@loes-en-jan
- 2015
September 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Rustige mooie ruime plekken. Sanitair was goed. Dorpje leuk voor wandeling
Goede plek aan het water, zeer zeker een aanrader! Winkels in de buurt, en vriendelijke ontvangst. plaats is nog niet ontdekt maar ik geloof als meerdere geweest zijn dan zal je nog wel eens voor een volle camperplaats kunnen komen te staan. wij zijn enthousiast voor de rust en komen hier zeker terug Jan en Loes
prima camperplaats, Helaas heeft campingcar park problemen met de wifi voorziening op de ccp waar wij overnachting hebben 3 plaatsen bezocht geen werkende wifi, bij navraag kon men geen oplossing geven. jammer voor diegene die rekenen op een werkende wifi. ccp connandre, blere en ccp on cognac geen wifi.
2023
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
Onverwachts op een zeer mooie, nieuwe goed verzorgde camperplaats gekomen. Deze is onbemand, aanmelden gaat makkelijk. Loes de eigenaar kwam langs. Zeer vriendelijk. Zeker een plaats om terug te komen.
Goede mix parkeerplaats bussen vol met toeristen uit verschillende landen en auto,s en campers dicht bij centrum. Luidruchtig door grote weg langs de parkeerplaats. We hebben daar ook overnacht en betaalde €20.
Schitterende plek. Eigenaar vriendelijk en gastvrij. Nieuw sanitair, gratis wasmachine en mooi uitzicht op het stuwmeer. Wij zijn er 3 nachten geweest en betaalde €15 per nacht. Wel zorgen dat je de camper gevuld hebt met eten en drinken. Heel klein winkeltje op 10 minuten fietsen van camping. Een goede plek om te suppen en met kano op het water te zijn.
Top plek, bereikbaar door onverharde weg. Meteen aan het water. Een plaatje Restaurant heel goed, vriendelijke bediening. Een plaats om zeker terug te komen
Geweldig, we zijn er weer. Dit is een plek waar we jaarlijks ff terug komen. Mooie ruime verzorgde camper plaats met alle voorzieningen. De eigenaren zijn super aardig en helpen bij al je vragen. Nu 2 dagen en op de terugweg komen we weer hier langs ♥️
Wij zijn op doorreis en kwamen deze plek tegen, stonden hier alleen. Mooie rustige plek, alles aanwezig m.u.v. douches maar dat hebben we zelf bij ons. Leuk restaurant dat overdag druk bezocht werd een uitstekende keuken met zeer betaalbare prijzen Wij komen hier graag terug. Honden niet gehoord wel gezien.
Wat een geweldig mooie plek direct aan zee. Vriendelijke ontvangst. Ruime staan plaatsen . wij stonden zonder stroom voor €9 Douches en toiletten aanwezig. Zo ook wasmachines Zijn hier 6 dagen gebleven. wij komen hier zeker terug. Jan en Loes