@lokkomotion
Ja, het is een gemengde parkeerplaats, maar we konden onze camper probleemloos parkeren. Heerlijk centraal gelegen. Pizzeria Gioia is een echte aanrader en ligt om de hoek. ...
Sitecode: 19180
Vlakke plekjes met uitzicht over de Olijfzee, plus een zwembad en aantrekkelijke toiletten, zijn uniek. En de gratis pendeldienst brengt je naar Delphi, waar het beste fotolicht perfect is. Een wandeling van 30 minuten of een taxiritje brengt je erheen.
Wat een prachtige plek. Helaas zijn we hier op maandag, dus is het gesloten. Maar een rustige nachtrust in een prachtige omgeving... wat wil je nog meer? En om de hoek in Hoorn is een hondenuitlaatgebied met zwemgedeelte.
Zeer mooie camping, gelegen aan het strand. Gratis bus naar Mainau, Reichenau en Konstanz. Geweldig personeel! Prijs vanaf 39 € plus toeristenbelasting. Campingrestaurant.
Op de foto is het niet te zien. Direct achter een lawaaiige scheepswerf en geen uitzicht op zee. Maar alles is aanwezig en schoon.
Adembenemende locatie!! We werden hartelijk ontvangen, alles wat we nodig hadden was aanwezig en het was heerlijk rustig. U hoeft zich geen zorgen te maken over de toegang, het terrein is vers geasfalteerd en er is weinig verkeer.
mooie CP behalve de kraaien. Geweldig overdekt zwembad naast de deur, leuk stadje met veel winkelmogelijkheden - waaronder twee herenkledingwinkels!! - en het Bootshaus, een geweldig restaurant direct aan de Haase. Alles voor 10 €, betaal met code...het is super eenvoudig. Daarvoor heb je een smartphone nodig, maar in principe zou je er in 2025 al een moeten hebben.
Plaats heeft mooie parkeerplaatsen, alles werkt, aanmelden is eenvoudig in 6 talen, loop de stad in via winkelcentrum Poligon - echt de moeite waard - nu een geweldige kerstmarkt!
Leuke plek Met 1a sanitair, niet altijd warm water. Geweldige locatie voor plaats en Dali, vriendelijk personeel Nadelen: Rechteringang is vrij smal. Het lagere veld ACSI heeft geen zicht en is erg smal. Alles is momenteel gesloten (zwembad, restaurant, markt) maar de prijs is hoog
Een kleine plaats met een leuke sfeer. Maar max.7m mogelijk. Het sanitair is oud en onverzorgd, geen dagelijkse schoonmaak. Bovendien is het strand onaantrekkelijk en wordt er momenteel aan gebouwd.
Let op... via de app betaal je alleen de prijs per minuut. Ze kent alleen Spaans, ik weet niet veel. Je kunt dus alleen van het veld af met een dagtarief van € 23,70
Aftrek alleen voor luchthavenlawaai - 1 ster. Anders perfecte locatie aan het strand met bar en restaurant. Hondvriendelijk. Veerboot naar Faro 300 m. Dus een echte aanrader! (nachtelijk rustig van 23.00 uur tot 06.00 uur)
Een prachtige kleine camping met uitzicht op de olijvenplantage. Gezellig samenzijn om 17.00 uur. Drankjes tegen kostprijs. 2 km naar de interessante plaats met een fort, koffiemuseum en Adega. Een echt pareltje.
Toegang via machine...geen app. in 6 talen. Volledig probleemloos! grote, lege omheinde ruimte, maar rustig.
Leuke, zij het dure, plek. In het laagseizoen is de toegang beperkt. Informatie over open restaurants is bijvoorbeeld heel algemeen. Sanitair en zwembad zeer goed. Geen welwillendheid bij vroegtijdig vertrek wegens ziekte. Ik heb geen gedeeltelijke terugbetaling ontvangen van het vooraf online gereserveerde en betaalde parkeertarief. Dat komt waarschijnlijk overeen met hun algemene voorwaarden, maar niet met mijn rechtvaardigheidsgevoel.
Ja, we zouden zeker terugkomen. Alles was geweldig!
