsje!
Mooie rustige locatie bij zwembad, alle ruimte op vlak gras. Inchecken met QR code wat ons moeilijk af ging maar beheerder bood uitkomst. Prima sanitair en gratis douchen. Afstand naar centrum is te lopen voor een restaurant. Wij sliepen hier de nacht voor de overtocht van Hirtshals naar Noorwegen. Betaalde wel 270 DKR voor camper, 2 personen en stroom, vast wennen aan prijzen in Noorwegen 😞
Inderdaad een topcamping: een gastvrije ontvangst, een fraaie lokatie met uitzicht op de Oostzee, een ruime plek op vlak gras en uitstekend modern sanitair en douches. En dat voor 315 DKR. Ook nog een broodjesservice 👍. Wij aten in het nabije restaurant: ze hadden helaas alleen een buffet, geen pizza’s 🤷♂️
Ideale rustige camperplek voor onderweg voor geen geld (14 euro !). Vrije aankomst zonder slagboom, royale ruimte op gras, net toilet en douche maar wel gering bij volle bezetting. In restaurant ernaast simpel een lekkere schnitzel gegeten.
Hier 1 nachtje geslapen. Camper op grasveld en 1 cabine met wc, goede warme douche en wastafel.
Prima camperplek nr 14 in een rustige hoek met uitzicht op bos en niet ver van sanitair, wat prima was maar wat klein als het hele terrein vol staat. Vanaf de camping heerlijk kunnen wandelen. Let op: toegang alleen via de parallelweg.
Prima camping: fijne plekken op grasveld met heel schoon sanitair en zeer ruime douches. Leuk met alpaca’s en diverse kleine dieren die je mee mag helpen voeren. Tevens een gezellige cafe ruimte met oa verse wafels, vele soorten ijs en een broodjesservice. Is ook een zorgboerderij. Alles bij elkaar een prima plek!
Ruime rustige camping met apart deel voor natuurkampeerkaarthouders. Schoon sanitair met afwasgelegenheid. Loopafstand naar Buren viel zwaar tegen.
Mooie natuurcamping waar we midden juli waren met vaste plekken op zand en met meer aan de overkant van de weg. Heel schoon sanitair waar je alleen met oversloffen toegang toe hebt. Gemeenschappelijke doucheruimtes. Goede Italiaan op loopafstand. Wel erg duur: 50 € voor 1 nacht voor 2 pers + stroom.
Camping met gedateerde vakantiehuisjes en staplaatsen op zand in het bos. Schoon sanitair en een wasmachine. Op de camping is gerookte paling te krijgen, wel de avond tevoren bestellen. Kwamen wij net te laat achter. Naast de camping is een steakhuis. Het meer is even lopen, er is een restaurant met mooi terras bij. Eerste nacht konden we er zo terecht, bij onverwachte terugkeer op de tweede dag was alles vol. Dus: reserveren gewenst!
Familiecamping van vriendelijke Nederlandse eigenaar met vrije plekken op gras. Ruim en schoon sanitair met afwasgelegenheid. Supermarkt aan de grote weg. Waren hier half juli.
We waren hier half juli: mooie ruime plekken midden in het bos op gras met in de buurt schoon sanitair, douches en afwasgelegenheid. Hier waren we nu voor de 2e keer, is vast niet voor het laatst! Dit keer lekker gegeten bij de Heksenmolen.
Een echte (goedkope) camperplek in Amerikaanse stijl met ruime plekken op gravel waar we half juli waren maar zonder verdere voorzieningen.
Prima ruime camping net buiten Goslar waar we half juli twee nachten bleven. Staanplaatsen op gravel of op een vrij tentenveld, wel naast de weg. Nieuw ruim sanitair met fijne douches. Ook twee wasmachines met drogers. Prima faciliteiten voor afvoer van vuil water, aanvullen van schoon water en zelfs een automaat om voor 2 € je toiletbak te reinigen. Met een gastenkaart kun he gratis met de bus naar Goslar, zeer de moeite waard!
Wij hebben onze camper hier drie nachten zonder problemen laten staan voor 6 euro per dag terwijl we zelf ter afwisseling in een hotel zaten. Heel ruime parking, vlakbij het station!
