@ligt55
Lid van Campercontact sinds 2019
nog steeds een prachtplek maar ze weten wel van inflatie! in 2012 staat bij een review dat het 6 euro kost, nu is het al 10 en dat voor een parkeerplek met service, geen sanitair!
Wij hadden niet beseft dat de kerk een klok zou hebben en die sloeg wel elk kwartier, de hele nacht door! Dus ja, rustig qua verkeer maar stil is anders. De school is een vrij grote middelbare school waar ik vermoed, je op een schooldag niet bij uitslaapt...
Camperen bij de boer, mooi terrein, redelijk sanitair. 's Morgens liepen de schapen om de camper! Mooie omgeving, ideaal om te fietsen, Po-delta, flamingo's, rust en ruimte.
Het is maar de vraag of dit wel een echte CP is want staatt niet als zodanig aangeduid en er zijn helemaal geen faciliteiten, m.a.w. het lijkt een gewone parkeerplaats. Maar gezien het gebrek aan CP in deze omgeving hebben we er op doorreis toch een nacht gestaan en het was er heel rustig.
Dit is een gewone parkeerplaats!
De camperplek is aan de verkeerde kant van het dorp, uitzicht niet op het meer maar op een grote betonnen schuur, ambiance nul en dan staat het er evengoed nog hutje mutje! 6 km verderop in het plaatsje Issarles is een mooie groene aire camping car municipal, €8.20 incl. stroom en sanitair en veel rustiger.