@limboman
- 2016
Mooi verharde parkeerplaats achterom bij de eigenaar ,waar je veel privacy hebt.En waar het heel rustig is je word door een heel lief en behulpzame vrouw ontvangen. alles is aanwezig, tegen een goede prijs. echt een aanrader.
prachtig uitzicht en super stil hier. echt een aanrader. zeer vriendelijk en behulpzame eigenaar. Er is een wc wat schoon is en waar je gratis gebruik van kan maken. stroom is inclusief.
bij een appartement complex / boerderij. je staat lekker rustig naast de oprit en naast de koeien. Er is een wc box daar kan je ook water nemen. douchen kan tegen betaling van 3Chf stroom 3Chf per dag. je betaalt 25 CHF per dag voor camper !
mooie plaats maar de Portugese zelf parkeren dubbel en houden geen rekening met andere.
uitstekende camperplaats met ruime plaatsen alles wat je nodig heb aanwezig. LET OP : deze camperplaats Sluit van 31 mei tot augustus ! kreeg ik bij afreis te horen. De reden er komt in die tijd weinig tot geen mensen door de hitte.
is defect
Is dicht ,staan containers op
Ruime plaatsen goed voor doorreizen
Voor op de doorreis zeer geschikt. Stroom en water is er, maar stroom was een stekkerdoos in een stal . En uitkijken voor honden en paarden poep.
Mooie rustige plaats , eigenaar heel gastvrij. Centrum op loopafstand