Mooie camperplek met ruime plaatsen en in een mooie omgeving. Even goed opletten met het pasjessysteem! Prima schoon sanitair en gelegenheid voor afwas, afvoeren van vuil water en toilet. Geen eetgelegenheden op loopafstand zoals op de website staat 😞. En broodjesservice alleen in het weekend …
Fijne camping met gras en apart gedeelte voor doorgaande reizigers. Schoon sanitair met ruime douches en afwasgelegenheid. Ook gemakkelijk water bijvullen en vuil water legen. Tenslotte een restaurantje waar je ook kunt afhalen en een mini winkeltje bij ds receptie waar je ook broodjes kunt bestellen. Je hoort wel de snelweg en ontvangst kan vriendelijker.
Een supercamper plek als je van wandelen houdt, direct naast de nu bloeiende heide met plekken op zand onder bomen. Enkele plekken met stroom (zie hieronder). Bij de kiosk in een schoon toilet, vanaf 10u open
Met dank aan het NKC boekje hier midden juli 1 nacht geslapen. Ruime plaatsen op gras, geen wasmachine, wel prima sanitair en afwas gelegenheid. De binnenstad van Hamelen is op loopafstand.
Bij deze natuurcamping kun je alleen terecht met een recente TUV keuring van je gasapparatuur. Het alternatief is je gasfles tijdelijk in te leveren. Ons alternatief was doorrijden naar de Schwielowsee ...
Druk natuurkampeerterrein tegen de waterleidingduinen aan waar we half juli waren. Slechts maar 1 nacht mogelijk. Receptie kan vriendelijker. Je mag eenmaal op het terrein er niet meer met de camper af tot aan vertrek. Ruime plekken. Sanitair met afwasgelegenheid is even lopen maar voldoende. 's Avonds veel damherten gezien in de duinen via de achteruitgang, maar bij terugkomst bleek dat dit hek na 22u op slot zit. Dan is het wel even omlopen!
Zeer fraai natuurkampeerterrein waar we midden juli verbleven. Een soort ruime boomgaard midden in het bos omringd door een sloot met oversteken voor kinderen. En een leuke kinderspeeltuin. Tevens een kas voor algemeen gebruik. Prima ruim en modern sanitair, ook afwasgelegenheid. Zeer vriendelijke receptie met mogelijkheid voor broodjes. Wat een fijne plek !
Fraaie camping met eigen plekken op gras. Zeer behulpzame receptie. Schone sanitair containers maar wel krappe toilet en doucheruimtes. Ruime afwasruimte met 2 sets wasmachine en droger. Prima afvoer van vuil water. Een erg leuke kinderspeeltuin en een restaurant waar we heerlijk aten. Strand is verder dan je denkt. Ideaal gelegen voor uitstapjes ivm een lokale bushalte (gratis met gastenkaart) en een regionale bushalte. Wel idd aan de prijs.
Hier met dank aan het NKC boekje 1 nacht geslapen met inderdaad een vriendelijke ontvangst. Fijne plek aan het meer met gewone stopcontacten maar bij de receptie is een verloopstuk te krijgen. Prima ruime douche cabines voor 2 euro (5 min) en schoon sanitair. Geen afwasvoorziening.
Let op: bij regenachtig weer heeft deze camping maar halve capaciteit ... Wij waren er om 16.15u en net te laat ... toen verder naar Ivendorf waar plek genoeg was
Rustige kleine agrocamping op het eind van een bijzondere hobbelweg aan de rand van een meer. Toilet en douche is tegen betaling, toch wel 1 gratis toilet. Afvalopslag is een drama.
Sitecode: 42074
Camping vlakbij het kasteel en daarbij meteen een goede parkeerplek! Je ziet het kasteel aan de overkant van de Nougat liggen en kunt er met een loopbrug naar toe. Vriendelijke ontvangst en je kunt zelf een plek op het ruime grasveld uitzoeken. Schoon sanitair, weinig afwasgelegenheid. Geluid van trein valt mee.
Camping vlak bij het strand met eigen verharde staanplaatsen onder dennebomen, schoon sanitair en een combi wasmachine/droger. Ook zijn er verse broodjes te koop. Bij de receptie zijn dagkaarten voor de tram te koop waarmee je handig snel in het centrum van Gdansk bent. Wij genoten ook vam verse gebakken vis bij Stoggi Plaza, op de weg naar het strand.
Prima rustige kleine camping met afgezette plekken op gras en schoon sanitair met goede douches. Alleen gewone stopcontacten maar bij de receptie was een verloopstuk te leen.
Een drukke camping maar met bijna directe toegang tot het strand en de zee. Een plek zoek je zelf uit wat het behoorlijk chaotisch maakt. Slechts een enkel modern toiletgebouw met weinig afwasmogelijkheid. En alleen gewone stopcontacten aanwezig. Leuke kinderspeelplaats aanwezig en voor pubers een soort automatenhal.