@lubeko
- 2012
Leuke plek, gezellige lounge met diverse drankjes, bijvoorbeeld bier €1,50, glas wijn €2,00. Zelfbediening, betalen op basis van vertrouwen, geen aankoopverplichting. Perfect voor de koudere maanden, zeker als je met een groep bent. We hebben de douche en het toilet niet geprobeerd. Aldi en andere supermarkten in de buurt. Vriendelijke eigenaar, diverse handgemaakte souvenirs verkrijgbaar. Ik kan veel van wat eerdere recensenten hebben gezegd bevestigen. Bierpumpe is een geweldig restaurant in Issum, op 3 km afstand.
Beter dan dit wordt het niet: een eersteklas sauna, en vanaf 18.00 uur kun je naakt zwemmen in het binnenzwembad, direct naast de sauna. Mango, maar dat is een persoonlijke voorkeur, dus toch 5 sterren. De sauna gaat pas om 14.30 uur open en sluit om 22.00 uur. De staanplaatsen hebben geen gras, alleen fijn grind, wat ideaal is voor caravans, want die beschadigen het gras toch altijd met hun luifels. Campers geven de voorkeur aan gras, omdat ze geen luifels hebben. We komen zeker terug.
Geweldige gratis rioolwaterzuiveringsinstallatie (STP) Gebruik en afvalverwerking + elektriciteit zijn beschikbaar. Stadscentrum max. 10 min. Twee brouwerijen en het Würth Museum, onder andere, gratis toegang. Momenteel een driedimensionale tentoonstelling tot 26 februari. Absoluut een bezoek waard. Bezoek de middeleeuwse oude stad
Parkeren vlakbij het centrum, ongeveer 10 minuten lopen. Grote campers langer dan 8 meter zullen het moeilijk hebben om een plekje te vinden, dus je kunt beter naar P5 gaan, de andere parkeerplaats. Maar zelfs daar zijn er maar een paar parkeerplaatsen langer dan 8 meter. Geweldige stad, geweldige restaurants, Weibsbräu, een must-see voor bierliefhebbers. Er zijn ook nog twee andere brouwerijen. De nachtwakerrondleiding om 21.00 uur is een aanrader. Elke dag in het seizoen. De pubs hebben nog steeds redelijke prijzen. Bier, een halve pint, voor €4, veel maaltijden onder de €20.
Sitecode: 20205
Geweldige camping. Vriendelijk personeel en spreekt uitstekend Duits. Gloednieuwe douches en toiletten. 4 minuten naar bus 162 naar Praag, 10 minuten naar de tramhalte en 20 minuten naar het stadscentrum. Helaas was het restaurant op de camping al gesloten. Met ACSI € 23 + belasting € 4 Voldoende staanplaatsen. Het kan echter krap zijn voor voertuigen langer dan 10 meter. Maar het is zeker mogelijk, en de toegang is in ieder geval ruim.
Top STP ongeveer € 23 inclusief belasting. Vergeet niet je caravanplek te verlaten. Douche, toilet en afvoer zijn allemaal perfect. De plaatsen zijn wat schuin, wiggen en assteunen zijn noodzakelijk. Elektriciteit is duur in heel Tsjechië. Het restaurant is erg goed, ze serveren hun eigen tapbier. Het is ongeveer 20 minuten met de trein naar Pilsen. De Pilsner Urquell-brouwerij is een bezoek waard. Salzmann is een geweldige, rustieke pub, een van de oudste in Pilsen. Vlakbij het Brouwerijmuseum, en de pub in het museum is ook erg goed.
Prachtige STP, wilde er maar één dag blijven, maar het werden er uiteindelijk vier. De camping is volledig gratis, alleen de elektriciteit kost geld, maar dat hadden we niet nodig. Water en afvoer zijn inbegrepen. Alles wat je nodig hebt is in de buurt: een bakker, slager en restaurants. De Bulamar Sauna Wellness ligt op ongeveer 3 km afstand. De Bürstenbinder in Kallmünz, op ongeveer 10 km afstand, heeft heerlijk bier, een kleine brouwerij en heerlijk eten. Fietsen is hier een must; er zijn prachtige paden langs de Naarb.
De camping is oké, de plaatsen zijn wat klein, maar het is maar één kampeerplek. Elektriciteit kost 50 cent per kW. Er zijn openbare toiletten direct naast de kampeerplek. Geen afvalverwerking of benodigdheden. Er is ook geen afval, behalve kleine prullenbakken, maar die zijn niet bedoeld voor campers. € 12 is een flinke prijs voor alleen elektriciteit en een toilet.
Fijne plek om de stad te verkennen. 5 minuten lopen. €5 is een prima prijs. Er zijn ongeveer 20 plekken, maar de parkeerplaats is enorm. Ik denk dat er altijd wel plek is, maar je loopt het risico geblokkeerd te worden door forenzen.
Eenvoudige, verharde plaats met elektriciteit. 50 cent per kW. Aan- en afvoer op ongeveer 300 m afstand. Overnachten is gratis. Centrum op 500 m afstand met restaurants en winkels, Aldi op 400 m afstand, Rewe Lidl eveneens. Een prachtig natuurwaterpark, dicht bij de stad. Prima voor één dag, maar minder comfortabel voor meerdere dagen.
Geweldige plek, 20 comfortabele plaatsen. Douche + toilet. Geweldige gemeenschappelijke ruimte. Een echte aanrader.
Ik ben helemaal weg van deze plek, het is cool. Direct aan de Rijn, eerste rij, tweede rij is ook oké. Er is geen toilet of douche, en de elektriciteit is relatief duur: €2 voor 8 uur per dag, €6. Maar dat zie ik als een voordeel, want we hebben geen (dure) elektriciteit of sanitair nodig, dus je kunt hier altijd wel een plekje vinden. De catering laat te wensen over; Koblenz ligt op 10 km afstand, en alle deuren staan open. Betalen: €10 contant in munten of via de Parkster-app of iets dergelijks. Geweldig
Prachtige, centraal gelegen plek. Helaas gaat het op 31 december 2025 sluiten vanwege de Buga (Buga Festival). Douche, toilet en al het overige zijn aanwezig.
Fijne plek Er zijn douches, maar geen toiletten
Geweldige plek. €15, topprijs. Voeg alsjeblieft de toeristenbelasting van €1,50 per persoon niet toe. Vastgesteld door de gemeente. Afval aanwezig. Veel mensen verwarren STP met campings. Iets verderop is er ook een camping voor ruim €40 per nacht. Toiletten gesloten van 23.00 tot 6.00 uur, gebruik je eigen toilet. Luifels zijn niet toegestaan, want het is geen camping. Zelfs in het beste hotel moet je voor 10.00 uur vertrekken. Het voordeel is dat STP's na 10.00 uur altijd beschikbaar zijn. Iedereen die de regels leest, weet dat.
De camping is prima. Voor € 25 ACSI is de prijs-kwaliteitverhouding goed. Je kunt ook voor de slagboom parkeren voor € 20 plus elektriciteit. Het eten was goed en overvloedig; helaas hadden ze op schnitzeldag alleen schnitzel, wat, zoals ik al zei, erg lekker was. We verbleven er maar één nacht, dus ik kan er niet meer over schrijven. Het personeel was erg vriendelijk en bekwaam. Niets om over te klagen.
