@lmc640
- 2016
De locatie is prachtig. Alleen bizar druk. Het meer is werkelijk prachtig en heerlijk om te zwemmen, suppen, etc. De uitbaters daarin tegen zijn redelijk lomp. Vooral voor mensen die op de bonne voix langs komen. Die worden afgeblaft. Toen wij er waren ( 2 weken eerder vertrokken) leek het wel ter Apel. Moesten 150 euro extra betalen omdat we eerder weggingen. Broodjes service was top overigens.
Sitecode: 19103
Altijd vriendelijk ontvangst. Echt een jaren 70 camping 🏕️. Alles heel erg oud, maar super degelijk. Ook twee biotopen nabij de camping. Wij waren 32 euro kwijt voor 2 volwassenen en 2 kinderen.
Prima voor 1 nacht. Leuk meer om ff af te koelen. Flinke vissen erin. Tip. Reserveer van tevoren om te kunnen eten. Wij dachten er ons avondeten te doen. Iedereen lekker aan een stuk vlees en pommes. Wij konden niet aanschuiven . Zelf moeten koken.
We komen hier ook al vele jaren. Tis een waterschutzgebiet. Het water was altijd helder en blauw. Nu tappen ze sinds twee jaar water voordat het in het meer komt. Nu komt er dus minder vers water in het meer, waardoor het opwarmt. Algen als gevolg en andere vegetatie. Erg jammer ,omdat ze de natuur zo erg hoog hebben zitten. gemiddeld waren wij nu 60 euro per dag kwijt. 2 volwassenen en 2 kids met de camper.
Sitecode: 19103
Al jaren komen wij hier als doorreis camping. Vreselijk gedateerd, maar dat geeft juist dat extraatje. Leuk voor avontuurlijke kids. Kabelbaantje, riviertje, vuurtje stoken in de avond. Zelfs nog een ouderwetse kauwgomballen automaat aanwezig.