@lightbulbhead
Lid van Campercontact sinds 2015
Relatief rustige plaats, geen faciliteiten tussen de dorpen Indoornik en Heteren, hoewel zeer populair met hond wandelaars. Vrij om te verblijven voor maximaal 72 uur.
Parkeerplaats bij het winkelcentrum Europa, bewegwijzerd voor campers. Geen faciliteiten, maar gratis verblijven en ideale plek voor een vroege/late veerboot
Gratis aire naast de stad. Jeu de boules terrein. Net buiten de stadsmuren. Gratis toiletten en servicepunt; 2 euro voor 10 minuten water.
Zodra we rond de hoogte barrières waren gereden die halverwege over de weg hingen was dit een geweldige plek om te stoppen met 's nachts met 6 duidelijk gemarkeerd camper plekken. Parkeren gratis en gratis wifi van Mc Donalds naast de deur. Camper servicepunt met creditcards, geen munten
Gratis aire bij de begraafplaats. Jetons voor water en elektriciteit worden verkocht bij Carrefour... waar ze op waren. Geen drinkwater voor ons helaas!
Ruime parking voor ongeveer 6 campers in de buurt van het museum van het plattelandsleven, naast een kabbelende beek. Voorzieningen waren niet in een goede conditie en er was geen drinkwater. Wel gratis verblijven.
Gratis plaats in de mooie stad Redange. Gratis faciliteiten (inclusief elektriciteit) maakte het een zeer populaire plek met andere campers! Je hebt wel blokken nodig i.v.m. hellend terrein.
Gratis plaats aan de rand van Dudelange, naast een boule pitch en skate park. Gratis faciliteiten (geen elektriciteit) en dus vrij een populaire plek met andere campers!
Gratis aire op de rand van Marpingen. Een mooie landelijke en rustige plek aan het begin van verschillende wandelingen.
Eigen parkeerplaats in de buurt van de spoorlijn, met verschillende ruimtes voor campersgereserveerd.
Geweldig uitzicht op de stad vanaf het kasteel (binnen een paar minuten lopen) en een mooi park rechts naast de deur met speeltuin en jeu de boules.
Deze CP is binnen de Umweltzone - uw camper moet een groene sticker hebben.
Water 50 cent voor 50 liter water. Er staat 5€ per nacht maar we konden niet vinden hoe te betalen.
Grote parkeerplaats gereserveerd voor campers, met faciliteiten aan het uiteinde van de parking. Voorzieningen zijn gratis (hoewel de waterkraan binnen de mannen toiletten is). 5 euro per 24 uur parkeren.
Heerlijk rustig en gratis locatie, maar niet helemaal duidelijk waar precies de camperlocatie was (het enige bord was bij de ingang van het parkeerterrein)
Camperlocatie met voorzieningen op een boerderij voor 11 euro per nacht (zonder elektriciteit). Korte bus- en treinrit krijgt u in ongeveer 40 minuten in het centrum van München. We kregen een mooi warm welkom op deze rustige plek.
Populaire, maar rustige locatie aan de Donau. Geen faciliteiten, maar het is in een prachtige locatie en het is gratis om daar te blijven.
Rustige locatie naast een zwembad in een grote parkeerplaats. Standaard faciliteiten beschikbaar - water was 10 cent voor 10 liter. Gratis te overnachten.
Gratis parkeergelegenheid voor campers op de stad "Festplatz" - een populaire plek voor hond wandelaars, met kartbaan en andere activiteiten van de stad! Water is 50 cent per 100 liter volgens het bord, maar er kwam ongeveer 40 liter uit (wat genoeg voor ons was)
Camperplaatsen op een parkeerplaats bij een zwembad, hoewel andere wagens de ruimten ook gebruiken. Geen faciliteiten, maar gratis verblijf, en slechts een korte wandeling naar de stad.
