@lovemydog
- 2008
- Renault
September 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Wat een pareltje is dit zeg, alles schoon keurig verzorgd (niet het nieuwste van het nieuwste sanitair) maar super netjes en schoon. Heerlijke ontvangst met een rondleiding, Gemert is om de hoek wat ook een super gezellig dorp is met alles wat je maar kunt wensen. Het bos wat tegen de camping aan ligt is in één woord geweldig voor een wandeling met de hond. Deze plaats gaat bij ons op het lijstje “favoriete plekken” eigenaren heel erg bedankt.
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Sitecode: 101923
Niet echt een camping te noemen toch? ff serieus, de Alpaca’s zijn leuk maar verder is het niet veel bijzonders vinden wij.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Top plek en even de snelweg af en hopla je bent er, de eigenaren waren zelf met vakantie maar de tijdelijke beheerders waren echt super vervangers hoor wat een lieve en aardige mensen waren dat. Prima sanitair en super schoon, ruime plaatsen en prima wifi verbinding hoor. Vier sterren omdat ik niet snel vijf sterren geef haha. Wij komen zeker nog eens terug.
Juli 2026
Wat een mooie lokatie is dit, heerlijk bos naast de camperplaats, stil, goede wifi, prima sanitair, hartelijke ontvangst echt een aanrader, eetgelegenheid in de buurt ect.ect. (Goed bedoelde tips) bordje aan de straat met over 100mtr recht is de camperplaats, en wat (sfeer) verlichting op de camperplaats zelf want ‘s nachts is het er best wel donker als je naar het toilet moet…. Doe ermee wat jullie willen natuurlijk. Wij komen zeker terug.
Mei 2026
Even denken….. kan ik iets negatiefs bedenken??? nee helemaal niks behalve dat ik er graag meer sterren voor zou willen geven voor deze camperplaats. In één woord fantastisch en overal is aan gedacht tijdens ons verblijf tijdens Pinksteren, lekker eten, mooi sanitair, persoonlijke aandacht, ruime plaatsen TOP TOP TOP!!!
April 2026
Lekkere rustige cp met keurige voorzieningen, dicht bij het dorp (7min) op de fiets, gezellige Brabantse sfeer voor zowel het dorp als de cp. zeer betrokken en gezellige eigenaar die alles in het werk stelt om je het naar de zin te maken, bij ons is dat zeker gelukt en komen zeker nog wel eens terug hoor.
Maart 2026
Prima plek voor een tussenstop, sanitair is matig maar ach het was heerlijk warm water en onbeperkt douche maakt veel goed. s’nachts heerlijk rustig, ruime plaatsen en alles is middels bordjes ect. duidelijk aangegeven.