@lotje1999
Lid van Campercontact sinds 2026
heerlijke plek en prachtige omgeving! wel jammer dat er veel mede camperaars hun honden uit laten op het terrein zelf en naast mijn ontbijttafel laten poepen. hier mogen de eigenaren beter op toekijken wat ons betreft.
Totaal niet zoals de foto’s! slecht onderhouden terrein. Santitair is zwaar verouderd, dat is opzich niet erg maar het is ook smerig. Geen warm water bij de afwas en douches zijn niet warm. Ligt langs een drukke weg en dat hoor je behoorlijk op het terrein.
Fantastische camper plaats! prachtig uitzicht en super vriendelijke medewerkers! we hadden problemen met ons dakluik en de camping eigenaar heeft ons super goed geholpen.
Top camping! 15 euro. achteraan de camping is het zeer rustig en je kunt altijd wel een plekje vinden met zon. toiletgebouwen zijn zeer schoon. er is van af de camping een fietspad aangelegd tot in het centrum. Zeker een aanrader!
Sitecode: 20102
momenteel is deze plek gratis. Het is een mooie plek naast het water. je kunt er ook leuk wandelen over goed aangelegde wandel/fietspaden. het station voor lozen afvalwater en bijvullen watertank is buiten werking.