Zeer rustige camping ten zuiden van Praag met een mooie, ontspannen sfeer en alle faciliteiten (incl. wifi) inbegrepen in de prijs. Regelmatig treinen naar de stad. Treinrit duurt een half uur en kost ongeveer £2 voor een terugkeer. 295 CZK per nacht
Zeer rustige camping ten zuiden van Praag met een mooie, ontspannen sfeer en alle faciliteiten (incl. wifi) inbegrepen in de prijs. Regelmatig treinen naar de stad. Rit duurt een half uur en kost ongeveer £2 voor een terugkeer. 295 CZK per nacht
Korte weg buiten het dorp met camperborden, maar geen indicatie van waar te parkeren ... We kwamen uiteindelijk uit op een stukje braakliggend terrein. Geen faciliteiten, maar vrij om te staan.
Rustieke camping in de buurt van Bratislava (met tram 4 duurt het ongeveer 20 minuten om in het centrum te komen). Gelegen aan een privémeer met strand, grote opblaasbare speelobjecten, grappig golfterreintje, enz. Faciliteiten waren een stukje lopen naar beneden en niet bijzonder schoon, maar het is een goede locatie. 14.55 euro per nacht (met CCI kaart)
Mooie, schaduwrijke camping in een mooie Hongaarse stad (naast een zwembad!). De staplaatsen zijn enorm groot en alle voorzieningen zijn inbegrepen in de prijs van 2000 HUF per nacht (wij gebruikten geen stroom)
Tuin van een Nederlander, die een klein vakantieverblijf verhuurt, met ruimte voor een camper. We ontvingen een massaal warm welkom en werden uitgenodigd om te helpen bij het fruit plukken in de tuin. Toiletten en douches beschikbaar voor gebruik.
Officiële auto park van de zoutmijnen van Wieliczka, met toiletgebouw en gratis gemeentelijke wifi. Geen vers water, maar de supermarkt in de stad verkocht 5 literflessen voor 1,55 PLN. Geweldige plek voor een bezoek aan Krakau uit. Kosten 30 PLN per nacht, afgezien van de laatste nacht, toen we 20 PLN moesten betalen.
Officiële parking van het museum Auschwitz, ook voor bussen. Geen faciliteiten en kost 25 PLN per nacht te blijven. Gratis shuttlebus rijdt naar de Birkenau museum site.
Sitecode: 19373
Privé-tuin van Duitse koppel, die ze beschikbaar stellen voor motorhomers. prijs incl. water, elektriciteit en toilet alle voor 10 euro per nacht. (ze accepteren geen zloty)
Parkeerplaats naast de rozentuin in Forst, alleen op de Duitse / Poolse grens. Gemarkeerd gebied voor 3 of 5 campers en gratis verblijf (maar geen faciliteiten)
Geweldige plek voor het bezoeken van Berlijn; 20 minuten naar het centrum op de U-bahn (15 minuten lopen). Camper voorzieningen (WC, water, grijs water) met inbegrip van overnachting voor 18 Euro, maar toiletgebouw, douches, afwassen en elektriciteit kosten extra...
Ruime, rustige en aangename locatie net buiten de stadsmuren van Templin, maar op loopafstand van de stad. Gratis verblijf en camper faciliteiten zijn ook gratis afgezien van water (1 Euro voor ten minste 40 liter).
Winkelcentrum parkeerplaats waar camperaars gratis kunnen overnachten. Er zijn faciliteiten op het Marktkauf benzine station, maar het zag eruit alsof ze vijf jaar niet zijn gebruikt
Sitecode: 20649
Waarschijnlijk de grootste camping waar we ooit verbleven, met uitgebreide bossen, evenals een privé-strand en bakkerijen (Ja, meervoud), een supermarkt, een bar, evenals alle standaard faciliteiten. Wasmachine kamers waren echter gesloten. 16 euro per nacht (met ACSI kaart)
Park- and -ride parkeerplaats met geen specifieke tekenen om te zeggen dat campers al of niet worden toegestaan. Betaling is van toepassing tussen 19u en 8u, zodat we ervoor zorgden om 8 am weg te zijn om een gratis nacht te hebben. Of om het anders te zeggen: wewillen hier niet weer staan.
