@locke1
- 2003
Zoals beschreven, een topplek die ik kan aanbevelen
Een echte aanrader, vriendelijk, broodjesservice, uitstekende douches en toiletten. Er zijn ook huurauto's beschikbaar, allemaal prima.
Geweldige parkeerplaats, alles wat je nodig hebt. Toiletten en douches, top. Tankstation vlakbij. Ik kan het van harte aanbevelen.
Staanplaatsen ok, sanitair werkt prima. Omdat we geen ruimte meer konden krijgen op het eiland, zijn we hier beland. Ik zou graag willen weten waarom mensen niet investeren in het moderniseren van de sanitaire voorzieningen. Maar goed, andere landen hebben andere gewoonten.
De positieve aspecten zijn het vrij staan met de camper en de omgeving, de fietspaden en het lekkere eten. Twee nachten met camper en 2 volwassenen 90 euro harde nummer de sanitair huisjes 1 totaal verouderd ik zag de wereld niet, ik dacht alleen maar terug aan de toekomst, toen sloeg de walging toe. Het 2e sanitairgebouw is iets prettiger maar veel te klein voor de ruimte. Je vraagt je af waar al dat geld naartoe gaat. Oké voor het weekend, maar verder niet.
Zoals alles al beschreven is, is de brandweer erg aardig, ook al was alles vol, ze zeiden dat we ook op het plein ernaast konden staan. Toen kwam de buurman uit Koler meteen en beledigde mij, hij belde meteen de politie en ik moedigde hem aan dat te doen omdat de brandweer eigenaar is van het pand en ze zeiden dat het altijd zo stressvol is, maar er is niets. Anders rustig voor een nacht.
Aardige exploitanten, plaatsen met gematigde terrassen. Strand erg klein met stenen, maar niet overvol, maar dienovereenkomstig. Klein winkeltje voor de kleine dingen, geen restaurant je zou naar het volgende stadje moeten.
Alles was geweldig, de telefoniste was erg aardig en ook een beetje Duits, wat belangrijk voor ons was. Er zijn gratis parkeerplaatsen om uit te kiezen, maar niet alles is precies hetzelfde. Perfect voor uitstapjes naar Meteorenkloosters. 's Avonds heerlijk eten op het plein of in een klein dorpje. Alles bij elkaar oké
Goede camping, zeer aardige uitbater, de baas spreekt ook Duits, wat voor ons erg prettig was. Alles aanwezig, klein winkeltje, douches en toiletten zijn in orde. Het strand is super mooi, ik kan het aanbevelen.
Sitecode: 41990
We kwamen 's avonds om 21.00 uur, de baas was erg aardig en kreeg een mooie pitch. Alles was naar onze tevredenheid schoon, klein schoon strand. Zeer aardige operators kunnen het echt aanbevelen.
Goede parkeerplaats voor de stad. Toilet en douche ok. Ver. en verwijdering alles ok. Parkeerplaats 15 euro, stroom 3 euro
Dus voor de 2e keer daar weer en alles was top. Nu zijn er velen vertrokken en is de plaats nog maar voor de helft bezet, zo relaxed. Prijs is vanaf vandaag goedkoper met ACSI Gart.
Nou, het is niet erg als je een parkeerplaats aan de zijkant krijgt, het is halverwege, anders een complete ramp, ongelijk in het bos, nauwelijks mogelijk met een stacaravan. Niet leuk voor een nacht ok. Sanitaire ongelooflijke douches onder alle .... Ik kan niets goeds bedenken.
Sitecode: 19583
Voor 6 euro ok, toilet en douches evenals elektriciteit inbegrepen. Maar bijna alleen Portugees, super goed voor de stad.
Zeer mooi gelegen, heb een plein 126 direct naast de afwasplaats vanaf 's ochtends 9.00 uur bus nu ongeveer 21.30 uur permanente staat, het is aangespoeld in akkoorden. Anders 400 m van het strand ok, erg leuk. Voor toilet met munten 50 cent, douches 1 euro 5 min.
Alles wat je nodig hebt, staanplaatsprijs inclusief elektriciteit plus toeristenbelasting, we betaalden 230 euro voor 6 nachten voor 2 personen. Douches zijn groot en je hebt ruimte om je spullen te zetten. Ik kan het alleen maar aanbevelen
Super aardig personeel bij aankomst en aanmelden ook per mail alles ging goed. Toilet en douches schoon. Broodjesservice. Voor boodschappen moet je de stad in. Maar de camping is schoon en rustig.
Heel vriendelijk welkom je wordt begeleid naar de staanplaats en alles wat relevant is voor de camping wordt je uitgelegd. W-Lan is gratis en heeft een erg goede ontvangst. De sanitaire voorziening was supergoed. Het restaurant is gezellig en ook goed. Dus vergeet je fiets niet.
Veel ruimte, het sanitair echt 1.A De douches zijn erg groot waardoor je je spullen goed kunt ophangen. Een heel eenvoudige camping maar een parkeerplaats voor één nacht zonder stroom 21,50 euro is oké.
