@lotje69

2020

Een locatie beoordeeldโ€”5 maanden geleden

wat een TOP LOCATIE ๐Ÿ˜˜ en wat een gastvrijheid ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป zulke eigenaars verdienen โญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธwij komen ZEKER nog terug ๐Ÿคญ

Een locatie beoordeeldโ€”9 maanden geleden

wat een leuke ontvangst daar ๐Ÿ‘๐Ÿปzeer kort op het centrum en eigenlijk helemaal GEEN opmerkingen daar ๐Ÿ‘๐Ÿปjullie verdienen zeker de sterren ๐Ÿ‘๐Ÿป

Een locatie beoordeeldโ€”10 maanden geleden

op de Camperplaats geweest van Zaterdag op zondag ๐Ÿคญ maar de aanpassingen zijn TOP en rustiger geworden. jammer van de Brasserie ๐Ÿ˜ maar ze zijn er mee bezig hebben we vernomen ๐Ÿ˜‹. mooi sanitair en alle voorzieningen die je maar kan denken ๐Ÿ˜‹.

Een locatie beoordeeldโ€”11 maanden geleden

het is hier zoals thuis komen op de deze Camperplaats ๐Ÿคญ netjes onderhouden en proper sanitair en zeer vriendelijke uitbaters ๐Ÿ‘๐Ÿปdikke chapeau om dit zo voor ons te doen en het ons zo comfortabel mogelijk te maken !

Een locatie beoordeeldโ€”meer dan 1 jaar geleden

jammer dat we maar 5 sterren kunnen geven MAAR jullie zijn er 10 waardig ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป een TOP camperplaats SUPER VRIENDELIJKE UITBATERS en het personeel in de brasserie gewoonweg SUPER !!!!

Een locatie beoordeeldโ€”meer dan 1 jaar geleden

jammer dat er maar 5 sterren kunnen gegeven worden ๐Ÿคญmaar jullie verdienen er 10๐Ÿ‘๐Ÿป vriendelijk ontvangen ๐Ÿ‘๐Ÿปsanitair ๐Ÿ‘๐Ÿปdouches ๐Ÿ‘๐Ÿป0.50 cent , graag gegeven als alles kraaknet is ๐Ÿ‘๐Ÿป. zeer mooie plaatsen met een mooi uitzicht erbij !

Een locatie beoordeeldโ€”meer dan 1 jaar geleden

weeral een leuk weekend achter de rug๐Ÿ˜‰het voelt ECHT als thuiskomen bij jullie . plaatsen ruim genoeg en altijd netjes , sanitair ook altijd top . een plaats waar je echt tot RUST komt en je kan genieten !

Een locatie beoordeeldโ€”meer dan 1 jaar geleden

super mooie camperplaats ๐Ÿ‘๐Ÿปvoor een goede nachtrust is dit de juiste plaats ! vriendelijke uitbaters ๐Ÿ‘Œ๐Ÿปen winkel (spar) en bakker op wandelafstand ๐Ÿ˜ฌ. jammer genoeg door corona is het centrum nog 1/3 overeind gebleven ๐Ÿ˜ฑmaar het hoognodige is er nog wel !

Een locatie beoordeeldโ€”bijna 2 jaar geleden

voor ons de 1ฤ— keer daar maar zeker niet de laatste ๐Ÿ‘๐Ÿป . mooi sanitair en super vriendelijke ontvangst ! jullie staan zeker voor ons in de top 3 .

Een locatie beoordeeldโ€”meer dan 2 jaar geleden

een TOP locatie ! Vriendelijke ontvangst en alles wat je nodig hebt is er ! het GLOW evenement in het authentieke centrum was gewoon TOP !

Een locatie beoordeeldโ€”meer dan 2 jaar geleden

wat een SUPER ontvangst op de Meidoorn ๐Ÿ‘Œ๐Ÿปleuke plaats en alles netjes ๐Ÿ‘Œ๐Ÿปhet sanitair is goed ๐Ÿ‘๐Ÿป. zeer rustige plaats DUS tijdens de nacht gewoon perfect ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป. winkelcentrum op 10min stappen en voor de dames HEMEL TE RIJK . kort en bondig ๐Ÿ˜ฌeen TOP LOCATIE!

Een locatie beoordeeldโ€”meer dan 2 jaar geleden

super mooie locatie ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป rustig gelegen ! nachtrust is echt 100% nachtrust , de ontvangst door havenmeester Eric en Theo zijn super ๐Ÿ‘๐Ÿปmet de nodige informatie ! het sanitair is TOP , niet dat je dit echt nodig hebt MAAR TOP . de Brasserie is gewoon TOP , super vriendelijke eigenaars en super lekker eten .

Een locatie beoordeeldโ€”meer dan 2 jaar geleden

super ontvangen door de eigenaar ๐Ÿ‘Œ๐Ÿปmooie plek om te staan ! Dit is echt een plekje waar je tot rust komt ๐Ÿฅฐwij hebben ZEKER genoten van het weekend , gewoonweg SUPER plaats .

Een locatie beoordeeldโ€”bijna 3 jaar geleden

zeer mooie locatie ๐Ÿ‘๐Ÿป vriendelijke ontvangst , niks op te merken de plaatsen๐Ÿ‘๐Ÿปsanitair ๐Ÿ‘๐Ÿป het is gewoonweg en TOP camperplaats en op de kop toe ๐Ÿ˜ฑ een TOP BRASSERIE met super lekker eten ๐Ÿ˜‹

Een locatie beoordeeldโ€”meer dan 3 jaar geleden

mooie camperplaats , rustige plek om te slapen en verzorgd sanitair aanwezig ๐Ÿ‘๐Ÿปzeker eens bezoek waardige plaats en zeker langs gaan in bij gelegen ijssalon en het brasserie ๐Ÿ‘๐Ÿป

Een locatie beoordeeldโ€”meer dan 3 jaar geleden

mooi camperplaats enkel plaatsje 206 waar wij gestaan hebben , het kleinste plaatsje op het park๐Ÿ˜ฑvergelijkbaar met de andere plaatsen . gelukkig zijn wij maar met 2 ๐Ÿ˜ฌ . Zeker een aanrader om dit te bezoeken , 9/10 voor het sanitair 10/10 voor de vriendelijke ontvangst en receptioniste ๐Ÿ‘๐Ÿป

Een locatie beoordeeldโ€”bijna 4 jaar geleden

deze Camperplaats krijgt van ons 9.5/10 vriendelijke ontvangst door Bert ๐Ÿ‘๐Ÿปen een mooie plek op de nieuwe camperplaatsen ! echt TOP werk verzet BERT ! Mooi sanitair en voor zeker niet te vergeten de BISTRO waar je echt verwend wordt , dikke Chapeau aan het volledige team !

Een locatie beoordeeldโ€”bijna 4 jaar geleden

zeer vriendelijke ontvangst bij aankomst ! correcte prijzen , mooi sanitair-douche 1โ‚ฌ echt een aanrader om te bezoeken !