5 parkeerplaatsen voor campers buiten IKEA. Gratis om daar te blijven (we erin geslaagd in IKEA rond te lopen en niets te kopen!), maar geen faciliteiten. Voelde zeer veilig
Parkeergelegenheid voor 60 campers in de rode dubbeldekker bus depot. 19 euro per nacht inclusief alle standaard Camping en camper faciliteiten; de onbeperkte warme douches waren de beste. Het ligt echter direct onder een S-bahn-track, dus kan het een beetje luidruchtig zijn, maar voor een plek die binnen loopafstand van het centrum is, mag je niet klagen.
Plaats naast het kanaal voor 4 campers, op loopafstand van de stad.
Gratis plaats bij campingshop. Faciliteiten waren ook gratis.
Prima camperplek bij een zwembad en tegenover een Lidl. Stroom voor 5 of 6 campers.
Een boerderij in de schaduw van een windmolen. Locatie van camperaar. Bord met welkom medecamperaars! Gratis verblijf en faciliteiten voor het legen van chemisch toilet en het vullen met vers drinkwater (wij gebruikten alleen de laatste).
Parking van een boerderij met kaas en klompen, die camperaars verwelkomen. Ik kan de gratis rondleidingen die ze geven echt aanbevelen en hun zelfgemaakte kaas is erg lekker (met name de gouda en de belegen gouda). Gratis verblijven 's nachts, maar geen faciliteiten.
Sitecode: 20264
4 camperplaatsen aan het einde van een zeer grote parkeerplaats. Geen faciliteiten, maar het is gratis en op een ideale locatie voor een bezoek aan het Nationaalpark de Hoge Veluwe.
Rustige plaats met verschillende ruimtes voor campers en standaard faciliteiten, allemaal gratis. Er waren elektrische aansluiting punten, maar wij hebben ze niet uit geprobeerd om te zien of ze live waren.
Rustige plaats naast een dijk, met ruimte voor 2 Campers. Zeer schone faciliteiten (water, afvalwater en toilet) en alles voor gratis.
Gratis parking met 3 aangewezen camper plaatsen, maar geen faciliteiten (hoewel er een supermarkt rechts naast de deur is) maximaal verblijf van 48 uur
Locatie in Bray Dunes die kan worden gebruikt door Campers het hele jaar behalve juli augustus. Geen faciliteiten, maar er is een Carrefour net op de weg met een camper-servicepunt.
Sitecode: 20092
Vlakke parkeerplaatsen gereserveerd voor campers naast een restaurant aan de N634. Nu er een snelweg in de buurt wordt gebouwd, wordt dit ook gebruikt als een parkeerplaats voor bouwvoertuigen, dus het was nogal luidruchtig en nogal weinig enthousiasmerend als een stop. Echter, het was vrij met gratis faciliteiten. Bleef 1 nacht
Sitecode: 19274
Een mooie, vlak deel van een parkeerplaats in de buurt van de haven, speciaal gereserveerd voor campers, met goede faciliteiten. Het ligt op een steenworp afstand van een klein strand kan, maar ook dicht bij een spoorlijn en de hoofdweg naar de haven, dus een beetje lawaaierig. Bleef 1 nacht
Rustige aire op loopafstand van de zee met duidelijk gemarkeerde plekken voor campers. Allemaal met lichte helling naar de kant. Goede faciliteiten, allemaal gratis. Bleef 1 nacht
Parkeerplaats bij de vuurtoren, maar geen beperkingen op overnachten. Het is een beetje aflopend, dus kies verstandig uw plek! Gratis. Bleef 1 nacht
Sitecode: 19333
Grote parkeerplaats met camper faciliteiten (kosten 3 euro). Kost 3,50 euro om er verblijven voor een hele dag. Maar als u overnachten wilt, kost het 12 euro extra. We bleven gedurende de dag, en gingen in de avond naar de kust!
