@lubertus-huite

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

prima camperplaatsen, met 5 sterren toiletgebouw en.Erg mooi zwembad verwarmd met glijbaan Camping gedeelte heeft erg mooie plekke met geweldig uitzicht over het water Je staat ook werkelijk aan het water Deze plekken ( landtong) zijn wel veel duurder Een unieke watersport camping midden in de natuur

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

top camping met luxe toiletgebouw en Wij stonden op een b locatie met asci kaart voor 30 euro wil je een a locatie dan werkt de asci niet je betaalt dan meer dan 70 euro , maar je hebt perfekte plekken met fantastisch uitzicht

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

de camperplek op de coördinaten niet meer kunnen vinden

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Wat een prachtige locatie zeg. Vanuit hier kun prachtig fietsen en wandelen en de omgeving is erg mooi. Kortom; een topplek.

wat een geweldige camperplek. veel ruimte, natuurlijke plek, alle voorzieningen aanwezig, zelfs gratis stroom

prima camping voor een pauze voor onze reis naar de Lofoten. Fijne ontvangst en mooie plekken op het kampeerveld. Maak vooral de prachtige wandeling en loop naar de mooie plek van de zwemvijver.

is sinds kort geen overnachting meer toegestaan

niet heengaan, is geen plek

mooie uitzichten, maar een pittige weg ernaartoe, erg lastig om elkaar hier te passeren. Toch zeker de moeite waard.