Geweldige camping. Douches en toiletten zijn geweldig. De camping is gloednieuw. Deels nog in aanbouw, maar er is niet veel lawaai; ze zijn net bezig de tenten en huisjes op te zetten. Er is ook een jacuzzi van 36 graden. Er zijn twee sauna's. Gratis, misschien hadden we bouwkorting, maar daar hebben we geen gebruik van gemaakt; het was te warm. Ruime plaatsen met elektriciteit en water. 800 m naar het centrum. Probeer zeker de Gyula worst. Een kleine slager in het centrum. De bakker is er ook.
Alles bij elkaar opgeteld is €11 onverslaanbaar. De toiletten en douches zijn wat oud, maar ze voldoen aan hun doel. Geweldige plek. Helaas waren we er maar één dag, dus we kunnen niet veel over de omgeving zeggen.
Fijne, kleine camping, ongeveer 5 tot 6 plaatsen. Er is alleen elektriciteit, water en afvoer. Geen douches of toiletten. Maar hij is prachtig gelegen in het bos, tussen alpaca's en kippen. Stadje op ongeveer 8 km afstand. €20 per nacht. Perfect. Aardige eigenaren, Duits en Engels geen probleem. Er is ook een klein zwembad. De camping is een echte aanrader. De toegang is wat hobbelig en zanderig, maar met een weg van 4,5 ton en 8 meter lang is het geen probleem als je gewend bent aan de Roemeense wegen. Ga ervoor en kom.
Geweldige plek, aan een vijver onder de wilgen. Gemakkelijk bereikbaar, ongeveer 1,5 km over grind en een paar kuilen. Toprestaurant, prijzen vergelijkbaar met die in Duitsland. Geen benodigdheden of schoonmaak, alleen een toilet in het restaurant. Geen elektriciteit of douche. Zonnepanelen op het dak, beperkt door de wilgen. Maar erg leuk en ontspannend, het stadje voelt te ver weg. Overnachten kost €10, ongeacht hoe lang je blijft, maar er wordt wel van je verwacht dat je uit eten gaat.
Prachtig gelegen aan het meer, de toegang is via een smalle onverharde weg, maar met 8 meter is dat geen probleem. 5-6 plaatsen. We hebben de douche en het toilet niet gebruikt; echt gezellig is het niet. Aanbevolen als overnachtingsplek. €10 zonder service. Het meer is kiezelachtig, het lijkt op een stuwmeer; we zijn er niet in geweest. Ernaast een grote parkeerplaats die gebruikt wordt als feestplek voor tieners. Tenminste, dat was zo op Pinkstermaandag. Ik denk dat je er ook kunt overnachten.
Prachtige camping met een geweldig gazon. Douche en toilet prima. Er is een kleine hut voor gezellige bijeenkomsten. € 20 per nacht. Boottocht rond de € 80-100, afhankelijk van het aantal personen. Ongeveer 3 uur door de Donaudelta. Tochten 's ochtends, 's avonds of 's avonds. Supermarkt om de hoek, 10 minuten lopen naar de Donau. Hier valt niets op aan te merken. Andrea en Christian, de eigenaren, zijn aardig en vriendelijk en spreken perfect Engels, maar geen Duits.
Leuke plek 20 € zonder elektriciteit, 5 km naar de oude stad met de fiets over het fietspad. Douche en toilet zijn schoon en prima. Je staat op grind. Prachtig uitzicht over de vallei. Geweldige plek
Fijne plek, douche, toilet prima. De operator spreekt Engels. 20 € per nacht, ongeveer 12 km naar Baia Mare, met de fiets. Helaas zijn er geen fietspaden, maar de landweg is prima begaanbaar. Voor de stad maximaal twee uur. Maar wel de moeite waard om te zien.
eenvoudige plek, fijne douches en toilet 15 € contant zonder elektriciteit eigenaar spreekt blijkbaar alleen Roemeens rustig en ontspannen
5 sterren ++ Één van de beste plekken die ik ooit heb gezien. Aardige eigenaren (Nederlands) spreken Duits, ongeveer 6 STP. Geweldige douche en toilet. Wasmachine, zoutwaterzwembad, klein restaurant, koelkast met diverse artikelen. Drankjes tegen redelijke prijzen. Nee Fl wijn ongeveer 5 € 2200 Forint. Biedt ook een wijnproeverij aan in een prachtige, rustieke kelder. Nacht 17 € incl. elektriciteit + belasting à 1 € per stuk De Tisza ligt op ongeveer 2 km afstand en rondom het meer, op ongeveer 70 km afstand, liggen eindeloos veel mooie fietspaden.
Eigenlijk een geweldige plek, grote percelen met goed onderhouden gazons. Douches en toiletten zijn onverwarmd en bevinden zich min of meer in de openlucht, uiteraard met een deur. Er is echter geen sanitairgebouw. De douche is vrij smal, dus je moet je kleren voor de douche ophangen zodat ze niet nat worden. Maar dan sta je dus min of meer buiten (naakt) en droog je jezelf af. Met € 37,50 is het te duur voor wat het biedt. Pusta ongeveer 2-3 km receptie vriendelijk en aardig
Leuke familiecamping. Ongeveer 4 STP kan ook meer zijn. Sanitaire voorzieningen zijn goed. Er is er ook nog een kleine. Keuken. Er is een barbecueplek beschikbaar om te ontspannen. Wij zijn hier met een camper van 8m lang, geen probleem, zeer ruime STP. De smalspoorlijn ligt op ongeveer 1 km afstand van het plein. Waterval en diverse attracties op loopafstand van het plein. Een echte aanrader, iedereen die van de natuur houdt en geen drukte om zich heen nodig heeft, is hier welkom.
Comfortabele ruimte, alleen online te boeken, betaling alleen met kaart 30 € met douche, toilet en elektriciteit. Ongeveer 5 minuten naar de historische wijnkelders, heerlijk eten, heerlijke wijnen. (ongeveer 20-30 kelders, de een nog mooier dan de ander) De stad Eger met haar kasteel en basiliek is een bezoek waard. Ongeveer 30 km van de stad Silvasvard, watervallen, smalspoor en Lipizzaner paarden. Zou de camping daar aanbevelen.
Leuke plek, €24 inclusief stroom, goede prijs. De douches en toiletten zijn schoon, maar wat gedateerd en in mei wat koud omdat er geen verwarming is. Boedapest met de trein: ongeveer 60 min. naar het treinstation, ongeveer 25 min. lopen. voor 2,70 € ok. Registratie in het Duits. Stad Estragon 10 min fietsen, prachtige stad met Chatetrale
Mooie plek op grind. 15 € tot 21 € per plaats, afhankelijk van de verblijfsduur. Elektriciteit, douche, toilet, aan- en afvoer. incl. Oude stad ongeveer 1,5 km. Er is ook een Hymer-werkplaats en een fietsenwinkel op het terrein. Zeer vriendelijk en Duitssprekend personeel.
