@locke1
- 2003
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · 27 dagen geleden
We werden zeer hartelijk ontvangen, het rotsachtige strand was fantastisch met een watertemperatuur van 30 graden Celsius, en we kochten wat olijfolie. De toiletten en douches waren prima. Verder was er niet veel te beleven; het was prima voor een dag of twee.
Een locatie beoordeeld · 27 dagen geleden
Ik ben sprakeloos, de keiharde muziek met de bas gaat door tot 3 uur 's nachts. Ga er alsjeblieft niet heen, je kunt er niet slapen. Ik snap echt niet hoe de mensen die daar constant aan het vechten zijn het volhouden.
Mei 2026
Ik heb vandaag gebeld en de eigenaar zei dat ik voor mijn caravan kon parkeren, ook al was alles volgeboekt. Super aardige eigenaren, ga zo door!
Zoals beschreven, een topplek die ik kan aanbevelen
Een echte aanrader, vriendelijk, broodjesservice, uitstekende douches en toiletten. Er zijn ook huurauto's beschikbaar, allemaal prima.
Geweldige parkeerplaats, alles wat je nodig hebt. Toiletten en douches, top. Tankstation vlakbij. Ik kan het van harte aanbevelen.
Staanplaatsen ok, sanitair werkt prima. Omdat we geen ruimte meer konden krijgen op het eiland, zijn we hier beland. Ik zou graag willen weten waarom mensen niet investeren in het moderniseren van de sanitaire voorzieningen. Maar goed, andere landen hebben andere gewoonten.
De positieve aspecten zijn het vrij staan met de camper en de omgeving, de fietspaden en het lekkere eten. Twee nachten met camper en 2 volwassenen 90 euro harde nummer de sanitair huisjes 1 totaal verouderd ik zag de wereld niet, ik dacht alleen maar terug aan de toekomst, toen sloeg de walging toe. Het 2e sanitairgebouw is iets prettiger maar veel te klein voor de ruimte. Je vraagt je af waar al dat geld naartoe gaat. Oké voor het weekend, maar verder niet.
Zoals alles al beschreven is, is de brandweer erg aardig, ook al was alles vol, ze zeiden dat we ook op het plein ernaast konden staan. Toen kwam de buurman uit Koler meteen en beledigde mij, hij belde meteen de politie en ik moedigde hem aan dat te doen omdat de brandweer eigenaar is van het pand en ze zeiden dat het altijd zo stressvol is, maar er is niets. Anders rustig voor een nacht.
2023
2 foto's toegevoegd · ongeveer 3 jaar geleden