@lilianhuub
- 2023
September 2026
Een locatie beoordeeld · 18 dagen geleden
Mooie plaats, centrum is 15 minuten lopen. Mooie wandelingen in de omgeving . Sanitair is oke, maar geen hoogte punt, mist wel wat. Het restaurant is afhaal streedfood, ter plekke eten kan ook, maar is geweldig hoor. The engine shed is top. Het zondag team was was minder. De maandag en dinsdag was het menu echt een 10. Leuke atmosfeer, en de ambiance is geweldig , nice done.
Een locatie beoordeeld · 18 dagen geleden
de camperplaats is prima, leuke wandeling in de omgeving. het dorp is helaas vergane glorie.
Een locatie beoordeeld · 18 dagen geleden
Prima camperplaats, strand op 10 minuten lopen, bus stopt voor de deur voor een bezoek aan St. Davids. Mooie omgeving. Douche wel op 20 p muntje.
Een locatie beoordeeld · 18 dagen geleden
Prima camperplaats, zeer goed restaurant om de hoek, prima restaurants op loopafstand. Bezoek aan Chester via openbaar vervoer heel goed te doen.
Juni 2026
Hier kan menig camping zich een voorbeeld aan nemen qua sanitair. 32 euro is prijzig maar ik ben na 3 weken blij met een warme douche, buiten dan de geweldige douche in de camper, en super schoon sanitair gebouw. En Vianden is nog altijd mooi.
heerlijke plek en super makkelijk met de camping car park we komen hier al jaren op doorreis van en naar Engeland
hele goede camper plek, afvalbakken leeg, mooie plaatsen. maar ja, het dorp is echt niet de moeite waard, de burgemeester was zojuist blij met een contract verlenging van ccp, maar spreekt weinig anders dan zijn moeder taal en het dorp is echt onderkomen. Dus een perfecte plek voor een nacht op doorreis.
prima plek, je kunt kiezen uit gras of kiezel. s’nachts rustig
prima plek, lekker rustig
prima plek nog steeds ! gewoon goed bereikbaar en open pass etapes kun je bij aankomst aan de poort kopen