Geweldige plek, gratis en zeer schone toiletten. Levensmiddelen, restaurant, bakker, slager en meer in de buurt, op 5 minuten loopafstand. Dichtbij de snelweg. Grote ruimte, ik denk dat er hier (bijna) altijd ruimte is
Geweldige plek, geweldig sanitair, grote percelen. De stad Bamberg ligt op 15 minuten fietsen of met de bus. Wij raden de Schauderkeller aan, 3 km richting Forchheim. Prijs-kwaliteitverhouding OK. Wij hebben het restaurant niet getest.
leuk plekje. De eerste rij is geweldig, de tweede is gewoon de tweede rij, minder mooi Vertrek dagelijks, er is altijd een wijziging in de toekomst. De stoelen op de tweede rij zijn wat krap. Anker is een geweldige pub, helaas alleen geopend van donderdag tot en met zondag. Winkelen in de buurt, geweldige fietspaden V.u.E zorg Goed. voor 10 € inclusief elektriciteit geweldige prijs
mooie STP erg rustig ondanks snelweg, ruimte V.u. E. heel goed. Zorg voor een soort paviljoen waar je kunt zitten als het regent, zelfs met de camper parkeren. (H 4m) Miltenberg (Faustbier) ongeveer 10-15 minuten lopen, geweldige stad. Prachtige fietspaden langs de Main. Iedereen die klaagt over € 6 per nacht, is hier aan het verkeerde adres. Er is zelfs een toilet op loopafstand, maar dat hebben we niet gebruikt.
eenvoudige, praktische STP. Soms is er wat lawaai van het nabijgelegen vliegveld, maar dat geldt ook voor het vliegveld zelf. Mooie fietspaden, Aldi en co in de buurt. Voor 8€ + 2€ elektriciteit was alles perfect. De terreinbeheerder komt 's avonds het geld ophalen.
Sitecode: 20491
Heeft verschillende comfortzones, mooie plek aan het meer met goede sanitaire voorzieningen. Zonder hond. Midden op het terrein met hond, ruime plaatsen, douches vrij oud (nog met douchebak) en slechts één douche per geslacht. Beveiligd door 4 ampère, elektrisch koken etc. wordt moeilijk. Aan de overkant van de straat is plek 3 oké. Sanitaire voorzieningen ook bevredigend, maar beter dan Midden op het plein. Conclusie Plaats aan het meer is aan te raden De rest, nou ja.
Sitecode: 20334
Geweldige plek, alles wat je nodig hebt, topfaciliteiten. naar het centrum met de fiets 3 km. Lidl, Aldi 500 tot 800 m. Reservering uitsluitend online of rechtstreeks bij de CP bij de incheckautomaat. Er is niet echt personeel aanwezig, maar er is natuurlijk wel een terreinknecht. Daarom zijn de sanitaire voorzieningen zeer schoon en wordt de voorziening goed onderhouden. Wij maakten geen gebruik van het openbaar vervoer. Prijs 2,50 € of 10 tickets 17 € volgens CP Total Tanke 4 km van de locatie met LPG
Eenvoudige STP, toilet leek schoon, maar heb het niet gebruikt. Aanvoer en afvoer. Er zijn weinig stopcontacten, dus het is beter om de eerste dag zonder elektriciteit te reizen. Tram 10 minuten vanaf het plein, (Expo) 30 minuten naar het stadscentrum. Houd rekening met de milieuzone, bij binnenkomst wordt het nummerbord gescand. Beter om u (gratis) te registreren dan een boete van 150 € te betalen.
Gewoon STP zonder enige eisen. Toiletten lijken schoon, maar ik heb ze niet gebruikt. levering en verwijdering beschikbaar Er zijn niet genoeg stopcontacten, dus plan de eerste dag liever zonder elektriciteit. 20 € per dag, geen koopje maar acceptabel. 10 minuten tot halte Expo. 30 minuten naar het stadscentrum. (2,50€) Antwerpenkaart wordt aanbevolen. Let op de milieuzone; bij het binnenrijden wordt het kenteken gescand. Het is beter om je te registreren (gratis) dan een boete te betalen (150€).
Prachtige natuurcamping, rustig en ontspannend Slechte tot geen verlichting 's nachts. Wasplaatsen kunnen beter, ze zijn verouderd en een beetje krap. Restaurant/boscafé waren gesloten Voor 35€ 2 p.p. zonder hond en stroom 80 cent KW geen koopje Ruime plaatsen, aardige, behulpzame beheerders, geweldige wandelpaden. Neem veel eten mee, winkelmogelijkheden ver weg. Broodjes, wijn en restaurant ter plaatse
Prachtige natuurlijke plek, maar vrij duur rond de € 50 per nacht. Sommige toiletten werden niet schoongemaakt. Plaats laat het seizoen eindigen, sluit volgende week, De plaats of Uitzicht op het meer is uniek, maar rechtvaardigt niet echt de prijs. Titisee ongeveer 3 km, zeer toeristisch, maar leuk stadje.
De ruimte is geweldig, alles is aanwezig behalve het toilet en de douche De plaats kost €29 voor 3 dagen - €12 toeristenbelasting is €17 voor 3 dagen 1 dag 14 € - 4 € belasting Maar als u spontaan langer wilt blijven, kunt u het verschil tot 29 € bij de Toeristische Centrale betalen, d.w.z. 14 € voor 2 dagen. vooral omdat je met de spa-kaart gebruik kunt maken van al het openbaar vervoer, bijvoorbeeld Freiburg of Basel met de trein. of Colmar voor € 4 extra Ik begrijp niet wie er klaagt
Eenvoudige STP zonder grote verwachtingen. grote percelen Aan- en afvoer eigentijds. Elektriciteit kost extra. Stadje op ongeveer 3 km afstand, talloze restaurants en cafés, een prachtig stadscentrum met bioscoop € 10,- geweldige prijs.
Top STP 33 € inclusief elektriciteit, douche, toilet en toeristenbelasting. Geweldige locatie, restaurant super goed, hoge prijzen. Hymermuseum en oude stad ongeveer 2-3 km.
Stonden alleen op de STP 13€ met stroom ok. + € 4 toeristenbelasting De camping ligt op ongeveer 500 m afstand, maar u kunt daar gebruik maken van de douche en het toilet. Oude stad ongeveer 2 km leuk maar niets bijzonders. Gratis openbaar vervoer met de Bodenseekaart.
simpelweg STP alleen aan- en afvoer + elektriciteit 5 minuten naar de oude stad € 5,75 met een ernstig gehandicapte identiteitskaart minimaal 50% Bakker 5 minuten Aldi 10 minuten alles wat je nodig hebt
Mooie STP 10 minuten door het kuurpark naar de geweldige oude stad. Briljant boekingssysteem, online of machinaal. Douche en toilet aanwezig.
Top STP (geen CP) Douches en toiletten aanwezig Zeer vriendelijke terreinwachter. Stad 5 minuten Buitenzwembad 10 minuten Fietspaden steil maar mooi
Top CP echter niet aan de Saale maar in Hessen.
Eenvoudige STP (geen CP) € 8 Elektriciteit is extra. Van het toilet hebben wij geen gebruik gemaakt, de sleutel dient u af te geven aan de terreinwachter. Betaalautomaat alleen munten.
Geweldige STP naar de zeer mooie oude stad te voet Max. 10 minuten. Geweldige restaurants, b.v. Topfatsack heeft een geweldig aardappelbier STP Een mooie prijs voor €5, inclusief gratis douchen in het zwembad op ongeveer 10 minuten van de camping.