Zoals al beschreven, een prima plek. De plek is ook erg leuk om rond te slenteren. Zal zeker weer komen. De 15 euro is een mooie waarde voor 24 uur.
Eenvoudig maar alles omdat douches toiletten alleen van een wastafel wassen. Douchestempel 1 euro, natuurcamping. Ga direct aan het water staan. Ok voor de doorvoer. Prijs 24 euro!
Zoals al beschreven met het oog op kosten. Cochem moet gezien worden als je daar een parkeerplaats krijgt. Ik zou voor de nacht iets anders zoeken.
Prijs 12 euro geen douche en geen toilet. Footprint met gazon dat is ok. Tegenover restaurant dan moet je daar het toilet gebruiken, daar betaal je je vergoeding. Ok voor een nacht.
Voor ons uit noodzaak 1 nacht voor 19 Euro van 17 uur tot de volgende dag 11 uur dan per uur 3 Euro tot verstikking. De mensen die daar werken zijn erg aardig en blij om te helpen, dat is het zo'n beetje.
De plaats is oké, sanitair een beetje oud worden, zou leuker kunnen zijn. Maar voor 14 euro inclusief belasting ok. Te voet in een ontspannen 10 minuten in de stad.
Goede camping die u kunt aanbevelen. Naar het strand of plug korter weg. Prijzen zoals overal hollala maar dat weet je. Sanitair helemaal schoon, kan ik aanbevelen.
Personeel Stel je voor dat het ongeveer 30 graden waar is, omdat hij me vraagt waar mijn shirt is en ik zou het moeten aantrekken en dan de vraag waar ik vandaan kom en ik vertelde hem uit Duitsland, hij schudde zijn hoofd en grijnsde stom. Eigendlich Ik dacht dat de tijden voorbij waren maar er zijn er nog steeds een paar. Maar draaglijk voor één nacht.
Een zeer mooie rustige plek zeer aan te bevelen prachtige plekken met water en elektriciteit. Naar het strand met de fiets comfortabel 15 minuten. OK voor een paar dagen.
Goede plek voor een bezoek aan Venetië. Douches oké. De 18 euro alleen contante betaling maar alles inbegrepen. Buskaartje verkrijgbaar bij de receptie, ok voor één nacht.
Zeer aangenaam en stil. Sanitair een beetje oud. Anders vriendelijk welkom voor een paar dagen oké. Broodjesservice behalve op zon- en feestdagen. Dus in grote lijnen oké.
Niet duur erg duur één nacht ongeveer 54 euro. Strand 20 minuten strakke mars. Plaatsen Corrosief. niet de moeite waard om erover te praten ....
Een geweldige plek aan de zee en strand voor hondenbezitters bepaald interresting. Sanitair ok, ik kan het aanbevelen. Restaurant en winkel voor ontbijt.
Voor zover alles is zoals beschreven maar de volgende dag verlaten als muggen zonder einde was het niet te verduren. jammer.
Om ok te blijven. oude wc tegen de straat anders niet. Voor een stadsbezoek. Water en ruimte kost niet.
Voor de doorvoer een geweldige plek met broodjesservice op de ochtend. Uitzicht op meer en bergen onbeschrijfelijk mooi en baden absoluut top. Sanitair oud maar ok voor één nacht, uitzicht gecompenseerd. Kan ik verder aanbevelen?
Na holla lalla oké voor één nacht. Alleen om te slapen of een stad te bezoeken.
Voor op doorreis een geweldige plek, mooie grote plaatsen met elektriciteit, een nacht met 2 personen 11,40 euro. Sanitair niet het nieuwste, maar het wordt 's ochtends en ‘s avonds schoongemaakt. Kan ik verder aanbevelen
Geweldige plek, het sanitair toilet en douchekop. Je zou vaak zoveel lof voor de stad moeten vinden, dat kan je aanbevelen.
Echt leuke plek, 12 euro voor deze heeft elektriciteitsdouches water riolering en scheikunde toilet.
Waren nu daar in mei en wat kun je zeggen hij is gesloten. Dus hij moet waarschijnlijk toch blijven.
Goede camping die u kunt aanbevelen, in het dorp is alles aanwezig. De plaatsen onderaan dus aan het water zijn het beste.
Geweldige plek, ongeacht waar je altijd naar het water kijkt. Toegang via Trogir soms smal maar haalbaar. Waren al de tweede keer omdat super goed is. Lopend naar Trogir 20min. Prachtige oude stad.
Super plek, sanitair super schoon en nieuw. Alles wat je nodig hebt, is daar. Dat kan alleen maar worden aanbevolen. Prijs is natuurlijk zo hollala.
Waren hier al drie keer. Super plek in alle seizoenen. Zeer goede visrestaurant. Sanitair zeer schoon met massage en sauna. Sylvester naar Zingst gelopen. Super mooi. Kan alleen maar aanraden.
Super plek, nu in het seizoen 18:50 Euro, staan aan de rand met uitzicht op het water. Winkels 5 min, toiletten en douches zijn ok. Kan ik aanbevelen.