@lokkomotion
Mei 2026
Een zeer goed onderhouden faciliteit met schone sanitaire voorzieningen en een vriendelijke boer! De groene viltmatten zijn erg comfortabel om op te staan. Heel gemakkelijk schoon te houden.
Een heerlijke kleine camping met diverse zitjes, zeer goed onderhouden en sfeervol. Omgeven door bomen... in de lente vol met zingende vogels, gewoonweg prachtig. Bovendien is er een visvijver en een jeu de boulesbaan, een kleine jachthaven en een vriendelijke receptie... wat wil je nog meer?!
Prachtige, verharde staanplaatsen met een groene strook aan de zijkant, omgeven door hagen. Café, winkel en zwembad direct ernaast. Plus alle voorzieningen van een grote camping... alles is perfect.
Een parkeerplaats van grind zonder groen en dus zonder schaduw. Geen bebouwing of iets aantrekkelijks. We reden verder.
Ja, het is een gemengde parkeerplaats, maar we konden onze camper probleemloos parkeren. Heerlijk centraal gelegen. Pizzeria Gioia is een echte aanrader en ligt om de hoek. ...
Sitecode: 19180
Vlakke plekjes met uitzicht over de Olijfzee, plus een zwembad en aantrekkelijke toiletten, zijn uniek. En de gratis pendeldienst brengt je naar Delphi, waar het beste fotolicht perfect is. Een wandeling van 30 minuten of een taxiritje brengt je erheen.
Wat een prachtige plek. Helaas zijn we hier op maandag, dus is het gesloten. Maar een rustige nachtrust in een prachtige omgeving... wat wil je nog meer? En om de hoek in Hoorn is een hondenuitlaatgebied met zwemgedeelte.
Zeer mooie camping, gelegen aan het strand. Gratis bus naar Mainau, Reichenau en Konstanz. Geweldig personeel! Prijs vanaf 39 € plus toeristenbelasting. Campingrestaurant.
Op de foto is het niet te zien. Direct achter een lawaaiige scheepswerf en geen uitzicht op zee. Maar alles is aanwezig en schoon.
Adembenemende locatie!! We werden hartelijk ontvangen, alles wat we nodig hadden was aanwezig en het was heerlijk rustig. U hoeft zich geen zorgen te maken over de toegang, het terrein is vers geasfalteerd en er is weinig verkeer.