@loop
Sitecode: 72006
mooi verzorgde camping. schoon sanitair. Wel duur we betaalde met z'n 2en 148 euro voor 3 nachten en dan waren de douches nog niet eens gratis
de camping is wel open. het toiletgebouw is wel wat gedateerd. verder een prima camping aan de rijn met een gezellige biergarten.
stroom is niet gratis. Maar een toilet beschikbaar en gaan douches. Wel een goede plek om Vejle te bezoeken
Mooo uitzicht op het fjord. leuk plaatsje in te bezoeken. Vriendelijke ontvangst. Met de veerboot is het goed te doen om Kiel te bezoeken.
we hebben met 2 personen en1 kind 70 euro per nacht betaald. Veel teveel voor de voorzieningen die ze hier hebben. Het is een vrij eenvoudige camping.
prima ruime plek. toiletten schoon en netjes. met de bus het centrum goed bereikbaar en een mooi park gelegen naast de camping
Rustige camping. Nette toiletten maar beperkt aantal. Douchen 1 euro en voor 1 nacht betaalde we 44 euro wat veel te veel is voor wat ze bieden. Op de fiets goed te doen naar Killarney
prima ontvangst en goede uitleg wat er zoal in de omgeving te doen is. Goede en schone voorzieningen. Mooie omgeving
hele mooie camperplaats vlak bij het centrum en het slot.
Sitecode: 20678
Fijne camping mooi sanitair en zeer vriendelijk ontvangst
mooie locatie ki
We betaalden 37.50 wat een veel te hoge prijs was. Kleine plek we stonden dicht op elkaar een moesten flink steken om op onze plek te komen. Hoezo comfort plek. De toiletten zijn buiten wat in de wintermaanden net prettig is
prima camping alleen werd ons verteld dat er nog maar een comfort plek was en we €32 moesten betalen. Achteraf was er nog genoeg plek wees dus eerlijk.
mooie plek maar 26 euro per nacht is wel duur voor wat je krijgt
Prima plaats om Hamburg te bezoeken. In het weekend betaal je 19,50. Er zijn geen voorzieningen zoals wel aangegeven op de site
Prima locatie met een mooi uitzicht in een mooie omgeven. Met NKC kaart kost het maar 13.50
Prima camperplaats. Rustig en in een mooie omgeving. Het sanitair ziet er goed uit en is net vernieuwd.
Prima plek dicht bij het centrum, niet duur want het is ook de parkeerplaats voor het Dolfinarium. Rustige plek s'nachts geen last van verkeer.
Wij wilden hier gaan staan maar voelde ons hier niet echt veilig, er was veel hangjeugd dus hebben we een andere plek opgezocht.
Het is gewoon een parkeerplek, heel krap. Moeilijk in te parkeren. Je mag het dus eigenlijk geen camper plek noemen.