Leuke plek, hoog prijsniveau.
naar cyoost Uiteraard ligt hier huishoudelijk afval, glas en papier. Lees eerst de regels en ga dan klagen. Voor €15 (+ €1,50 toeristenbelasting per persoon) is de plek erg goedkoop. Een paar km verder kan je zeker comfortabeler zitten vanaf 40€ per nacht + belasting, wat zeker niet klopt.
eenvoudige functionele CP. Sanitair goed. Mooi zwembad Poolbar restaurant wegens personeelstekort b.a.w. gesloten. Strand aan de overkant van de straat ongeveer 5 minuten. Kiezelhelder water. Kl supermarkt i. D. Nabijheid. De stad bestaat niet echt. Geen leuke manier om er te komen. Aardige telefoniste, vader zorgt voor alles. Eigenaar zeer goed Engels (geen Duits) Papa alleen Grieks Bakker op 3 minuten van de camping
Leuke STP-les. Pakketten zijn geen CP, dus prima OK. voor € 18 Lidl/Aldi 5 min. Oude stad van Bergamo 10 minuten met de bus € 1,70 Sanitair functioneel Ook geschikt als overnachting in Zwitserland-Italië Daar is altijd ruimte, in ieder geval passen kleine campers tot 7 m groter ook.
Leuke eenvoudige CP €15 met ACSI Toilet zonder toiletbril is stom Douches oké prachtig strand bij de camping Goed restaurant, grote plaatsen Manfredonia ongeveer 10 km
prachtige plek, “aan het einde van de wereld” avontuurlijke toegang, steile haarspeldbochten, maar goed te doen en de CP compenseert alles. Prima sanitair, afvalscheiding (een zeldzaamheid in IT) en helaas was het restaurant gesloten. Wij hebben geen gebruik gemaakt van het zwembad. Wilt u zelf koken, neem dan alles mee op de camping. Er is eigenlijk niets binnen een straal van 10 km. Maar rustig en waardig, een van de beste plekken in de IT.
Zeer goede plek. Gr. Percelen, vrije ruimtekeuze. Douches vind ik ruim voldoende. Geweldige prijs-kwaliteitverhouding voor € 23 of € 30. Vergelijk alstublieft niet met plaatsen die tussen de € 50-100 kosten. Prachtig zandstrand, ligstoelen (strandbar) gratis, maar je moet wel iets drinken. Restaurant oké (Giro's 11 €) Kleine supermarkt met een overzichtelijk assortiment. Maar voor de camping staat af en toe een pick-up met groente en fruit (vers uit de tuin)
eenvoudige CP nog eenvoudiger dan eenvoudig. Leuk welkom. Alleen Engels. geen drinkwater. Douches en toiletten ok. Gerechtvaardigd voor € 15. inclusief elektriciteit. Goedkoper kan altijd. Leven en laten leven. Ongeveer een uur lopen naar het centrum van Saranda. (Haven)strand 20-30 minuten. CP en stad Saranda niet echt de moeite waard, maar prima als overnachting voor Griekenland. Steile en smalle toegang, geschikt voor 4,5 T en 8 m. STP op beton
Leuke eenvoudige CP. Geweldige douches Kiezelstrand tegenover. Parasols en ligstoelen gratis. talloze restaurants en supermarkten in de buurt. Er is ook een geweldige bakkerij. Na de bocht naar rechts 100 m. 23 € ACSI anders 28 € vriendelijke eigenaar
Kleine 15 plaatsen maar prima CP Sanitair bovenblad. Strandgrind erg schoon. Ligstoelen gratis Restaurant goed. leuke strandbar direct aan het strand. 20€
Geweldige eenvoudige CP sanitairtop. Stadje Kruja met bazaar en fort op ongeveer 30 minuten lopen van de camping, deels trappen en constant klimmen. Na de eerste grote markt is er aan de linkerkant een geweldige bakkerij. Ter plaatse Unieke olijfolie van geweldige kwaliteit. Plaats 20 € Eigenaar spreekt goed Duits. De laatste km was een beetje avontuurlijk, maar op 8 meter ging het prima, al was het op sommige plekken wel wat krap.
Heerlijk makkelijk CP €15 10-15 STP Top sanitair, prima restaurant. Fijn kiezelzandstrand vlakbij. Personeel zeer goed Engels, geen Duits.
Sitecode: 19493
Top plek
Kleine CP 25-30 plaatsen schoon en ordelijk. Geen winkel/kiosk/restaurant. Naar het nationale park 5 minuten lopen naar de ingang van het park. Toegang € 20 inclusief busrit naar Park Mitte. bezienswaardig
zeer mooie plek met ACSI 27 + 3,60 belasting Direct aan zee Als je luxe wilt, ben je hier in goede handen voor een prijs van meer dan € 100,- per nacht, eerste rij. Als je de voorkeur geeft aan iets spartaans, moet je ergens anders heen gaan Supermarkt ongeveer 1500 m Er zijn niet echt fietspaden, je kunt beter een bus of auto nemen naar de volgende stad. Topplek, niets op aan te merken, net iets te duur, maar sinds de invoering van de euro is heel Kroatië een apotheek
Prima CP, sanitair geweldig. Het heeft echter zijn prijs €34 met ACSI
Geweldig plek zoals al beschreven. Lawaai van treinen/vliegtuigen stoorde ons niet. Er valt hier niets te klagen. Zeker niet voor €12.
STP bijna alles beschikbaar. Maximaal 8 m is groter dan 8 m boven de parallel, maar niemand is geïnteresseerd. Geen douche, toilet 150 m voelde als 10 minuten. Geen gebruik gemaakt van het toilet. Goed gevulde dorpswinkel ongeveer 10 minuten van STP. Fietspaden aan de andere kant van de Rijn zijn beter ontwikkeld. Ongeveer 4 km van Osterpai veerboot naar de andere kant van de Rijn. Via Lahnstein (brug) keren we terug naar Osterpai. Plaats relatief luid. Treinen, auto's, vooral motorfietsen. Maar 20u zal rustiger zijn.
Sitecode: 20601
Fijne rookvrije (tevens electrische stoomboot) en hondenvrije plek. Dichtbij Keukenhof en het strand. Lidl2 km Eerlijke prijzen: Douche en elektriciteit zijn niet bij de basisprijs inbegrepen. Dit betekent dat als u het niet nodig heeft, u er ook niet voor hoeft te betalen. Kan de plaats alleen maar aanbevelen.
Geweldige plek, absoluut rustig, prachtig uitzicht op kasteel Hohenneuffen. Helaas was het restaurant gesloten. Ent en Ver. beschikbaar . Qutlett Metzingen op ongeveer 9 km afstand. Betaling via Pay Pal of vergelijkbare betaaldiensten. Er is ook een bar in het Schützenhaus of een VVV-kantoor als dit open is.
Alleen aanbevolen. STP direct bij de Alpspitzbahn Stad op loopafstand, leuke economie vlakbij.
Geweldige plek, € 10 geweldige prijs, geweldige verbinding met München.
Geweldige plek, waren er op oudejaarsavond 23/24. Geweldig oudejaarsprogramma, fakkeltocht, bezoek aan verschillende attracties met gratis busrit. Gezellig oudjaarsfeest met kampvuur, glühwein en braadworsten tegen een donatie. Plaats wordt oud, gedeeltelijk gerenoveerd. Douchehuizen erg warm, goed verwarmd Er is niets om over te klagen Lidl 5 km (stadscentrum) Gratis lokaal vervoer met een spa-kaart, slechte timing, geweldige prijs-prestatieverhouding
eenvoudige maar geweldige plek aan de Guldenbach. Vriendelijke, ongecompliceerde terreinwachter. Zo is het restaurant... jammer dat het restaurant erg klein is en er met 8 personen in de tent zaten, het voelde met 15 graden wel wat fris aan.
