@louisealix
- Chausson Welcome 610
- 2015
- Ford
Juli 2026
Wat een heerlijke kleine camping. Ontspannen, schoon. Mooi dorpje met een kruidenierswinkel en bakkerij. Leuk park en bos voor honden. Rivier om in te zwemmen (ook voor honden). Restaurant, bar en zwembad, en genoeg schaduw indien nodig. Ideaal! Omdat ik jarenlang een camping in het zuiden heb beheerd, weet ik wat werk en plezier het kan zijn en ik wens de nieuwe eigenaren veel plezier!
Rustige en ontspannen camping. Geen lawaaierige "animatie" en jonge kinderen gaan vroeg naar bed 😜. De faciliteiten zijn erg schoon. De wasmachines schijnen ook gratis te gebruiken te zijn. Er is zelfs een klein gedeelte voor honden. Honden zijn niet toegestaan op het strand, maar direct rechts van het strand is er toegang tot het water en schaduw. Recht tegenover de camping is er toegang tot een kleine steiger. Er zijn veel bomen op de camping die schaduw bieden. Het meer/de rivier is erg populair om te vissen.
Ontspannen sfeer. Vriendelijk personeel. Schoon toiletgebouw. Loop over de duinen naar een groot, schoon strand waar honden zijn toegestaan. Brood bestellen bij de receptie. Gemakkelijk naar Cucq te lopen, maar er is niet veel te zien behalve de grote markt op woensdag en zondag. Absoluut een aanrader als je in de buurt bent.
Heerlijke, rustige camping. Alle voorzieningen aanwezig (spic en span!). Warme douche voor 50 cent - genoeg tijd om je haar te wassen etc. Een paar schaduwrijke plekjes. We zaten direct aan de rivier met een prachtig uitzicht. Er is geen echte plek om met honden te wandelen, maar er is een omheind gebied waar ze in de rivier kunnen afkoelen. Ideale plek om een paar dagen te ontspannen.
verbazingwekkend rustig (waar zijn de vakantiegangers?). Super vriendelijke mensen (ook in lokale dorp). Rivier waar de honden ook in mochten. Gewoon een aanrader.
heerlijke rustige ontspannende plek. veel schaduwrijke wandelingen. Een zwemmeer: ze mogen niet op het strand, maar kunnen wel in de beek bij het restaurant of aan de andere kant van het meer. Let op: alleen contante betaling! zou 5 sterren zijn, maar geen faciliteiten voor grijs enz. ter plaatse
2023
Perfect. bord zegt 4 campers, maar er waren er ongeveer 11 tegen de ochtend en er was nog ruimte voor de lokale bevolking om te parkeren. Kristalhelder meer om in te zwemmen (honden welkom). Iedereen houdt het netjes - doe alsjeblieft hetzelfde 😀
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 3 jaar geleden

geweldige plek maar niet toegestaan tussen 21u en 6u. Op straat overnachten kan wel maar niet op parkeerplek.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 3 jaar geleden