@liesiebettie
Perfecte camping als je Trondheim wilt bezoeken. Je mag zelf een plek uitkiezen maar je moet wel goed opletten hoever je van de stroom afzit. Het sanitairgebouw is schoon en voorzien van voldoende douches en wc’s.
Wat een mooie kleine camping! Met ongeveer 30 plekken, waarvan het merendeel direct uitkijkt over het water. Het sanitairgebouw is oud, maar super schoon en fris! En met 10 toiletten en 8 douches ook lekker groot. Absoluut een aanrader.

wat een super mooie camping! Er is 1 groot veld voor campers, daar sta je wel op een rijtje. Maar het uitzicht over de fjord is vanaf elke plek echt prachtig. Er is prima sanitair en een ruime keuken met genoeg plek om te eten. Wij zouden hier zeker een keer terugkomen!
Fijne rustige camping. Mooie ruim en waar je zelf een plekje uit mag zoeken om te staan. Het sanitairgebouw is gloednieuw, maar niet heel groot. Ja er waren veel muggen, maar als je gewoon lekker binnen zit met de hordeur dicht dan heb je nergens last van. Al met al een hele fijne plek.
Hele fijne rustige camping. Geen vaste indeling maar een groot veld met bomen waar je zelf een plek mag kiezen. Het sanitair is oud, maar werkt nog perfect! Voorop het terrein heeft de eigenaar nog een klein cafeetje. Echt een aanrader!