Geweldige goedkope CP (ACSI €21) Fietstochten rond het meer of Burghausen, het langste kasteel ter wereld. Restaurant ter plaatse, (Grieks) hoeft niet echt zo te zijn. prachtig STP sanitair super
mooie plek alleen vuilophaal € 17,20 waarvan € 10 een consumptiebon € 6,20 toeristenbelasting en € 1 voor afval. Geweldige wandelpaden en koebellen die rinkelen. puur natuur
Geweldig plek Receptie erg vriendelijk. Prijs prestatie o.K. Het enige nadeel is geen afvalscheiding, alles gaat in een container. Winkelcentrum op ongeveer 1 km afstand Gratis gebruik van de bussen met een spa-kaart
naar Doortjezz 18.08.23 Ze waren (vermoedelijk) bij de CP in het Technologiemuseum en niet bij CP Speyer. Het ligt aan een meer en op minimaal een halfuur lopen van het stadscentrum. Daarom zijn de beoordelingen gerechtvaardigd. De prijzen staan niet in verhouding tot de sanitaire voorzieningen of Dienst CP De terreinwachter is vriendelijk, maar ergert zich vaak een beetje als er kritiek is op de CP. Kortom, naar deze CP hoef je niet te gaan
Geweldige plek, iedereen die hier klaagt, moet de politiek in gaan of thuis blijven.
Geweldige plek, restaurants op loopafstand. Uitzicht op de scheepvaart- en spoorlijn van de Moezel. Toilet, douche en elektriciteit inbegrepen in de prijs.
geweldig STP eigenlijk CP-niveau Als je geen elektriciteit nodig hebt, of een douche of toilet, ga dan op het grote grasveld staan, er is genoeg ruimte om lekker te kruipen. Power slots zijn grotendeels bezet en zeer moeilijk te vinden vanaf 8 m power slots. In ongeveer 1 km is er een heel mooi naaktstrand met veel niveau (geen gluurders)
Sitecode: 20298
mooie kp. Voor ons een maat te groot. Ik heb niet echt een zwembad nodig Zwembad helemaal geweldig animatie gegeven in het weekend, Als we het niet nodig hebben, kunnen we ons bezig houden. Paramedici absoluut schoon en verzorgd, het schoonmaakpersoneel maakt het toilet / de douche direct na elk gebruik schoon. Supermarkt prima en goedkoop. Stad ongeveer 10 minuten fietsen Geweldige restaurants. Pakketten, minimaal 10 x 8 m en groter, ook voor ACSI
Plaats in principe OK Meneer douche een beetje oud Dames douche onlangs gerenoveerd Zwembad overdekt, voelde 40 graden luchttemperatuur, is geen pretje bij het zwembad. Standplaatsen zijn groot en goed onderhouden. Maria baas vriendelijk en Duitstalig, 19€ + stroom Mooie fietspaden in de omgeving Aldi 2 km Donderdagmarkt, goedkope groenten, enz. Deadpants in mei, zelfs de restaurants zijn bijna allemaal nog gesloten, dus zelf koken kan maar beter..
een geweldige plek voor ons. geweldige paramedici, vriendelijk Duits sprekend personeel. Lidl Aldi Consum ongeveer 2 km Helaas was het restaurant nog gesloten. ACSI plaats vrij klein en niet echt geweldig maar voor een extra € 3 (€ 26) is er een geweldige staanplaats van 100 m2 die normaal € 38 kost. Er valt hier niets te klagen. Degenen die klagen, weten niet dat de wereld niet perfect is of de CP
Geweldig plek. Geweldig sanitair Dichtbij de stad te voet 20 minuten. prachtige oude stad, geweldig strand Aldi Lidl in de buurt
geweldig plek prima douches/toiletten Aldi 500 m van het plein Peñíscola 5 tot 10 min fietsen Prachtig fortbezoek ter waarde van € 5 toegang Geweldige plekken om te eten in de stad ACSI€ 15 Het restaurant op de CP hebben we niet getest
Geweldige plek, veel plaatsen direct aan het strand met ACSI. Naar Tarragona met de bus 10 min € 1,60 enkele reis Supermarkt gr aanbieding en acceptabel geprijsd. Trein niet echt storend. Oprit slechts €3,50 hoog, dus geen megaliners op het terrein. Plaats bewaakt dag en nacht, absoluut veilig. We hebben geen gebruik gemaakt van het zwembad en het restaurant
Sitecode: 20025
geweldige plek is het geld waard. € 23 ACSI De bus gaat rechtstreeks van het plein naar het centrum van Barcelona, €15 voor 2 personen heen en terug, maar je moet wel een dag van tevoren online reserveren. Verder rijdt er gratis een bus van de CP naar het strand en naar het treinstation van Mataro. Vanaf het treinstation kun je individueel naar Barcelona reizen voor € 4,50 enkele reis. Voordeel u hoeft niets vooraf te reserveren. Het personeel is vriendelijk en spreekt goed Duits
niets om over te klagen. ACSI-plaatsen zijn groot en centraal gelegen. Stevig in Duitse handen 90% Duitsers Receptie spreekt perfect Duits. Doorlopende openingstijden Beter dan dat wordt het niet voor €23 per dag
Mooie kp Het ambulancegebouw in april kun je echter vergeten, met 10 graden onverwarmde douches niet echt mogelijk, toilet zonder toiletbril en maar één toilet voor mannen en vrouwen. Carcassonne 10 km Er zijn ook geen broodjes of iets dergelijks. personeel vriendelijk
Eenvoudige staanplaats alleen afvoer grijs water. ongeveer 50 km van Lyon. Uitzicht op de vallei Ongeveer 5 STP maar je kunt ook op de parkeerplaats van de school staan. Aldi ongeveer 3 km
mooie rustige plek met ent en voorziening + elektra en afval. Voelde 2-4 € te duur. 20 minuten fietsen naar Straatsburg. Fietsenstalling in de stad. Tal van restaurants in Straatsburg en Kehl. Groundsman komt 's ochtends en 's avonds langs. voor controle. STP is in orde Het is echter wat smal voor de zomer om buiten te zitten, vooral omdat kampeergedrag verboden is.
Liefdeloze plek €12 €4 stroom 2x €3 douche €1 water = €23 zelden zo'n slechte en dure plek gezien, zelfs € 12 is het niet waard
leuke plek €6 + €3 toeristenbelasting voor 2 personen. Aan- en afvoer, elektriciteit is er allemaal. Stad 3 min STP absoluut ok Wissemburg / Duitse Wijnpoort 10 km.