Vier goed gemarkeerde plaatsen voor campers naast wat lijkt op een busstation. Goede voorzieningen, alles voor gratis. Echter, dit is direct naast een spoorlijn en treinen blijven gedurende de nacht rijden. Dus het was niet de stilste nachtrust! Bleef 1 nacht
Rustige parkeerplaats aan de rand van de stad. Door een paar duinen van het strand gescheiden. Een zeer rustige plek om te stoppen voor de nacht, maar geen faciliteiten. Bleef 1 nacht
Hellende aire naast de voetbalveld en de vuilnisbelt van het dorp. Alle voorzieningen (met inbegrip van elektrische aansluiting) kosteloos en het was een rustige nacht. Er is een box voor donaties om de aire in stand te houden. We denk dat niet veel mensen hebben gegeven, gezien de stand van de faciliteiten, zodat we er voor zorgden dat wij het wel deden! Bleef 1 nacht
Parkeerplaats toegankelijk via een steile, geplaveide helling. Zeer rustig dorp... we kregen een heleboel komische blikken van de ' locals '. Navigeren op de smalle wegen was een sport; een weg was gesloten als gevolg van overstromingen. Gratis stop. Verbleven er 1 nacht
Aire ten noorden van Grandola; Er waren veel meer vrachtwagens dan campers! Goede, gratis faciliteiten, waaronder gratis wifi (hoewel slechts een beperkt aantal websites toegankelijk... waarschijnlijk een DNS-probleem). Bleef 1 nacht
Erg handig aan de grens met Spanje. Ruimte voor veel campers ... wat betekende dat er ook veel campers waren, en een wachtrij voor de faciliteiten. Alles is gratis behalve het water (2 euro voor 100 liter). Bleef 1 nacht
Sitecode: 19908
Wij verbleven hier eigenlijk niet. Alleen gebruikt voor het legen van toilet en grijs water en aanvullen van ons drinkwater. Maar het leek zeer schoon en vlak
In principe is een snelweg servicestation... maar het ver genoeg weg van de "autovia" zodat er niet te veel verkeerslawaai is. Er is een goed camper servicepunt met alle faciliteiten, plus ze hebben gratis wifi! Alles gratis!
Mooie aire met prachtig uitzicht en geweldige faciliteiten. Op een winderige avond is het wat open. Er zijn weinig mogelijkheden om te draaien (de camper plekken zijn enigszins terrasvormige) . Er is een bord dat aangeeft dat het 5 euro per nacht kost, maar geen indicatie waar te betalen ... Misschien is dit alleen van toepassing in het hoogseizoen?
Niet-onderhouden aire... er zijn overblijfselen van een waterkraan en afvalverwijdering punten, maar die lijken niet in bedrijf. Het parkeerterrein is omgeven door bomen, die goede beschutting tegen de wind geven. En het is gratis (er is een bord dat aangeeft dat u kunt maximaal 4 nachten kunt blijven).
Service kost 3 euro (vragen in het restaurant en ze ontgrendelen het). Het is gratis om te blijven. Zoet water, smaakte een beetje zout. Het is nogal een open plek en we waren er op een zeer winderige nacht!
Kasteelpark in Figueres. Het bord meldt "No vigilat" wat betekent dat het een niet-bewaakte parkeerplaats is. Erg handig voor een bezoek aan het museum van Dali. Populair om honden uit te laten, joggers, jongen racers en "lovers". Geen camper faciliteiten ,afgezien van een vers waterkraan (geen slangaansluiting)
Servicestation lijkt niet het hele jaar in gebruik te zijn. Toen wij er medio januari 2014 waren was het buiten dienst.
Mooie aire op een steenworp afstand van het strand. Camper Servicefaciliteiten kost een Euro (denken we... we maakten er geen gebruik van) - verblijf voor de nacht gratis was. Oorspronkelijk hier gestopt voor een lunch, maar we zagen dat het zo mooi was en bleven 1 nacht
Heerlijk beschutte aire, hoewel de toegang er naartoe via vrij steile hellingen gaat. Had alle gebruikelijke camperfaciliteiten, alleen het water werkte niet, zodat we uiteindelijk 3 euro betaalden om de camper-service te gebruiken bij de Carrefour in het nabijgelegen La Brillanne.