Er is een steraftrek vanwege de nabijheid van de snelweg. Anders een leuke plek die alles heeft. Prijs €20 per dag. De shuttleservice van en naar Taormina is top! Giovanni was in Duitsland toen hij jong was, erg aardige man.
Sitecode: 72078
Schone plek met goed sanitair. Baas woont naast de deur. Leuke korte wandeling naar de zee, mooie wandeling naar de stad
prachtige plek .... gewoon een oase. Alles is aanwezig wat je nodig hebt, ook broodjes in de ochtend.
Ik heb nog nooit zo'n pitch meegemaakt! Een ongeëvenaarde vrijgevigheid gecombineerd met een bereidheid om te helpen, wat een onvergelijkbare vrouw. De faciliteiten zijn compleet, zelfs de wasmachine is gratis. U kunt elders ook een goedkoop restaurant vinden, zelden zo goed! Maar een gratis ontbijtbuffet van het beste voor iedereen....?? Ik heb het nog niet meegemaakt. Brengt mensen samen, echt geweldig! Dankjewel Colette!!
De beste in de stad. Georganiseerd, eerlijk+ alles wat je nodig hebt. 10 Minuten naar het palacio real.
mooie, rustige plek direct naast de Hamme inclusief de sluis. Sympathieke operator met een restaurant
Heerlijke terrasruimte met veel schaduw en uitzicht op zee. 102 stappen naar een geweldig strand met bar en restaurant. Met zwembad, bar, pizzeria en winkeltje. Max 30 dames tot 6m. Goede service, goed coronaconcept. van te voren boeken
Geweldige rustige plek, goedkoop en goed. Alleen niets voor Concorde en Co. Naturnah met geweldige eetstalletjes.
Grote onverharde parkeerplaats, rustig in de buurt van het strand, surfers welkom
Plaats direct aan de haven. Kleine plaats met badplaats en groot natuurreservaat. "Wilde" paarden en schapen, naar een geweldig uitzicht op de archipel, ga daar heen, veerboten zijn gratis
4 brede plaatsen voor Womos tot 8m. Direct aan de schilderachtige jachthaven gelegen. restaurant beschikbaar. Baden vanaf de steiger
Mooie plaats zonder verkaveling in de jachthaven Alles aanwezig. Klein heerlijk café-restaurant. Prachtig wandelpad naar het noorden naar uitkijkpunt. Goedkope busverbinding naar Göteborg! !!!
Parkeren bij de haven onder bomen. Dichtbij treinstation. Zwembad en sauna (4 € per persoon) naast de deur.
Geweldige plek met uitzicht op kanaal en sluizen vanaf de eerste rij. Douche, wc langs het kanaal! klein café tot 18:00 uur
Parkeren centraal voor bezoekers van Smögen. Gelegen tussen rotsen. WC 100 meter. Of campers toegestaan zijn, was niet duidelijk. Betaling alleen digitaal, als het werkt. Prachtig zwemgebied in de buurt en bijna directe toegang tot de promenade.
Geweldige plek in het commerciële gebied. Niets leuks. Centraal gelegen.
Mooie grote plaats, als je niet naar voren rijdt op het veld, maar op het plein zelf. Geen wandelpad naar de plaats. Naar de zee over de rotsen, gemarkeerd pad.
De plaats heeft niets, behalve uitzicht op archipel, als je geluk hebt. 15 minuten lopen naar de veerboot. Maar Matstrand is een must! Mooie oude huizen, veel leven, goede restaurants en badplaatsen, fortbezoek noodzakelijk.
geweldige locatie, in het vroege seizoen brede plaatsen. ijssalon, minigolf, bakker en restaurants. direct bij het fort in de haven. Veerboten ernaast gelegen. We zijn spontaan gebleven.
Geweldige plek, zeer rustig, strand en jachthaven voor de deur. Je kunt goed lopen
Mooie plek aan het strand. In het seizoen visrokerij en meer. Eind mei vonden we het erg stil, prachtige plek aan de haven. Leuke plek om te overnachten, aangrenzend lang zandstrand en hondenstrand, zwemplaatsen en 3 restaurants beschikbaar. Sanitaire ruimtes modern en schoon, we waren twee keer hier.