@lindada
Lid van Campercontact sinds 2026
Reis gedurende het hele jaar met man en Pössl Summit 640 Prime door Europa.
Ik ben een vrij mens, hou van mijn werk als vrijgevestigd (hapto)therapeut, vrij leven door voelen en delen, te gaan en staan waar en wanneer ik wil, mijn eigen spoor te volgen en zoveel mogelijk in het moment te leven.
Ik hou van oorspronkelijke mensen, mijn kids en kat, bos, zee en bergen, vogels, lachen met vrienden, stilte, zonlicht en donkere sterrenhemel, hatha en yin yoga, milde single origine koffie, boeken van Murakami, Dostojevski en Palmen, films van Almodovar, kunst op straat en in musea all over the world.
Ik loop pelgrimspaden, lees, schrijf, brei en haak, zing, teken, vraag, praat. Denken kan ik wel maar doe ik niet te veel. Vaak de weg kwijt,
- 2026
- Pössl Pössl Summit 640 Prime Buscamper
- 2020
- Buscamper

Heerlijke rustige camping met uitzicht over velden en bos, veel vogels en reetjes gezien. Kleine camping, aardige eigenaar, ruim en fris sfeervol sanitair. Mooie omgeving.

Eerste keer alleen op pad met de camper! Ruime camperplaats, met gras en eendjes. Vlakbij sanitair en uitgang dorp en zee. Leuk sfeervol self care café met vega snacks. En dan die wellness! Zalig. Tussen 18 en 21 uur vanaf 14 en stilte. Oostkappelle is knus en de zee op 30 min wandelen. Langs pluktuinen en minibiebjes en ander Zeeuws genot. Het Kaslokaal om de hoek. Alles voor mens & camper verzorging. Helemaal top. Zeker voor herhaling vatbaar.
Prachtige sfeervolle camping voor alleen campers op een steenworp van mijn geboortedorpje Eersel. Dus mega handig. Mooi aangelegd en verzorgd groen, privacy genoeg, fijn sanitair en aardige eigenaresse die even een praatje kwam maken. Aanrader!

Super relaxte natuurcamping. Gastvrij. Vol vertrouwen, onbemande receptie die erg welkom laat voelen, een honingkastje en duidelijke instructies. Eén deel van de camping is kampeerveldje met schaduw onder bomen. Je mag een plekje uit kiezen. Op het achterste deel staan natuurhuisjes. Spectaculair uitzicht. Schoon en ruim sanitair. Afwasplekken, gemeenschappelijke leefruimte met spelletjes en boeken. Goed restaurant met veel sfeer en terras!
Mooi verzorgde camperplaats in Hasselt. Mooi in het groen. Met weelderige wildtuin. Goed onderhouden. Kwartiertje wandelen naar het centrum van Hasselt. Handige betaalautomaat voor parkeren, elektra en water. Ook lozen vuilwater en vullen drinkwater. 22 euro per nacht & 4 euro voor 6 amp. Geen toiletgebouw, dus eigen wc is wel zo handig!

Sitecode: 19978
Fijne kleine betaalbare camping. Tussen Eersel en Bergeijk, twee leuke gezellige dorpjes. We stonden er een nachtje met onze nieuwe camper om alles uit te proberen. Mooi uitzicht over de velden en veel fluitende vogels. Net sanitair. Mooie ruime plek, met privacy, elektra en water op de plek. Aardige eigenaar. We gaan vast nog eens terugkomen als we familiebezoek brengen in Eersel. Goed om te weten: er was ook een groep scholieren, geen last van

Wat een fijne camping! Prachtig gelegen op een berg met uitzicht over het mooie meer. Lekkere gerechten en fijne sfeer in het restaurant met panorama terras. Twee prachtige zwembaden met ligbedden en parasols. Het was heel rustig toen wij er waren. Plek voor campers om te lozen en te vullen. Elektra op de plek. Mooie ruime plek met schaduw en uitzicht over het meer. Wij komen zeker nog eens terug!

Ben je ouder dan 12? Sla deze camping dan over!! Camperplek was klein, scheef en en zonder schaduw, geen privacy naast een toiletgebouw waar met harde muziek gebouwd werd. Slechts 1 wc en 2 douches voor dames in achterste toiletgebouw. Wel schoon. Zwembad is leuk maar overvol met harde muziek uit speakers en animatie. Een groot luidruchtig speelveld, Het restaurant is goed, lekker, maar nauwelijks uitzicht. Het meer is mooi bij zonsondergang.

Deze zalige camping, randje Jura in de Bourgogne, is een klein rustig pareltje. We zijn op doorreis en zochten een plekje voor een nacht. Hartelijke ontvangst door Hans. Het contact voelde meteen vertrouwd. Sfeervol landje, grote plekken met en zonder elektra, met zon en schaduw. Spatzuiver sanitair, mini-bieb, kippen en haan, eitjes in de ochtend en broodjes (niet op ma). Veel buitensport activiteiten te doen in de buurt. BBQ zaterdag.
Sitecode: 82011
Fijne relaxte sfeer op deze kleine camping. Op loopafstand van het prachtige Castellane. Camperplekken met en zonder schaduw, elektra en watertap, lozen chemi toiletcassette. Restaurant was open eind juni met terras en drankjes. Veel te doen en te beleven, aan de route napoleon, maar nog mooier: de route du verdon en route des cretes. Ook voor avonturiers: raften, canyoning, paragliden, klimmen. genieten!
Kleine no-nonsense camping aan rivier Le Sure met 8 plaatsen, water en elektra, veel schaduwplekjes. Rust en stilte. Eén plek om alles los te laten en helemaal aanwezig te zijn. Genieten van de rivier, de wilde orchideeën, al het leven om ons heen: insecten, vogels, paarden, koeien, bomen. Tip: vooraf even boodschappen doen. De eigenaars koken wel regelmatig maar helaas niet toen wij er waren.
Sitecode: 19172
We bleven een nachtje want op doorreis naar de Provence. Een hele fijne camping, ruime plek voor onze camper aan de rivier. Laag water maar even plonsen was lekker bij 40 graden! schone douche, wel onhandig met drukknop en harde straal. Wasbakjes en toiletten ook gewoon prima. We waren net voor het hoogseizoen en het was erg rustig. Vriendelijke ontvangst en lekkere broodjes in de ochtend. Handige camper verzorgplek (lozen, vullen en wc casette)
Onze tweede keer op deze camping en we waren weer heel blij. De superrelaxte sfeer, mooie ruime plek, blues festival, speciaal biertjes, lekkere gerechtjes, fijne mensen. Gewoon live and let live. Tip: even in Bouillon maar de supermarkt en meteen het prachtige kasteel bezoeken, met roofvogels. Het was weer fijn. We komen zeker terug.