• Camperlocaties

Partners
Ja
1977

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Was eind april begin mei '24 nog gesloten vanwege reparatiewerkzaamheden. Informatie via whatsapp gevraagd en snelle vriendelijke reactie terug ontvangen.

Een locatie beoordeeld—bijna 6 jaar geleden

Prima plek met alle voorzieningen. We betaalden €25 voor 2 personen en camper, stroom zit bij de prijs in. Toiletten waren open, douchen kost €1 voor 4 minuten. De eigenaresse kwam rond 08.30 uur. Verkoopt dan ook wat broodjes, (verse)koffie, Nutella en jam. Naast de camperplek is een gaststätte waar je echt heerlijk kunt eten en een biertje of anders drinken. prachtige fiets omgeving.

Een locatie beoordeeld—bijna 6 jaar geleden

Volgens de website is deze Camperplaats niet voor campers noch caravans??? https://www.werratalsee-naturcamp-meinhard.de/index.php/13-beitraege-startseite/11-herzlich-willkommen.html

Een locatie beoordeeld—bijna 6 jaar geleden

Nog nooit zo gastvrij onthaald! Toevallig onderweg tegengekomen, wat een leuke plaats om te staan. prima onderhouden en alles incl. stroom voor €9, 00. Nog geen WiFi glasvezel maar alles is klaar, men wacht op de laatste aansluiting. Vanaf de camperplaats lopen diverse prachtige fietspaden w.o. het 'Duits lijntje'. in het dorp zijn diverse winkels en restaurantjes en een Netto supermarkt.

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Vriendelijke ontvangst, kregen een vreselijke plek. Volop in de zon met dik 36 graden. Terwijl er ruim voldoende schaduwplekken waren! De schaduwplekken waren voor langkampeerders, maar die moesten nog komen. Eens maar nooit meer!

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Wat een mooie plek. Zo’n vriendelijke ontvangst hebben we niet vaak meegemaakt. Leuke kleinschalige camping met klein zwembadje. Supermarkt, restaurant en geldautomaat op ca 600 meter afstand. Wat een verademing na alle drukte aan het meer van Bohinj en Bled. Sanitair is keurig; douches (wel wat klein en voor de cabine uitkleden) maar zo schoon! Deze onthouden we zeker!

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Vroeg aankomen, parkeren, plek uitzoeken en iemand daar laten staan om bezet te houden. Ontzettend druk al in voorseizoen. Geen plaats meer aan het water helaas, maar op 2e rij is ook prima. Mooi uitzicht over het meer tegen de bergen. Het lijkt wel Noorwegen hier! Heel vriendelijk ontvangen bij de receptie. Winkels ca 4 km terug. Op loopafstand van Vogel en de waterval.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

De camperplaats op zich is niet zo bijzonder. Het was lekker rustig. Wel mooie wandel- en fietspaden in de omgeving. Voldoende supermarkten en het leuke centrum zijn op loopafstand. Leuk weekend vertoefd in Goch!

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Leuke plek dichtbij restaurants en het stadje met leuke winkels. Ook kun je er mooi fietsen. Lidl en Aldi op fietsafstand. Bij het zweefvliegveld kun je heerlijk eten!

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

Prima camping, lekker compact met alles voorhanden. Sanitair is super schoon. Vriendelijke ontvangst en behulpzaam echtpaar. Mooi meertje om te zwemmen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Mooi gelegen camping, werden vriendelijk (tijdens siësta) ontvangen. Prachtig, schoon en ruim voldoende sanitair. Hebben in het restaurant gegeten, was prima. Ook de winkel was nog open, weliswaar met beperkt assortiment maar dat is niet zo gek als je binnen een paar dagen dicht gaat voor de winter. We waren er in oktober 2016.

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Simpele maar prima camping voor een nacht. Stonden er van 12 op 13 oktober 2016. Aardige eigenaar, we zijn vriendelijk geholpen.

Een locatie beoordeeld—bijna 10 jaar geleden

Zag er zo ongezellig uit dat we besloten door te rijden.

Een locatie beoordeeld—bijna 10 jaar geleden

Wij waren zeer tevreden; super vriendelijke medewerkers, heel schoon sanitair en constant wat te zien. Oké, overdag komt er redelijk wat verkeer langs maar het uitzicht en omgeving PRACHTIG! Osor is een heel leuk plaatsje waar je lekker ijs kunt kopen, je boodschappen kunt doen en div. restaurantjes zijn. Ook leuk om mee te maken hoe de brug Cres - Losinj 2x daags bediend wordt.

Een locatie beoordeeld—meer dan 10 jaar geleden

Prachtige plek, centraal gelegen mbt boodschappen, Globus, Lidl, Aldi en veel meer zaken in de omgeving. Prachtig fietspad langs de moezel. Wij hadden het geluk dat we nog prachtig weer hadden in november. We betaalden €7 per nacht en stroom €1 per 2 kWh.