@lobo15

Prachtig aangelegde plek, het strand en het stadscentrum bevinden zich. Een min ziet de te smalle toegangswegen vooral in de bochten. Dat moet worden veranderd. De douches zijn te klein, geen opbergruimte en geen scheidingswand aan de hangende kleding. Ze kunnen nat worden tijdens het douchen, nog steeds mooie plek en zeer schoon ,.
Zeer mooie, afgelegen plek met alle faciliteiten (NO POWER) die u nodig heeft. Zeer geschikt als tussenstop. Het restaurant is ook een aanrader.
Nieuw gecreëerde parkeerplaats voor ongeveer 15 campers naast de camping. Pitch 15 € en 2,50 € / persoon belasting. Water en elektriciteit zijn extra. Verwijdering aanwezig. Sanitaire voorzieningen van de CP kan worden gedeeld
Prachtig gelegen plek met uitzicht op de wijngaarden. Alles was er geweldig. Om 18:00u is er een wijnproeverij.
We waren op de terugreis naar Hongarije op de baan. Allemaal goed. Wijn en eten worden aanbevolen.
Mooie plek en in de buurt van het centrum. Helaas, eenvoudige sanitaire voorzieningen. Beheerders spreken Duits.
Prachtige plek gebruikt voor één nacht op weg naar het zuiden.
Op doorreis hier een nacht gestaan. Prachtige camperplaats met alle voorzieningen. Supermarkt op loopafstand. Naar het strand ongeveer 1,1 km.
Camperplaats is aan te bevelen voor een tussenstop. Aan-en afvoer zijn goed.
Het Weingut heeft 3 plaatsen beschikbaar, daarom is reserveren noodzakelijk. Mooi uitzicht op de Moezel. Toiletten beschikbaar. Elektriciteit beschikbaar.
Prachtige plek en goed gelegen om de metro te nemen naar Valencia. Exploitanten erg vriendelijk. Helaas, de plaatsen zijn een beetje krap (afhankelijk van de grootte van het voertuig) omdat je afstand moet houden tot diep hangende takken. De douches vereisen renovatie. Het restaurant is goed, vooral de paella (reserveren) was zeer goed.
Prachtige plek aan de Moezel. We hebben hebben er een nacht gestaan. Plaats was vol laat in de middag. WiFi ok.
De plaats is zeer rustig aan de Etang de Palme gelegen en is zeer geschikt voor een tussenstop. Aan-en afvoer zijn beschikbaar. Macht is ook beschikbaar. de Camping Car Park Men moet van tevoren te krijgen, dan is de check-in geen enkel probleem.
Eerst telefonisch contact om te reservkeren en vragen om een routebeschrijving. De camperplaats is gelegen aan de ventweg en afhankelijk van de drukte in de wijnmakerij kan het al vroeg lawaaierig zijn. Prachtige plek om de omgeving te verkennen en wijn te kopen.
Super plek. Vriendelijke beheerders.