Parkeerplaats zonder iets, alleen elektriciteit 1 € 6 uur en afval Brouwerij Hagenbräu 5 min lopen Lidl 10 minuten lopen Stad 15 minuten lopen Leuke plek voor 6 € oké
eenvoudige parkeerplaats met elektra en aan- en afvoer, tegen contante betaling. Stad / kathedraal ongeveer 10 minuten lopen. Rustige nachten zonder lawaai, maar in de zomer kan het wat rumoeriger zijn tegenover het jeugdcentrum. Parkeerplaatsen zijn vaak bezet door auto's, op de Park and Ride-parkeerplaats. Niet echt geschikt in de zomer, aangezien kampeergedrag niet gewenst is en niet echt leuk is Voor twee nachten super o.k. Direct tegenover Norma
Zeer mooie plek, alles wat je nodig hebt is aanwezig. 20 € gerechtvaardigd. Zou het beter zijn als de douche en het toilet extra in rekening worden gebracht, omdat niet iedereen de diensten nodig heeft, maar er toch voor moet betalen. S-Bahn en Real 500 m. Stad 4 km Personeel aardig, vriendelijk en bekwaam. Na 18.00 uur inchecken bij de automaat. Alle diensten via kaart, dus voor stroom extra op kaartgeld. 1 KW 70 eurocent
Makkelijk parkeren, bij een hostel. Douche en toilet in het hostel moeten worden gebruikt. Geen stroom, geen aan- en afvoer. Tramhalte direct bij het hostel (betonwerken) vanaf daar met de trein ongeveer 30 minuten naar Alex. De parkeerplaats is omheind, de sleutel is verkrijgbaar in het hostel voor € 15 voor Berlijn. Lidl 800 meter
Er zijn twee mogelijkheden voor €5 24-uurskaart bij het toilet op een parkeerplaats, zonder iets. Voor één nacht oké of de betere op de CP van de Tropical, zeer comfortabel. Dat werkt alleen in verband met het betreden van de badkamer. We betaalden 222 € voor 3 nachten, 4 dagen toegang tot de badkamer voor 2 personen, speciale prijs in januari. Geweldig als je de badkamer gebruikt, anders oninteressant. wij waren tevreden
Voor umme geweldige plek. Gedroeg zich zonder CP. Straat wat gehorig en je staat wat smal, maar het enige goede is eigenlijk een parkeerplaats zonder verwachtingen. Auto's betalen bijvoorbeeld 7 € dagkaart, dus de 4 parkeerplaatsen zijn soms bezet door auto's (het kost niets, hoewel er alleen stacaravans zijn) worden echter verder naar de Mirama gedreven. Is stiller en waardiger, ook voor umme.
Plaats absoluut o.k. alles wat een vrouw nodig heeft. Leuk restaurant in de oude stad (van vrij duur tot goedkoop) Max 10 minuten lopen. Weinheim of Heidelberg goed te doen per fiets of trein. Voor een gezellig uitstapje naar het toilet is er ook een fles wijn aanwezig. Mobiele data werkt ook
BasisSTANDPLAATS Er is alleen elektriciteit en water. Geen aan- en afvoer. Je staat op kasseien maar hebt een mooi uitzicht op Bad Kreuznach Maar voor 5€ inclusief toeristenbelasting 2 personen. top prijzen De bus rijdt elke 30 minuten recht voor de wijnmakerij de stad in, u kunt gratis met de spa-kaart rijden. Wijnproeverij voor 5 € zelfbediening van meer dan 30 wijnen naar smaak het wordt er niet beter op
Top PARKEERPLAATS Douche / toilet aan- en afvoer van elektriciteit voor 14 € eerlijke prijs.
super STP alles wat je nodig hebt is aanwezig Elektriciteit, aan- en afvoer 12 € is O.K. Brouwerij Klooster Macher 10 min Er is zelfs een automaat met wijnflessen
Top locatie, top wijnen, top restaurant, top douches en toiletten., top vriendelijke wijnmaker. Wie hier klaagt weet niet wat het leven kost, vroeger was alles beter en goedkoper. In Frankrijk een paar kilometer verderop kost 12 cl wijn € 4-6, hier een 1/4 (25 cl) € 3-5. De spritzer 4 € (voor niet-Pfälzer minimaal 30 cl Riesling en 20 cl mineraalwater) 0,5 l. Een maaltijd €8-13. 15 € inclusief elektra, douche, toilet, aan- en afvoer, zicht op de wijngaarden Bovenkant
eenvoudige STP vuilophaal beschikbaar Elektriciteit 4 € voor 8 uur. Aan- en afvoer niet beschikbaar. In het weekend soms geparkeerd door auto's. Stad 5 minuten lopen. Geweldige stad, geweldige restaurants, Mache (supermarkt) bakkers in de buurt. Geweldig voor een nacht.
geschikte CP Pakketten groot genoeg Personeel vriendelijk en behulpzaam Taal alleen Engels of Frans. Toilet zoals gebruikelijk in FR zonder toiletbril is niet mogelijk. douche oke beetje koud als niet verwarmd in 22 november. Naar het centrum 30 minuten met de bus direct aan het plein €1,50 per persoon en richting. Fiets niet aanbevolen, aangezien er een helling van ongeveer 200 meter is over 8 km in tegenstelling tot de STP in de haven van Nancy is de CP de betere keuze.
is eigenlijk een gr-parkeerplaats en geen STP. Voor umme absoluut o.k. Er zijn openbare toiletten Cassettetoilet kan worden verzorgd. Met pech wordt u geparkeerd door auto's, s. Prachtige wandelroutes
Mooie CP goede ligging tov de oude stad Paramedici verouderd en toilet deels zonder toiletbril, helemaal niet. Personeel erg vriendelijk spreekt perfect Duits
Centraal gelegen plaats, met aan- en afvoer zonder elektriciteit. Wat velen niet weten (niet willen) betaal je altijd voor de ligging van de plek, zelden voor de kwaliteit. Te duur geworden, is niet echt waar Vooral omdat € 4 toeristenbelasting per dag is inbegrepen, d.w.z. voor 3 dagen € 29 - € 12 belasting, kost de plaats € 17 per dag € 5,70 1 dag 14 € - 4 belasting 2 dagen €22 - €8tax 3 dagen €29 - €12 belasting
Geweldig plek. Lidl direct tegenover. Oude stad 10 minuten lopen. Geweldige brouwerij, geweldig bier en eten? € 7
leuke gezellige plek in het groen/gazon. Helaas waren de eigenaren ijskoud. Lidl 500m. We waren geen stad 14 € inclusief elektriciteit, maar geen toiletafvoer. Alles past 40 km voor de Poolse grens
leuk klein CP. Operator aardig en behulpzaam. Paramedicus Nieuw en schoon. Strand, restaurants en winkels 5-10 minuten lopen. Er zijn ook restaurants direct voor de CP, maar die waren helaas allemaal half september gesloten. 59 zloty zonder elektriciteit en hond
CP makkelijker zonder grote claims. Paramedici schoon maar erg oud. Doucheruimtes erg koud, zonder verwarming. Strand 2o min lopen, stad 10 min Infrastructuur rond de plaats zeer bescheiden, alleen flatgebouwen. 75 Sloty per nacht (geen elektriciteit) alleen contant. voor 1-3 nachten ok maar niet meer
Simpele verouderde CP. Douche/toilet functioneel en schoon. Voor €15 (zonder stroom) mag je niet meer verwachten. Stad / Strand 2-3 Km Grote kavels. Afvoer van grijs water OK Chemisch toilet werkt helemaal niet, over een gootdeksel, vers water kun je beter je eigen slang gebruiken. Conclusie voor 1-3 nachten ten zeerste aanbevolen
Sitecode: 20170
Geweldige plek, douche / toilet ok Strand te voet 10 min. Kohlberg Stad / haven 30 min. Plaats is bewaakt bij alle in-/uitgangen. Geweldige en goedkope restaurants in de buurt. Er is zelfs een cannabisautomaat op de CP (zonder TAC-salaris)
Leuke plaats Paramedicus OK Aldi / Edeka 2 km Strand Oostzee 3-4 km nudistencabine of textiel. Alles geweldig Meer direct aan het plein
mooie STP er is een douche, toilet en berging, elektra incl. voor 11 € oke Vliegtuigfans krijgen waar voor hun geld
Prima CP bijna alle plaatsen vlakbij het strand. Wel gemengd met vaste kampeerders. Putten/Lidl/Actie ongeveer 7 km. We waren super OK aan het einde van de CP douchecontainer. alleen de schoonmaak hiervan was meer dan goed. Met ACSI 21 € (inclusief btw) zal zeker terugkomen. Het strand is niet geweldig om te zwemmen, je kunt 50 meter lopen tot het water diep wordt, maar het is ideaal voor boten. Restaurant niet getest
eenvoudige parkeerplaats op straatstenen Stad op de fiets 5 min Douche en toilet niet gebruikt. Groundsman vriendelijk voor 10 € is de plek geweldig?
