@lisungu
- 2015
Dit is ons derde bezoek in 10 jaar. Het is een van de mooiste campings die we in 15 jaar camperreizen zijn tegengekomen, en absoluut de mooiste in het Verenigd Koninkrijk. Het terrein is prachtig onderhouden, de sanitaire voorzieningen zijn uitstekend en de tuinen zijn prachtig aangelegd. De rivier is perfect om in te zwemmen en te spelen. De Moll op het terrein is een goede bistro, maar heeft inmiddels andere eigenaren. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. ...
Fantastische locatie, de nieuwe hutten op de klif zijn adembenemend! Camperplaatsen zijn ruim bemeten. 350 NKR all-inclusive (behalve wasmachine). Zeer aardige, behulpzame uitbater. We wilden eigenlijk maar 1 nacht blijven, maar besloten spontaan om het te verlengen naar 3 nachten. Met deze visie kan ik de ietwat rudimentaire sanitaire voorzieningen en het gebrek aan verwijdering overwinnen.

Geweldige camping, coole ongedwongen sfeer. Super aardig personeel. hondvriendelijk Direct aan het klooflandschap van het Müllerthal. Sanitaire voorzieningen zijn nu allemaal gerenoveerd en zeer modern. Uitstekende bistro met ophaalservice en goed ontbijt. De staanplaatsen zijn enorm groot en hebben elektriciteits- en wateraansluitingen. Er zijn ook pods, safarilounges en lodges. Zeer grote avontuurlijke speeltuin. Ondanks de grootte erg stil en ontspannen!
Een van de mooiste plekken! Personeel ontzettend vriendelijk, geweldige locatie, ruime stoelen, erg rustig, geweldig restaurant! ! Ga zo door!!