@lisk9
Een geweldige, rustige plek, gratis elektriciteit en water, maar het ophalen van afval was niet zo eenvoudig. Mogelijk, maar er moest wel veel worden opgeruimd en het moest schoon worden achtergelaten voor de volgende persoon! Daarom krijgt het 4 sterren. We waren er om te wielrennen en de wegen waren rustig en ideaal daarvoor. Romagnese is dus een fantastische uitvalsbasis. Het dorp zelf is klein, maar heeft een café en een winkeltje met verse groenten en fruit, en ook een aardige eigenaar.
Een leuke plek, we dachten dat het veilig was! Midden in de nacht werd er bij ons ingebroken om onze tassen buiten de camper te vinden, ze namen geld, zonnebrillen, creditcards mee, het had veel erger kunnen zijn. Wees alert, want dieven zijn overal!!!
Het terrein was verlaten, hangsloten op stopcontacten, water was met een hangslot en ook grijswaterafvoer met een stang en hangslot eroverheen. Wat jammer, want het zou een geweldige plek zijn geweest, we reden verder.
Geweldige rustige plek. De Ranger kwam vroeg in de avond langs om bij ons in te checken, om er zeker van te zijn dat we alles mee naar huis hadden genomen en te vragen hoeveel nachten we verbleven. (Maximaal 2 nachten toegestaan) Hoorde enkele uilen toeteren in de nacht en veel kleine meesvogels die naar beneden kwamen om van mijn hand te eten. Super goede plek en ook nog een paar andere campers gehad. Een bezoek waard!