Sitecode: 101993
Eenvoudige STP zonder iets in plaats van parkeerplaats. Ook gebruikt als parkeerplaats. In de weekenden van mei tot oktober zijn er vaker bosfeesten, goedkoop eenvoudig eten, Pfalz spritzer en nog veel meer. WC kan gebruikt worden op feestjes. Restaurants (pizza) direct aan het plein. Zuidstation 800 m Zeer goede verbinding naar Speyer en Neustadt/Palts Woud. Voor een of twee nachten o.k. Standplaats in de schaduw van bomen, dus niet ideaal voor zonne-energie. rustig 's nachts.
Er is een nieuwe parkeerplaats bij de Waldfesthalle, direct na de rotonde richting Speyer aan de rechterkant. is eigenlijk gewoon een parkeerplaats zonder iets. Ook in het weekend bezet door auto's. Restaurants (pizza) en bosfeestzaal direct aan het plein kan gehorig zijn, in de hal is er goedkoop eten en toilet als er een festival is. Voor Corona van mei tot oktober elk weekend momenteel. er zijn minder feesten. Treinstation 500 m Zeer goede verbinding naar Speyer en Neustadt.
Plaats is absoluut OK? Geen hoog gras en ook niet verwaarloosd, zoals sommige schrijvers melden. Het enige is dat de toiletten gesloten zijn (onbegrijpelijk gebrek aan personeel) maar de douches zijn open. anders Globus 5 min. Brouwerij Maximilan 25 min. geweldig fiets- en wandelgebied. Bijna elke nacht volgeboekt, maar elke dag is er iets beschikbaar.
Toller-CP
Geweldige plek, er is niets om over te klagen. Iedereen die hier iets te klagen heeft, gaat naar de kelder om te lachen. Grieks en supermarkt om de hoek Zandstrand 300m voor watersporten ideaal, natuurlijk om te zwemmen. Strandbar om de hoek evenals een klein restaurant / snackbar. Super inchecken gaat helemaal over de machine douche, water, toeristenbelasting. EC-kaart of bar Plaats in sept. 2020 volgeboekte Corona laat intervallen toe
Ruimte en sanitair geweldig De ACSI-ruimtes zijn van de grote IO, maar helaas vrij lang maar niet zo breed Zou beter zijn als de verhouding L x B iets anders zou zijn. Strand 5-10 minuten helaas een beetje rotsachtig. DLRG bewaakt. Meteen bij het CP nudistenstrand (geen nudisten CP) supermarkt Edeka voor het plein restaurant gesloten. Helaas zijn gazons niet erg groen vanwege Wowa-luifels, Wowa vernietigt veel
Geweldige CP-ruimte. Ongeveer € 13 tot € 18 per nacht Zwemmeer ter plaatse. Leuke weide. Een flink aantal attracties in de buurt. Blijkbaar is een gesloten CP gemaakt. Sanitair unisex. Economy en groot douchehuis zijn blijkbaar nog in aanbouw. Aan te bevelen in zijn natuurlijke staat
Geweldige plek midden in het groen. Honden toegestaan. Klein meertje ter plaatse, douche (1.- €) en toilet uni sex dus ook mogelijk voor twee douches. Op kritiek van de oude Zweed; duidelijk dat de 3 persoon extra kost, maakt ook gebruik van het toilet. Maar klagen is hetzelfde. We hadden geen 13 € een topprijs elektriciteit. Groundsman vriendelijk en aardig. Kom opnieuw
Eenvoudige CP zonder comfort, zie homepage Maar schoon en goed onderhouden Voor 33 euro Womo 2 Per veel te duur. See compenseert echter de hoge prijs. Toegang is echter alleen toegestaan tot 18.00 uur. Sluit om 19.10 uur ook voor CP-gasten. Meer met nudisten en Textielgebied bij slecht weer het meer is gesloten Aankomst pas na 15:00 uur Stadskathedraal ca. 3 km Edeka Aldi etc. 1000 m.
Supplement op Lubeko Voor 17,50 € (20 € met elektriciteit) is de prijs-prestatieverhouding onverslaanbaar.
Eenvoudige plek met ver. en verwijdering gedragen zich niet kamperen. Stad 5 minuten te voet. Talrijke restaurants boven de oude stad, meer dan 500 vakwerkhuizen 1a konden niet beter worden
Grote stadsparkeerplaatsen 5-10 minuten fietsen Sanitair ok Operator erg aardig en attent 15 € acceptabel Aldi Netto dichtbij
Leuke uitgestrekte STP. Stad 5 minuten lopen tal van restaurants en biertuinen helaas waren de douches en toiletten en het buitenzwembad gesloten dankzij Corona. Daarom waren de 15 € te duur (Corona-toeslag, als je wilt) maar als alles terug is in de Rhei (zoals de Palts zou zeggen), is het zeker de moeite waard. CP-niveau elektriciteit was bij de prijs inbegrepen. Degenen die 's avonds graag naar de stad gaan, gaan naar Adr
Mooi eenvoudig CP sanitair onlangs gerenoveerd 1a maar er zijn maar twee wc-douches per geslacht, een klein beetje maar hoefde alleen maar te wachten. Meer direct aan de camping met toegang via steiger of zandstrand. Met de fiets naar Lübz 10 km prachtig klein stadje met villa's uit de Wilhelminische periode is er geen netwerk LTE alleen wifi € 2,50 per dag en slechts één apparaat tegelijk overigens aardige behulpzame telefoniste
Geweldige plek aan de jachthaven. Prijzen CP-niveau toilet en douche gesloten dankzij Corona moest toch de volle prijs betalen maar wat maakt het uit
Geweldige ruimte, geweldige locatie Slechts twee euro per dag voor een corona is niet gerechtvaardigd. 11 euro standkosten per dag
Centrale ligging, percelen kunnen een beetje groen zijn en zijn allemaal grind, helaas geen gazon. Sanitair bij de vrouwen iets groter, bij de mannen kleinere douchecabine en helaas zijn geen urinoirs blijkbaar ingesteld op geslacht, omdat ze liever zitten. Verschil tussen camperplaats u CP is 6-12 € er is toilet en douche, anders was alles vergelijkbaar. ACSI Prijs ok normaal Prijs goed
Eenvoudige plek op grind, direct aan de Isar, echter door bomen en heggen Uitzicht op de Isar verminderde oude binnenstad 5 minuten lopen. Prijs prestatie ok
Top sanitair. Plaats nogal een beetje slordig, zoals de natuur verbonden. Slechte, oprijlaan naar de staanplaatsen. Een sanitair huis dus zeer lange wegen, afhankelijk van de locatie van het veld. Er zijn ook plaatsen direct aan de Isar, volledig afgelegen maar eigenlijk dicht bij de natuur. Registratie alleen geopend van 8-11 en 16-17. Bus rechtstreeks bij de CP Vertrek voor umme met de Kurkarte.
