@love2movelisa
- 2025
- Giottiline Illusion i780
- 2011
Vette plek! Mooi uitzicht over de bergen! Wij zijn hier 3nachtjes gebleven om uit te rusten! Je kunt gebruik maken van het zwembad, er is zelfs een sauna en een hottub waar je gebruik van kan maken! William&Christal zijn super aardig en gastvrij! Je voelt je thuis met een bar waar je ook wat drankjes kunt aanschaffen! Helemaal top! De honden zijn ook mega gezellig! Wij komen zeker weer terug
Sitecode: 161997
Deze plek is een oase van rust! Bij aankomst krijg je al meteen een relaxed gevoel! Je krijgt een rondleiding en je voelt je meteen thuis! Het is heerlijk rustig hier, je kunt hier echt tot rust komen! Jorg en Lisa zijn super lief en gastvrij! Je kunt heerlijk buiten douchen onder de avocado douche bij zwembad! En ook het sanitair is top en super
super mooie camperplaats met heerlijke douche en super schoon sanitair! de plek geeft een mooi uitzicht over de kust en de zee en de ondergaande zon! eigenaar en personeel zijn super welkomend hartelijk en aardig en vertellen je alles bij aankomst over deze mooie plek! op loopafstand van het strand en de supermarkt! hebben hier ook lekker alle wasjes gedraaid top!
locatie is werkelijk top! je zit precies in het midden van de 2 bezienswaardigheden het stadje en het strand! wij zijn 1 dagje vanaf hier met de uber binnen 5 min naar het stadje Aveiro gebracht en de volgende dag binnen 5 min naar het strand Nova gereden! camping sanitair is erg gedateerd maar het ontvangt was in goed Engels en heel hartelijk door de eigenaresse! vanwege de goed gelegen plek en hartelijkheid toch 4 sterren!
top plek direct aan het strand! wij verbleven hier 3 nachten omdat we ook een bootje hier hebben gehuurd! was top! schoon en nieuw sanitair! heerlijke douche! hartelijk en relaxed welkom! Engels spreken ze bijna niet maar is alsnog helemaal goed gekomen!
Sitecode: 19377
camping in bosrijke omgeving aan zee met aan de overkant Spanje! prima en hartelijk ontvangst bij de receptie! spreken goed Engels! mochten zelf een plekje uitzoeken! sanitair wat verouderd en simpel maar wel schoon. wij verbleven hier 1 nachtje
simpele camping maar prachtige middle of nowhere omgeving! sanitair was oké wel verouderd! eigenaar is aardig spreekt lastig Engels maar doet wel zijn best om je te helpen en is hartelijk en relaxed!
heerlijke camping in een prachtige omgeving aan een rivier! super verzorgd. heerlijk warme regendouche gehad! personeel aardig! heerlijk zitten borrelen en gegeten bij het restaurant wat simpel was maar wel lekker!
wat een top camper plek! vanaf hier loop je zo het stadje Potes in wat super pittoresk is daarnaast kun je van deze plek een Hike maken de berg op richting het klooster en zit je binnen 25 min bij Fuente de! het sanitair was en bleef super schoon! douche was heerlijk warm en werkte perfect met een euro. we zijn uiteindelijk 2 nachten gebleven helaas was hij vol nadat we eigenlijk nog een nachtje wilde blijven na bezoek aan de Fuente de!
vriendelijk personeel, sanitair was oké maar heel veel vaste kampeer plekken hier. voor een nachtje was het oké helaas slecht weer dus niet aan het wel prachtige strand kunnen liggen.
prima camping voor een nachtje! dichtbij het prachtige dorpje en sanitair was schoon! plekken waren wat aan de kleine kant maar prima! personeel ook aardig!
heerlijke camping aan het strand waar wij 3 dagen verbleven! ik moet zeggen dat het een fijn verblijf was omdat het zo rustig is! daardoor is de camping heerlijk rustig en het sanitair mega schoon! maar moet er niet aan denken om hier met hoog seizoen te zitten want dan zijn de plekjes vrij krap op elkaar! vanaf de camping kun je binnen 30 min wandelen naar het haven stadje super romantisch! zeker een aanrader voor het na seizoen!
prima doorreis camping! prachtige bosrijke omgeving en wakker worden met fluitende vogels! sanitair is simpel maar schoon. camping bevind zich in een prachtige omgeving best ver van de snelweg maar wel een prachtige route ernaartoe! personeel super aardig en heel relaxed 😌
prima doorreis camping! mensen van de receptie waren super vriendelijk! 2 uur voor aankomst gebeld of er nog een plekje was en we waren welkom! grote plek met stroom. ‘‘s avonds nog even een wandeling langs de moezel gedaan waar deze camping direct aan grenst! sanitair is simpel maar was schoon.
Echt een top camping! we hadden met onze camper een comfort plek met water en electriciteit bij de plek! daarnaast echt een super net toilet gebouw met rainshower in de douche echt super luxe! prachtige locatie ook met uitzicht over de glooiende heuvels 🙏🏼 wij komen zeker terug!
heerlijk rustige, schone en fijne camping met schoon sanitair en met een fijn welkom door de eigenaar! kwamen last minute met twee campers langs en was nog plek naast elkaar! hadden uiteindelijk een eigen veldje voor ons alleen! zeker aanrader!