Prachtig gelegen rustig aire bij het dorp. Helaas waren alle faciliteiten gesloten , omdat het buiten het seizoen was, maar het was een heerlijke plek om te overnachten alvorens de Gorge de Verdon te gaan bekijken.
Verschillende parkeerplekken voor campers. Het was erg populair toen we er waren, met 5 of 6 andere campers. Helaas, afval faciliteiten waren de smerigste die we tegenkwamen, maar hey, het was gratis.
Niet bijzonder goed gemarkeerd als camperplaats, maar er stonden al een paar van campers toen we aankwamen, en er was een watertappunt.
Rustige parkeerterrein, met 4 grote camperplekken. Camper voorzieningen zagen er goed uit, hoewel we ze niet gebruikt hebben - elektriciteit 1 Euro voor 2 uur , maar verder was alles gratis.
Vrij goede faciliteiten, maar het belangrijkste verkoopargument is dat de plek het hele jaar door open is. Gezien de kosten niet onze eerste keuze (33 euro geadverteerd... maar er werd 23 euro per nacht berekend), maar het was de enige plek die op 7 januari open was! Boot vanaf hier naar Venetië en retour kost 13 Euro... bus kost 2,60 Euro retour (nummer 16, vervolgens overstappen op nummer 6). We namen de bus!
Kleine parkeerplaats naast plaatselijke voetbalstadion . Ruimte voor ongeveer 4 campers en basisvoorzieningen (waterkraan in een heg en grijs afvalverwijdering mogelijk)
Zeer modern camperservicepunt! Plaats en andere faciliteiten zijn gratis, afgezien van water, dat beschikbaar is voor 10 eurocent per liter is... maar we denken dat je meer krijgt dan waarvoor je betalen moet! Parkeerplaats is vrij groot, maar relatief rustig. Veel andere campers.
Mooi parkeerterrein in Montopoli di Sabina met prachtig panoramisch uitzicht en standaard camper voorzieningen... alles gratis! Let wel: er is een zeer steile heuvel om naar het campergedeelte van de parkeerplaats te gaan (wielspin op de weg terug uit!)
Parkeerplaats met een spectaculair panoramisch uitzicht op het omliggende platteland. Het heeft gratis faciliteiten en is vrij om te parkeren. Het enige nadeel is nogal een steile helling om toegang te krijgen.
Sitecode: 22099
Overnachting en faciliteiten grijs gratis - met inbegrip van elektrische aansluiting, zoet water, water verwijdering, toilet legen. Echt vriendelijke eigenaars. De locatie ligt onder de vliegroute van een nabijgelegen luchthaven, dus geluidsoverlast.
Sitecode: 19683
Motel net naast de hoofdweg, met parkeerplaats voor campers. Elektrische aansluiting, gebruik van de sanitaire voorzieningen in het motel en douches (hoewel ze werden afgesloten toen we kwamen om ze te gebruiken in de ochtend). Alles inbegrepen in de prijs van 10 euro voor de nacht.
Parkeerplaats van een zwembad. De CP heeft standaard faciliteiten. De prijs voor een verblijf was 11,90 euro per nacht, zonder elektrische of andere faciliteiten. Wel werd een flinke korting op de trein naar Salzburg gegeven.
Parkeerplaats voor een sportstadion met geweldig uitzicht op de bergen. Er zijn toiletten maar geen andere faciliteiten. Overnachting kostte ons 1,50 Zwitserse Frank.
In principe een parkeerplaats met afvalbakken en drinkwater. Geen vaste plaatsen voor campers maar parkeren op de parkeerplaats voor vrachtwagens.
Op vrij een steile helling (zijdelings) naast de begraafplaats. Ondanks blokken camper niet horizontaal te krijgen
In principe een grind parkeerplaats met afvalverwijdering punt en vers water; heel rustig