Eenvoudige plek, met Ver en laatste voorraad, tal van restaurants in de nabijgelegen oude stad, Lidl op 500 meter van STP. De weg maakt niet echt last uit van de locatie.
Prachtige plek, oude stad op 5 minuten lopen, 4 brouwerijen in de stad, op de STP zijn talloze tafels en banken zodat u geen eigen meubels nodig heeft. Douche en toilet 250 m voelde 5 minuten in de kleedkamer van FC Forchheim beschikbaar, maar niet echt leuk, douche kost 1,50 € fietspaden zijn beschikbaar, leuk restaurant in het centrum van de stad, maar veel internationale en. niet origineel Frankisch multicultureel
Prachtige plek Sanitair schoon en moderne Kl Kiosk en 24 uur automaat met steak / ingeblikte worst / eieren / melk u.ä. Plaatsen die volledig schuin zijn zonder wiggen is niets. Beste plaatsen op de top van de heuvel geweldig uitzicht op de dam, maar er zijn alleen Storm comfort-plaatsen er zijn alleen verder naar beneden zonder noemenswaardige uitzichten ACSI plaatst € 20 Euro STP voor 15 euro voor de CP voor een toewijding ok
Geweldige plek, gr percelen, geen optimale gazon nogal grind gazonmengsel, (Wowa met hun luifels en Vorvorzelte maken gewoon veel gazon kapot) meer mooi gazon maar niet ideaal om te zwemmen, net, drank, slager, bakkerij 200 meter van het plein
De ruimte is gewend aan gewochenungsbedürftig, nauwelijks gras veel grind geen internet, geen wifi, alleen voorwaardelijk telefoonnetwerk ontvangstregistratie een 10-jarige jongen heeft alles onder controle maar is nog maar een kind. Een typische DDR-plaats, maar ok als de man / vrouw spartaans wil blijven
Prachtige plek in het midden van de stad Stad op de fiets 10 minuten maar voor onervaren vrij steile 100 meter tot 1,5 km Maar het is ook een bus rechtstreeks van de CP in de stad paramedici in de jaren maar schone en geweldige douches kiosk 1,60 nee Fl bier gekoeld. Voor tenten is er ook een kookmogelijkheid en een koelkast die een eenvoudige plaats verwacht, komt volledig op zijn kosten 3 sterrenplaats
Prachtige plek, douche toilet alles was aanwezig. Stad 10 minuten te voet, prachtige schilderachtige tavernes, zwembad direct op het veld, fietspaden in de omgeving, brouwerij Raab op zijn plaats.
Prachtige plek direct aan de Main alles daar wat je nodig hebt
Prachtige plek op de Main Rewe 800 m pizzamaker direct aan het plein. wlan voor umme anders slecht internet (O2) toilet schoon en comfortabel nationale weg een beetje luidruchtig maar niet echt geweldige fietspaden
Parkeren bij het Mirama Er is absoluut niets daar. Interessant als u het spa (sauna) glijbaanparadijs een nacht bezoekt. Geweldige sauna met geweldige naturisten stand op de Weitsee (zandstrand) dinsdag vanaf 18 uur in de badkamer nudist ook de glijbanen
Geweldige plek voor gr-pitch sanitair eenvoudig en schoon. Elektriciteit 180 min 50 cent maar wie elektriciteit nodig heeft, doen we niet. Globus 800 m Tal van restaurants in de omgeving
Sitecode: 20601
Heel leuk gewoon CP. Sanitair geweldig. Nabijgelegen strand 3 km Keukenhof 10 km Lidl ongeveer 1,5 km Leuke exploitanten Er zijn verse eieren van scharrelkippen Leuke koffie voor tussen de € 16 ACSI
Super CP recht op de Nahe, onbehandeld, kampvuur toegestaan, super sanitair, zwemmen in de buurt man (nen) / vrouw moet echter durven. Geen 5 sterren plaats, maar voelde 5 sterren, als u tevreden bent met weinig en natuurliefhebber is. Zelfs de afvalverwerking is milieuvriendelijk omdat je het alleen kunt opzoeken om de tijden te bepalen, wat absoluut ok is,
Geweldige plek direct aan het hoofdbassin een beetje oud maar absoluut schoon en functioneel De stad Fussnah om het Faust-bier te bereiken een gedicht Brouwerij bezoek aanbevolen broodjes op de vierkante kleine kiosk voor drankjes ruimte 18 € zonder elektriciteit
Super ; afvoer / aanvoer direct op het plein alles daar wat u nodig heeft eenvoudige ruimte maar wie een plaats van 5 ***** nodig heeft voor het dubbele van het geld als het eenvoudiger is
Eigenlijk een geweldige plek Maar sanitair slechts één in de plaats geen wc-papier niet slecht alleen als man / vrouw dringend moet is het stom als het vergeten is. Ver en verwijdering veel manieren WLAN op de dag 7,50 € aankoopmogelijkheden in de nabijheid. Plaatsen deels relatief klein soms behoorlijk groot maar voor 2/3 dagen absoluut ok plaats helemaal stil
Super CP top sanitaire voorzieningen. Vaatwasser gratis 1x per dag zeer grote kavels, max 2/3 gebruikt. Natuurlijk hebben ze als Womo-bestuurder geen luifel en dan een luifel voor de voortent en auto op de baan. Maar zelfs voor de Wowa-coureur is er voldoende ruimte. Super zee badschoenen zijn een voordeel. Edeka in de buurt, prachtige fietspaden in één woord alles was geweldig. heeft zelfs een biermachine.
Gemakkelijke plek alleen Ver en Endorgung Old Town 5 minuten lopen. Plaats is stil, weg nauwelijks hoorbaar. Omdat parkeerplaatsen in de buurt zijn 's nachts voetgangers (jonge mensen) op de weg, het een beetje luidruchtig, maar voor een vredige hit recht op het plein.
Gemakkelijke plek, zoals hij zou moeten zijn voor Womo-rijders. Oude stad in 5 minuten te bereiken, geweldige pubs. Old Town (meer dan 700 vakwerkhuizen met 5 verdiepingen) werd nooit verwoest door oorlogen (bijv. 2 Wereldoorlog) of stadsbranden of door slijpen. Gedurende 500 jaar had de stad absolute rijkdom bereikt door de ontmoeting van de rivieren Werra en Fulda met de Wesa (barrechten).
een plek zonder iets, in het schoolcentrum parkeren op de basis van Ringerhalle of Olympia. tegenover zeer goed Kroatisch, Fussnah Italiaans u. Grieks, naast de deur kl. Overdekt zwembad met sauna. Om het bos 500m prachtige wandelpaden voor natuurliefhebbers is er een echte Palatine Schorle u. eenvoudige goedkope maaltijden S Bahn 500 m met aansluiting Speyer of Neustadt Heidelberg, etc. Centrum Schifferstadt 2 km
Super SP direct aan de Oostzee. Toilet schoon. Elektriciteit incl. Water op de plaats. Goedkope viswinkel, vers gevangen in de buurt van enorme selectie. Douche die we niet hebben getest. Supermarkt in de buurt, er zijn met de rekening 2 broodjes gratis. WiFi gratis voor 1 dag.
Geweldige plek grote percelen, goedkope plaats, sanitair goed. Aldi of Lidl ongeveer 2 - 3 km top van Skagen (samen ontmoeten Noord en Oostzee) 3 km. Duin ongeveer een uur fietsen door een super mooi landschap (heide). Duits sprekend vriendelijk personeel.